Scouting Reports 2021Tight Ends

Brevin Jordan: Atletisk mismatch, der er svær at tackle

Alle hold leder efter atletiske mismatch-spillere, og tight end Brevin Jordan ligner et godt bud på sådan en. Jordan har fart til at give linebackere og safeties problemer, og så er han meget svær at tackle efter catchet.

Brevin Jordan er født og opvokset i Las Vegas, Nevada, hvor han i high school gjorde sig så godt bemærket, at han var rangeret som det bedste tight end-talent i 2018-årgangen ud af high school. Her havde han tilbud fra colleges i hele landet, men valgte University of Miami langt fra Nevadas ørken.

Hos Miami hjalp han allerede til i sin første sæson med 287 yards og 4 touchdowns, og herfra steg hans rolle i 2019 og 2020. I 2019 blev det til 495 yards, inden han i 2020 greb for 576 yards og 7 touchdowns i kun otte kampe. Han missede endda nogle kampe i 2020 med en mindre skulderskade.

Alder: 20 år (16. juli 2000)
Højde: 6ft. 3in. (191cm)
Vægt: 245 lbs. (111kg)

Brevin Jordan Scouting Reports

Styrker

  • Typemæssigt er Brevin Jordan ret let at definere. Han er en pass catching-tight end, og han har de atletiske evner til den rolle. Han bevæger sig smooth med et godt glid, og hans fart, eksplosivitet og evne til at skifte retning er alle på et godt niveau for positionen.
  • Selvom Jordan ikke er den største tight end, kan jeg godt lide hans play strength og intensitet på banen. God effort og er robust bygget.
  • Jordan største styrke lige nu er hans evne til at skabe noget med bolden i hænderne. Han er meget svær at tackle og viser både quickness til at få folk til at misse tacklinger, samt god contact balance til at bryde tacklinger. Et våben så snart, han har grebet den.
  • Netop Jordans evne til at skabe noget efter catchet samt hans atletiske evner gør ham til et alsidigt våben. Du kan flytte ham ud i slotten som receiver. Du kan bruge ham som en normal tight end. Du kan bruge ham som H-back eller fullback. Du kan kort sagt iscenesætte Jordan på mange måder.

Svagheder

  • Jordan er atletisk, men han kan stadig blive meget bedre til at skabe separation som ruteløber. Nuancerne mangler lige nu, og han har en tendens til at runde sine breakes, mens han skal blive bedre til at angribe DBs leverage og benytte sig af nogle fakes.
  • Hvad angår Jordans hænder er der også spørgsmålstegn, synes jeg. I de fem kampe, jeg så, var næsten alle hans catches body catches, og han havde derimod nogle drops, når han skulle gribe bolden væk fra hans krop. Virkede ikke som en naturlig hands catcher.
  • Når man kombinerer ovenstående punkt med hans under middel højde som TE, så har du ikke jordens største catch frame at arbejde med, og det giver nogle begrænsninger på eksempelvis seam ruter lige nu. I stedet var en god portion af hans touches manufactured korte kast.
  • Jeg synes egentlig, at Jordan kommer med god effort, og han kan godt lægge en blokering in space eller hjælpe til på et double team. Men han er ikke en blokeringsspiller, som du beder om at vinde en blokering 1v1 ved point of attack. Der kommer han til kort.

Opsummering

Brevin Jordan passer godt ind i det moderne NFL. Han er et atletisk mismatch, der har størrelse og fart til at give safeties og linebackere problemer. Du kan bruge ham kreativt på mange måder, fordi han også er så god til at skabe yards efter catchet. Han kan altså både iscenesættes på korte kast, mens han kan strække banen dybt på post-ruter eller dybe over-ruter. En kreativ offensiv koordinator vil se gode mulighder i Jordans evner. Når det er sagt, så mangler hans ruter noget finpudsning, og hans hænder er stadig en ting, som bekymrer mig lidt. I starten af NFL-karrieren vil han have brug for iscenesættelse, hvis han skal producere, og så må man se, om han kan blive teknisk bedre, så han kan vinde mere på egen hånd.

NFL Comparison: Jonnu Smith

Senest opdateret 16/01/21
- Teis Joranger

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button