Scouting Reports 2021Wide Receivere 2021

Antonio Nunn: Sleeper med en chance for at bide sig fast

Antonio Nunn har spillet i et relativt løbetungt angreb hos Buffalo, hvor blandt andre Jaret Patterson har dikteret angrebet en del. Alligevel er der noget interessant ved Nunns profil, og man får tanken, at han godt kunne ende med at være en faktor på søndage.

Nunn kommer oprindeligt fra Tampa, FL, hvor han spillede high school bold på Jefferson High School. Oprindeligt var han et 2-stjernet recruit og havde kun tilbud fra Georgia State og University of Buffalo. Her valgte Nunn at sætte kursen mod Buffalo, hvor han redshirtede sin første sæson i 2016.

Som redshirt freshman i 2017 viste han smagsprøver på sine evner, da han fik en enkelt start ud af 12 og sluttede sæsonen med 15 grebne bolde for 301 yard og 1 TD (20.1 average). Året efter måtte han være tålmodig bag en række andre pass catcher – blandt andre K.J. Osborn – og greb kun 12 bolde for 146 yards, inden han som redshirt junior fik mere gang i produktionen. Her øgede han produktionen ganske betragteligt og greb 49 bolde for 687 yards og 6 TD. Også i den afkortede covid-19-sæson i 2020 var Nunn særdeles produktiv og greb for 584 yards på bare 7 kampe.

Alder ved draften: 21 år (1. januar 2000)
Højde: 5ft 11 in. (180 cm)
Vægt: 200 lbs (90 kg)

Antonio Nunn Scouting Reports

Styrker

  • Nunn er ret solidt bygget for en WR. Med sine gode 5'11, 200 lbs-ish er han hverken den største eller den mindste spiller på positionen, og hans størrelse og vægt er måske den kombination, der har vist sig at være noget nær en moderne prototype på positionen. Ligner måske en lille smule Antonio Brown af statur med ret god muskeldefinition i armene og bedre massefylde end andre small-ish receivers.
  • Jeg kan faktisk ret godt lide Nunns antrit af linjen. Viser generelt god acceleration, men forstår også at nuancere sin play speed og maskere, at han måske ikke er den hurtigste og mest dynamiske spiller. Hans fart er fin nok, men det er hans forståelse for at skrue op og ned for gassen, der virkelig fungerer for ham.
  • Jeg er ret imponeret over Nunns evne til at vinde redline throws. Viser super god tracking og evne til at lokalisere bolden i luften og skaber generelt god, sen separation, der giver ham en chance på contested catches. Har nogle ret imponerende sene udfald, hvor han plukker bolden ned eller justerer til skæve kast i hans retning. Inviterer dog lidt for meget fysik på toppen af ruterne, så lidt for mange contested situationer kunne nok være undgået.
  • Bruger sin størrelse fornuftigt i YAC-situationer og er ikke bange for at søge områder, hvor det godt kan ende med at gøre ondt. Kan maksimere sine runs med små stiff-arms og hårde yards, da han ikke er bange for at tage et hit.

Svagheder

  • Jeg synes godt man kan se, at Nunn mangler lidt et second gear til for alvor at trække fra ned ad banen. Jeg kan godt lide hans acceleration og play speed, og jeg tror, at han har en chance, fordi han ser ud til at forstå, at det ikke er en fordel at gå full speed på alle spil, men virker ikke super dynamisk på små områder.
  • Han efterlader noget tilbage at ønske som route runner i forhold til consistency. Synes lidt for ofte, at han runder sine ruter og måske drifter en lille smule, da nogle forsvarsspillere har mulighed for at komme tilbage sent. Jeg vil tro, at han ikke altid rammer den helt rigtige rutedybde, og han skal blive bedre til at sælge sine ruter med overbevisning. Der er dog flashes på tape, hvor han kommer ud med masser af momentum og en skarp vinkel, så der er noget at fremelske for en WR-coach.
  • Er måske ikke altid super vild med hans gribeproces. Nu har jeg ikke set tape nok til for alvor at trække ham ned og sige, at han har dårlige hænder, men der er et par bolde, som han godt kunne have hevet ind, og så bruger han kroppen lidt for meget engang imellem. Virker ikke som en super naturlig hands catcher, men omvendt virker han også til at have ok ball skills, når bolden er i luften, så måske man bare skal leve med et miss engang imellem.

Opsummering

Jeg tror faktisk godt, at Antonio Nunn kan have en chance for at vinde et spot på et NFL-roster som #4/5 receiver i løbet af camp. Han har NFL-caliber size, above average atletiske egenskaber, og der noget interessant over kombinationen af hans release af linjen og evne til at positionere sig på red line throws ned ad banen, hvor han kan skabe sen separation eller vinde fade ruter. Viser i glimt, at han kan vinde contested med late hands og god tracking. Derudover er han glimrende med bolden i hænderne, selvom han ikke er super dynamisk og elusive. Hvis han kan få lidt mere konsekvens ind i sine ruter og blive en større salesman, så er der klart noget at hente i Antonio Nunn, hvis man tager ham i den senere del af draften.

NFL Comparison: Discount Stefon Diggs (...og lidt Kendall Wright)

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button