Offensiv linje 2021Scouting Reports 2021

D’Ante Smith: Lange arme og hurtige fødder giver spændende tackle-projekt

D’Ante Smith har en utrolig spændende kombination af lange arme og god fart i fødderne, hvilket skaber et meget spændende tackle-projekt for NFL-holdene. Lav vægt og manglende styrke vil dog kræve lidt tålmodighed med Smith.

D’Ante Smith er født og opvokset i det Grovetown i det østlige Georgia. Ud af high school var han hos ESPN et 3-stjernet talent, men han fik ikke tilbud fra de helt store skoler. I sidste ende valgte han East Carolina over tilbud fra Appalachian State.

Hos East Carolina spillede han i sin første kamp i sin første sæson i 2016, men blev skadet og brugte resten af året på at komme sig. I 2017 fik han fem starter, hvoraf fire var som venstre tackle og den sidste på guard. I 2018 og 2019 bed han sig fast som fast starter og spillede alle 24 kampe fra start på venstre tackle. I 2020 spillede han det meste af sæsonens første kamp mod UCF, inden han blev skadet. Efter den skade spillede han ikke mere resten af sæsonen.

Alder ved draften: 22 år (9. juni 1998)
Højde: 6ft 5in. (196 cm) (ved Senior Bowl)
Vægt: 294 lbs (134kg) (ved Senior Bowl)

D’Ante Smith Scouting Reports

Styrker

  • D'Ante Smith har et virkelig interessant build. Der er noget med vægten (se svagheder), men hans højde er fin og armlængden er virkelig spændende. Til Senior Bowl blev hans arme mål til 85 inches, hvilket er ganske sjældent for tackles. Især dem som ikke er 6ft. 7+inches høje. Giver ham et kæmpe vingefang, som man skal runde.
  • Udover de lange arme, så viser Smith rigtig fin quickness og generelt hurtige fødder, der gør det let for ham at lave de små justeringer i bevægelserne. Han er måske ikke hurtig som sådan i det åbne, men overordnet er han en over middel atlet.
  • Det er let at se, hvordan de to ovenstående punkter kombineres til en ret effektiv pass protector. Med hans quickness og lange arme er han især svær at runde udvendigt, og selv hvis han bliver lidt slået, kan han som oftest skubbe rusheren rundt om quarterbacken. Ser ham meget sjældent blive slået rent.
  • I løbespillet er han generelt ikke så stærk, men de vinkler han tager til spillet er udmærkede, og det vidner om en spiller, der generelt ved, hvad hans opgave er.

Svagheder

  • Meget af tiden hos East Carolina spillede Smith med en vægt på omkring 280 pund, og det er simpelthen for lidt til at gøre sig i NFL. Til Senior Bowl havde han hævet sin vægt, og den proces skal fortsætte hos et NFL-hold, der skal have sat ham i et program, så han kan fastholde en vægt på mindst 300 pund.
  • Nok netop primært på grund af den manglende vægt, så genererede han alt, alt for lidt skub i løbespillet. Og i kastespillet savner man noget juice i hans punch, som virkelig kan dræbe momentum. Derudover vil stærke NFL-rushere formentlig kunne løbe lige igennem ham, hvis ikke han bliver stærkere og tungere.
  • Formentlig for at kompensere for den manglende styrke, så må han ofte læne/kaste sig med for meget vægt ind i blokeringerne. Det koster i høj grad på balancen, kontrollen og sustain - primært i løbespillet.
  • Der er nogle tendenser til, at han stopper sine fødder, når han skal lande sit punch, og der er noget teknisk hand/feet-koordination, der skal forbedres. I løbespillet skal hans fødder generelt blive bedre, da han har en god portion false steps og generelt ikke virker effektiv i underkroppen.

Opsummering

D'Ante Smith har nogle super, super spændende fysiske værktøjer, og enhver tackle med gode atletiske evner og super lange arme har stort potentiale i især kastespillet. Han er også relativt komfortabel i pass protection, og det er ikke svært at forestille sig, at han kan udvikle sig til en habil pass protector. Når det er sagt, så skal han blive tungere og stærkere, og så skal han finjustere forskellige tekniske ting, før det bliver en realitet. Og selv hvis det sker, tvivler jeg på, at han nogensinde bliver en stærk run blocker. Når det er sagt, er Smith et perfekt projekt, som man kan samle op i nederste halvdel tredje runde eller tidligt på tredjedagen. Med lidt held bliver han en rigtig fin NFL-tackle.

NFL Comparison: Geron Christian

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button