Scouting Reports 2021Wide Receivere 2021

Amon-Ra St. Brown: Halvtyske solstråler klar til at ramme NFL’s baner

Du kender måske allerede broderen, Equanimeous’, specielle navn, men nu er det tid til, at lillebror Amon-Ra Julian Hero St. Brown skal forsøge at leve op til sit navn, der kommer fra en egyptisk solgud. Hvis alt går vel, står solen op til en lang NFL-karriere.

Amon-Ra St. Brown er født og opvokset i Californien sammen med sin tyske mor, sin far, der var en verdensklasse bodybuilder i 80’ern, og hans brødre, Equanimeous og Osiris. Som man kan se på navnene var faderen fascineret af det gamle Egypten, og Amon-Ra er en sammentrækning af de to guder Amon, der var en skabergud i flere regioner, og Ra, der var en solgud.

Amon-Ra og brødrene voksede op i et hjem, hvor moderen snakkede tysk til dem, så brødrene taler både flydende tysk og fransk, sidstnævnte lærte de i folkeskolen. Amon-Ra og brødrene har derfor dobbelt statsborgerskab.

Amon-Ra var anset som et 4-stjernet talent ud af college og valgte modsat sine brødre at blive i Los Angeles området ved at vælge USC (Equanimeous spillede for Notre Dame, mens Osiris spiller for Stanford). Hos USC bed St. Brown sig fast fra start af og greb for 750 yards i sin freshman sæson. I 2019 fulgte han op med over 1.000 yards, inden han i den afkortee 2020-sæson fulgte op med 478 yards i fem kampe.

Alder: 21 år (24. oktober 1999)
Højde: 6ft. 1in. (185cm)
Vægt: 195 lbs. (88kg)

Amon-Ra St. Brown Scouting Reports

Styrker

 • Amon-Ra St. Brown har noget ganske god quickness i sine bevægelser. Kommer hurtigt op i fart, og han skifter retning hurtigt og effektivt.
 • Hans fine quickness ind og ud af breakes giver ham en fin baseline som ruteløber, hvor han umiddelbart som oftest skaber nok separation.
 • St. Brown har arbejdet meget i slotten, og han er over middel til at arbejde zonerne i midten af banen. Forstår at registrere, når han er på vej in i en ny zone og sætter sig i stedet ned mellem zonerne.
 • Har nogle spektakulære catches, hvor han viser god kropskontrol på bolde væk fra hans krop. Gode højdepunkter.
 • Hans quickness hjælper ham også efter catchet, hvor han er i stand til at tilføje lidt ekstra yards efter catchet. Har en fortid som punt returner.
 • Det er altid dejligt, når en spiller gerne tager del i det beskidte arbejde, og St. Brown er en villig blokeringsspiller, hvilket kun vil hjælpe ham i slotten.

Svagheder

 • Selvom St. Brown har noget fin quickness, så savner jeg det ekstra gear til rigtigt at vine på fart. Især udvendigt virker den manglende topfart til at begrænse ham.
 • Givet hans primære arbejde i slotten har han ikke stået press coverage meget, og når han gjorde var hans release-arbejde ret uinspirerende. Savner burst og bedre hand fighting til rigtig at vinde på line of scrimmage.
 • Jeg roste hans baseline som ruteløber, men jeg må indrømme, at jeg også savnede noget kreativitet og x-faktor i hans evne til at skabe separation. Jeg savner mere legen med sin fart, evnen til at finde timings og bruge DBs leverage mod dem samt nogle mere effektive fakes.
 • Der er simpelthen for mange drops i St. Browns spil lige nu. Det er både koncentrationsdrop og drops, hvor hans hænder ikke virker stærke nok, når der kommer kontakt kort efter gribetidspunktet. Må indrømme, at jeg ikke stoler meget på hans hænder.
 • Grundet hans lidt gennemsnitlige topfart, styrke og release-pakke, så ser jeg ikke en stor fremtid for St. Brown udvendigt. I mine øjne er han næsten udelukkende en slotreceiver.

Opsummering

Amon-Ra St. Brown giver dig på mange områder et solidt bundniveau. Han kan løbe rimelige ruter, virker rimelig klog, giver en god indsats på banen og giver nogle højdepunkter hist og her. Jeg savner dog også noget x-faktor og nogle egenskaber, der kan gøre ham dominerende snap efter snap og en mand, man kan regne med som en bærende kraft. Derfor ser jeg også mest St. Brown som en tredjereceiver, der primært arbejder i slotten uden rigtigt at blive en stjerne.

NFL Comparison: Sterling Shepard

Senest opdateret 15/01/21
- Teis Joranger

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button