Cornerbacks 2021Scouting Reports 2021

Darren Hall: Klassisk zone cornerback med disciplin og spilforståelse

Darren Hall passer perfekt ned i stereotypen på en zone cornerback. Han er ikke den største og mest atletiske, men han læser spillet godt og spiller med god disciplin. For nogle zone tunge forsvar, vil han være interesant.

Darren Hall er født og opvokset lidt udenfor Los Angeles, Califonien. Han var et 3-stjernet talent ud af high school. Han havde egentlig tilbud fra flere PAC-12 skoler som Utah og Colorado, men valgte altså at blive i Californien hos San Diego State.

Han missede det meste af sin første sæson i 2017 med en skade og redshirtede året. I 2018 blev han en fast del af forsvaret, selvom han kun startede tre kampe. Han lavede 45 tacklinger og to interceptions. I 2019 startede han 11 ud af 12 kampe og lavede 49 tacklinger og slog 17 kast ned. I 2020 blev det til otte kampe, hvor han slog ni kast ned og lavede tre interceptions.

Alder ved draften: 20 år (2. maj 2000)
Højde: 5ft 11in. (180cm)
Vægt: 188 lbs (85kg)

Darren Hall Scouting Reports

Styrker

  • Darren Hall er tydeligvis en disciplineret cornerback, der lever på at forstå spillet og være i position. Han er meget komfortabel i off coverage, hvor han har tingene foran sig, og han kan bruge sin spilforståelse og generelle opmærksomhed til at læse spillet.
  • Det ovenstående punkt gør overordnet Darren Hall til en dygtig zone cornerback. Jeg er stor fan af hans øjne, der hele tiden har en god balance mellem at læse quarterbacken og ruterne omkring sig. Hans spacing i zonerne er god, og han er dygtig til at midpointe rutekoncepter, hvor han er i konflikt mellem to ruter.
  • Blandt andet på grund af øjnene og hans generelle awareness er han dygtig til at komme frem på kast foran sig. Hans closing speed er ret habil, og han kommer frem med glimrende physicality og er en habil tackler.

Svagheder

  • Atletisk set er Darren Hall ikke nogen fantastisk atlet. Han er ikke den største, og hans længde er ikke så imponerende. Hans fart er også ret gennemsnitlig, og han er ikke twitchy i sine bevægelser.
  • Han ser ikke så komfortabel ud i press coverage. Han mangler short area quickness til at mirror receivere, og han er heller ikke så stærk, når han skal have hænder på receiverne. Derudover virker han til tider bekymret for sin egen fart, så han ikke har den tålmodighed og selvtillid, som man ønsker i press.
  • Generelt i man coverage har Hall sine begræsninger. Han er som tidligere nævnt ikke twitcy, og han vil nok have svært ved at følge receivere rundt, hvis han skulle dække den 1v1. Udpræget zone corner.

Opsummering

Darren Hall er en klassisk zone cornerback. Han er hverken hurtig eller god i press coverage, men sætter man ham i off coverage, hvor han kan bruge sine øjne og spilforståelse, gør han mange fine ting. For zone tunge forsvar vil han derfor være et rigtig fornuftigt valg i på tredjedagen. Han bliver måske aldrig en stjerne, men han bør som minimum være backup i en god portion år.

NFL Comparison: Cam Sutton

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button