Rangeringer

Draftrangeringer 2021: Top 20 wide receivers

Det er blevet tid til, at vi på Draftbeat annoncerer vores bedste spillere på de forskellige positioner. Wide Receiver-årgangen er nok en gang dyb, og vi giver her vores top 20 på positionen.

Det er næsten blevet fast kutyme, at draften er spækket med talentfulde wide receivere, og 2021 er ingen undtagelse. Især toppen af årets wide receiver-gruppe ser stærk ud, men der er også masser af dybde, hvis man især mangler en slotreceiver.

Du kan læse om hvilke hold, der mangler wide receivere i oversigten over hvert holds mangler på Gul Klud.

Læs alle positionsrangeringer


QB | RB | WR | TE | OT | IOL | DT | EDGE | LB | CB | S

Her får du en top 20-liste fra Draftbeats Huddle Up DK (fælles grade fra Peter Meier Jensen, Rasmus Holse og Magnus Bendixen) og Teis Joranger, som de ser wide receiver-årgangen lige nu. Du kan se tanker til årgangen under tabellen med rangeringerne.

Husk, at du også kan lytte til Det Ovale Kontor, hvor Draftbeat var på besøg og snakke om de offensive spillere. Du finder podcasten i bunden af artiklen eller i din podcast-app.

Grades tager ikke højde for positionensværdi, så en quarterback med en andenrundegrade vil stadig være et førsterundevalg værd, mens en runningback med førsterundegrade næppe er et førsterundevalg værd.

Vær også opmærksom på, at Huddle Up DK, Dennis Cordsen la Cour og Teis Joranger giver grades med tre forskellige grading-systemer, så en 2B-grade på tværs af de tre lister er ikke nødvendigvis 1:1 sammenlignelige. Der er altså et forskelligt antal spillere i hver kategori.

RangeringHuddle Up DKTeis JorangerDennis Cordsen
1DeVonta Smith, Alabama - 1ADeVonta Smith, Alabama - 1AJa'Marr Chase, LSU - 1B
2Ja'Marr Chase, LSU - 1BJa'Marr Chase, LSU - 1ADeVonta Smith, Alabama - 1B
3Jaylen Waddle, Alabama - 1BJaylen Waddle, Alabama - 1BJaylen Waddle, Alabama - 1B
4Terrace Marshall, LSU - 1BTerrace Marshall, LSU - 1CTerrace Marshall, LSU - 2A
5Elijah Moore, Ole Miss - 1CElijah Moore, Ole Miss - 1CElijah Moore, Ole Miss - 2A
6Rashod Bateman, Minnesota, 2A Rondale Moore, Purdue - 2CRondale Moore, Purdue - 2B
7Tylan Wallace, Oklahoma State - 2BRashod Bateman, Minnesota, 2C Rashod Bateman, Minnesota, 2C
8Rondale Moore, Purdue - 2BTylan Wallace, Oklahoma State - 2CKadarius Toney, Florida - 3A
9Kadarius Toney, Florida - 3ADyami Brown, North Carolina - 3AAmon-Ra St. Brown, USC - 3C
10Nico Collins, Michigan - 3AKadarius Toney, Florida - 3CTylan Wallace, Oklahoma State - 3C
11Dyami Brown, North Carolina - 3AJosh Palmer, Tennessee - 4ADyami Brown, North Carolina - 4A
12D'Wayne Eskridge, Western Michigan - 3CJaelon Darden, North Texas, 4BAmari Rodgers, Clemson - 4A
13Amari Rodgers, Clemson - 4AAmari Rodgers, Clemson - 4BDazz Newsome, North Carolina - 5A
14Jaelon Darden, North Texas, 4ANico Collins, Michigan - 4BTutu Atwell, Louisville - 5A
15Josh Palmer, Tennessee - 4ASeth Williams, Auburn - 4CD'Wayne Eskridge, Western Michigan - 5A
16Cornell Powell, Clemson - 4AAmon-Ra St. Brown, USC - 4C
17Ihmir Smith-Marsette, Iowa - 4AAnthony Schwartz, Auburn - 5A
18Amon-Ra St. Brown, USC - 4ASimi Fehoko, Stanford - 5A
19Seth Williams, Auburn - 4BCornell Powell, Clemson - 5A
20Dazz Newsome, North Carolina - 4BD'Wayne Eskridge, Western Michigan - 5B

Tanker fra Peter Meier Jensen (Huddle Up DK)

Vi står nok engang med en ganske stærk receiverårgang, og mens dybden ikke helt kan måle sig med sidste års klasse, er der stadig masser af spændende navne at finde i de senere runder.

I toppen er tre navne konsensus hos de fleste, men hvor Ja’Marr Chase med stor sandsynlighed går først, er vi klart højest på DeVonta Smith, der samtidig har den næsthøjeste grade af alle spillere i årgangen. Vi har Chase som toer, med speedsteren Jaylen Waddle ikke langt efter.

Terrace Marshall er en spiller vi her på Draftbeat generelt virker til at være højere på end de fleste. Vi forventer ikke at size/speed-prospectet bliver valgt som den fjerde receiver, men han er en virkelig spændende spiller, der meget vel stadig kan have sin bedste football foran sig.

I en årgang med masser af gadget/slot receivers, som vi ikke er ligeså høje på som konsensus (ikke mindst Kadarius Toney og Tutu Atwell), er vi dog rigtig glade for både Elijah Moore og Rondale Moore. De omgiver Rashod Bateman – én af de bedste ruteløbere i årgangen – og Tylan Wallace – en stærk ball tracker med villigheden til at spille større end han er – i vores rangeringer.

Bag top 8 har vi et pænt spring til den næste gruppe, der ligger tæt. Selvom vi har vores forbehold omkring Toney, er han en spiller med x-faktor, der – hvis(!) han ender hos en kreativ play-caller, der kan bruge ham rigtigt (og der er færre af dem end man skulle tro) – kan blive et hit. Nico Collins er én af de relativt få receivers i årgangen, der virkelig har højde (6’4, 215 lbs), mens Dyami Brown er en spændende dyb trussel, der ville være endnu højere hvis hænderne var skruet bedre på.

D’Wayne Eskridge bringer minder frem hos os om Darnell Mooney fra sidste års draft, og fører an i den resterende del af feltet, hvor det hele klumper til i især 4A-intervallet, hvor hele seks spillere befinder sig. Flere af dem ligger rigtig tæt, og i sidste ende er det spørgsmålet om hvilken spillertype man er på udkig efter, der skal afgøre hvem af dem man vælger først. Ihmir Smith-Marsette minder lidt om DeVonta Smith – selvfølgelig uden helt de samme naturlige evner, der har fået Smith rangeret så højt hos os. Store Seth Williams og knapt så store – men til gengæld ganske dynamiske – Dazz Newsome afrunder vores top 20.

Tanker fra Teis Joranger

Jeg kan se, at både Huddle Up DK og jeg har den samme top 5, og for mig skiller de fem sig noget ud. Jeg synes ikke, at resten af årgangen kommer tæt på dem, og overordnet synes jeg, at årgangen er lidt dårligere end de seneste to – i hvert fald dybdemæssigt.

Jeg forventer, at DeVonta Smith først går som den tredje receiver i årgangen, men jeg synes, at han er den bedste. Hans releases og ruter er på et andet niveau, og hans ball skills er simpelthen så gode, at jeg ikke føler, at hans lave vægt rigtigt spiller ind.

Chase er også en virkelig dygtig receiver, men han skal lægge lidt på som ruteløber, og derfor ligger han under Smith. Waddle er et fartmonster, der er uhyggelig med bolden i hænderne. Måske lidt begrænset til slotten på mange spil, og det holder ham under Smith og Chase.

Jeg er pjattet med både Marshall og Elijah Moore, og det har jeg været siden februar, hvor der ikke var mange andre, der havde dem i deres top 25. Marshall skal polere sine ruter og være mere consistent med sine hænder, men han bevæger sig alt for godt for sin størrelse og har stadig glimrende flair for spillet. Elijah Moore løber super gode ruter, er giftig med bolden i hænderne og har stensikre lapper. Tror han bliver en top slotreceiver i ligaen.

Rondale Moore var endnu højere, hvis han ikke havde været så meget skadet. Han er elektrisk. Tylan Wallace er bundsolid, selvom han næppe bliver en top 15 WR i ligaen. Dyami Brown er jeg lidt gladere for end Huddle Up, og jeg tror bare, der er en god ruteløber gemt i ham. Han fik bare ikke lov til at udfolde sig i North Carolinas uinspirerende offensive system.

Jeg ser ikke et top 50-valg i Kadarius Toney som andre, da jeg ikke ser ham som en naturlig ruteløber og ej heller med super naturlige ball skills. Det trækker ham ned i området af min favorit-sleeper på receiver i årets draft, som er Josh Palmer. Selvom han ikke er en stor ruteløber, er han bomstærk med gode hænder. Tror han bider sig fast som starter i ligaen.

Længere nede er jeg lidt gladere end Huddle Up for Jaelon Darden, der er en lille flue i en flaske type af en slotreceiver, samt Auburn-receiverne Seth Williams og Anthony Schwartz. Williams har nogle fine egenskaber til at blive en større komplementær-receiver, mens jeg synes, at Schwartz for meget bliver gjort til rent speedster, når hans hænder faktisk er fine. I de rigtige angreb bidrager han glimrende, tror jeg.

Typer som Nico Collins og D’Wayne Eskridge er jeg lidt lavere på. Collins har noget spændende upside, men hans evne til at løbe sig fri imponerede mig meget lidt. Eskridge er hurtig, men jeg synes, at resten næsten skal bygges op fra bunden, og det bekymrer mig hos en ældre receiver, der har tvivlsomme hænder.

Hvor er Tutu Atwell, tænker nogle måske? Jo, han er udenfor top 25 sammen med de andre dårligere receivere i år.

Tanker fra Dennis Cordsen la Cour

Jeg er som I kan se slet ikke nået så dybt ned i klassen som de to andre herrer, men jeg har fået lov at springe på alligevel. I kan se det som en måde at bryde concensus med at have DeVonta Smith som WR1.

Chase er godt nok ikke den mest polerede spiller nu og her, men han er ung, hurtig og har bare spillet godt, hver gang han har haft chancen. For mig er Smith nok med lidt mindre potentiale, og selvom han har slået gode spillere i college, så synes jeg, at der var en lille tendens til, at han primært var rigtig god mod spillere, som jeg ikke synes var alt for lovende i opdækning. I begrænsede dueller lukkede Kelvin Joseph – der er en drafteligible corner fra Kentucky – ham faktisk rigtig, rigtig flot ned, og det virkede sågar til at frustrere Smith. Det problem husker jeg ikke at have set med Chase.

Som I kan se her, så er vi alle sammen ganske glade for både Marshall og Elijah Moore, omend de ikke er samme typer. Marshall har endnu ikke være top produktiv, men han stod også stået i skyggen af Chase og Justin Jefferson det ene år…. Tidligere omtalte jeg, at Kelvin Joseph lukkede DeVonta Smith ret godt ned – Samme cornerback blev brændt af som de californiske skove i september af Moores kombination af retningsskift, dobbeltmoves og stærke hænder. For mig er Moore måske den sikreste WR i hele klassen her i toppen af anden runde. Please sig, at Chiefs ikke får lov til at få ham…

Når jeg lige kigger på Teis og Huddlens rangeringer, kan jeg se, at det er undertegnede, der skal prøve at tale Amon-Ra St. Brown op. På den ene side viser han, at han kan hive det meste ind og vinde på flere måder. Omvendt taber han for mange bolde, synes jeg, mangler noget fart og han er ikke stabil nok til at vinde konsekvent på nogen måder rigtigt. Men han er relativt ung med et relativt stort rutetræ og så viser han god kropskontrol. Jeg forventer ikke, at der kommer en førstereciver ud af Amon-Ra, men der bør være en fin nok 2er.

Her til sidst vil jeg lige bruge nogle ord på Tutu Atwell, som inden sæsonen blev hypet op til første runde nogle steder. Det var selvfølgelig absurd for en spiller, der er en tøddel højere end Lionel Messi, men som alligevel vejer mindre, uden at være en absolut elite-atlet. Atwell mangler virkelig power i alle facetter af spillet, men farten er god, og så synes jeg faktisk, at hænderne bedre end hos f.eks. Eskridge og Dyami Brown, omend catchradius er helt, helt i bund.

De andre har spillere med på listen, som jeg ikke har – og det er simpelthen af den simple årsag, at jeg ikke har nået at se de spillere i denne draftcyklus.

Læs alle positionsrangeringer


QB | RB | WR | TE | OT | IOL | DT | EDGE | LB | CB | S


Related Articles

Skriv et svar

Check Also
Close
Back to top button