Offensiv linje 2021Scouting Reports 2021Topnavn 2021

Christian Darrisaw: Ideel mand til det populære outside zone-angreb

Outside zone-angrebene har i høj grad vundet indpas i NFL igen med Kyle Shanahan, Gary Kubiak og Sean McVays succes. Det har nu spredt sig til mange hold, og det virker ideelt for offensive tackle Christian Darrisaw, der er klart bedst i bevægelse.

Christian Darrisaw er født og opvokset i Petersburgh, Virginia. Han var ikke anset som et særligt talent ud af college og måtte nøjes med 2-stjerner i ESPN’s high school-rangering. Han havde længde tilbud kun fra små andendivisionsskoler, inden Virginia Tech sent kom ind og tilbød ham en plads. Derfor valgte han naturligvis dem.

Efter high school tilbragte et år på en militær kostskole, inden han mødte op hos Virginia Tech i 2018. Her imponerede Darrisaw dog hurtigt, og han vandt en plads som starter på venstre tackle allerede som freshman. Darrisaw endte med at starte tre sæsoner i perioden 2018-2020 som Virginia Techs venstre tackle.

Alder: 21 (2. juni 1999)
Højde: 6ft. 5 in. (196cm)
Vægt: 314 lbs. (142 kg)

Christian Darrisaw Scouting Reports

Styrker

  • Christian Darrisaw er en mobil tackle, der er dygtig til at arbejde i åbne områder på screens, udvendige løb og på 2nd level. Ret god fart og mobilitet.
  • Er i sit es, når han blokerer i bevægelse. Hans evne til at ramme sin mand i bevægelse og at holde fødderne kørene, når han har fat i en mand, er rigtig god.
  • Får virkelig skabt noget bevægelse i løbespillet, når han kan bruge sine fødder og underkrop til at opnå momentum og styrke.
  • Har nok lethed i fødderne til at kunne flytte fødderne effektivt i pass protection, og han har ikke store false steps i fodarbejdet. Kunne på nogle spil ønske lidt mere dybde på hans sets, men det er en justering, jeg tror, han let kan lave.
  • Arbejder generelt med fin balance og et fint tyngdepunkt. Vælter ikke rundt, og har generelt en fornuftig base, hvorfra han arbejder kontrolleret ud fra.

Svagheder

  • Helt overordnet er jeg ikke imponeret over Darrisaws hand placement og punch timing. Hvis vi starter i pass pro, synes jeg, at hans timing er usikker, og han ikke viser nok variation eller evne til at justere og resette sine hænder.
  • Han var meget hjulpet af en mobil quarterback i college, hvor mange hold contain rushede quarterbacken, fordi de frygtede løbeevnerne hos quarterback. Der vil være en betydelig læringskurve i NFL.
  • I løbespillet er Darrisaws fødder gode, men hans grip strength og sustain er ikke noget særligt. Så snart han møder folk med nogle shed moves og noget shed styrke, hvor han ikke kan få tilløb, så taber han ofte blokeringen for hurtigt. Igen skal hænderne være stærkere og bedre placeret.
  • Han får ofte skabt noget skub med sine fødder, men jeg savner noget styrke i overkroppen. Han viser ikke mange tegn på torque (rotationel styrke), hvor han får drejet sin mand, når han blokerer ham ved point of attack.

Opsummering

Virginia Techs venstre tackle, Christian Darrisaw, har forøget sin draftkurs en del i 2020, og det er ikke svært at se grunden. Darrisaws mobilitet og evne til at blokere i bevægelser giver flere lækre spil, der hjalp Virginia Techs løbeangreb. I nutidens NFL, hvor outside zone-løbeangreb spreder sig til flere og flere hold, så vil Darrisaws evner i bevægelse formentlig være efterspurgte. Han skal dog også allerhelst ende hos et af de hold, tror jeg. Der mangler nemlig noget styrke og niveau i hand usage til at gøre sig godt i gap/power schemes. Derudover vil der være en læringskurve i pass protection, hvor han næppe vil dominere fra dag 1, men derimod skal udvikles lidt, før jeg rigtig stoler på ham.

NFL Comparison: La'el Collins

Senest opdateret 10/01/2021
- Teis Joranger

Related Articles

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button