Mock Drafts

Mock Madness: Syv runder med 259 valg

Har du nogensinde set 259 perfekte valg i en mock draft? Ikke før nu! Det er blevet tid til Teis Jorangers officielle syv runders mock draft, hvor der selvfølgelig aldrig rammes ved siden af.

Det er fint nok med mock drafts af første runde af NFL-draften, men de rigtige mock draft-krigere kigger selvfølgelig ud i fremtiden og forudsiger alle 259 valg.

Herunder får I mit bud på alle syv runder af 2021-draften, som jeg ser tingene her en dag før draften. Og ja, jeg har inkluderet en del trades og nogle solide overraskelser, fordi vi alle ved, at intet går som forventet i draften.

I får første de 32 valg med lidt forklaringer, hvorefter de seks andre runder vil ligge i en tabel i bunden.

1. Jacksonville Jaguars – QB Trevor Lawrence, Clemson
Ikke meget at skulle snakke om her. Det har været kendt siden starten af draftprocessen. Lad os komme videre. Der er trods alt 258 valg endnu.

2. New York Jets – QB Zach Wilson, BYU
Heller ikke meget tvivl om det her valg. Alt har i en måneds tid peget utvetydigt på Zach Wilson. Videre!

3. San Francisco 49ers (f/Texans via Dolphins) – QB, Mac Jones, Alabama
Efter to sikre valg, så rammer vi allerede muren ved det tredje valg. Jeg ved simpelthen ikke, hvad 49ers gør. For mig er det tæt på 50/50 mellem Jones og Trey Lance. I sidste ende går jeg med insidernes første fornemmelse, hvor alle pegede på Jones. Beklager, 49ers-fans. Jeg ville også have valgt noget andet.

4. Atlanta Falcons – TE Kyle Pitts, Florida
Hvis Trey Lance går treer, så føler jeg mig ret sikker på, at Pitts er valget for Falcons. Men hvis Lance stadig er på brættet, kunne jeg godt se dem vælge ham selv eller trade valget til en quarterback-hungrende hold. I sidste ende tror jeg på Pitts.

5. Cincinnati Bengals – WR Ja’Marr Chase, LSU
Det her valg virker som de mest sikre valg i draften udover de to første. Alt peger på, at Bengals vil genforene Joe Burrow med sin stjernereceiver fra LSU.

6. Miami Dolphins (f/Eagles) – WR Jaylon Waddle, Alabama
Penei Sewell er fristende, da man kan flytte Robert Hunt ind på guard, hvor han bør være bedre. Jeg sidder bare med fornemmelsen af, at Dolphins vil tilføje en playmaker til at hjælpe Tua, og når Pitts og Chase er væk, går de med tredjevalget.

Trade! Washington Football Team trader sig op til 7. valget. Prisen er Washingtons andenrundevalg i 2021 (nr. 51) og et anden/tredjerundevalg i 2022-draften.

7. Washington Football Team (f/Lions) – QB Trey Lance, North Dakota State
Trey Lance og Justin Fields er på brættet, men hvem vil op? Jeg tror, at Washington er de mest aggressive og tilbyder Lions den bedste pakke. Og de vælger ikke Justin Fields, men Trey Lance. Fields virker bare ikke som det varmeste navn i NFL-kredse.

8. Carolina Panthers – CB Jaycee Horn, South Carolina
Jeg var egentlig længe overbevist om, at offensive tackle ville være valget, men der har været stærke rygter de sidste dage om, at Panthers er rigtig varme på Horn, og han nævnes oftere og oftere som den første forsvarsspiller valgt. Deraf en lille curveball her ved 8. valget.

Trade! Philadelphia Eagles trader sig op til 9. valget. Prisen er Eagles’ førsterundevalg i 2021 (nr. 12) og et af deres tredjerundevalg (nr. 84)

9. Philadelphia Eagles (f/Broncos) – CB Patrick Surtain, Alabama
Jaycee Horn røg, og Eagles vil meget gerne tilføje en cornerback. Derfor skulle de op forbi Cowboys og Giants, der begge rygtes inde i cornerback-markedet. Eagles havde flest valg i årets draft og kunne tillade sig at tage et lille hop uden problemer. Surtain og Darius Slay skal nok være en god duo.

10. Dallas Cowboys – OT Penei Sewell, Oregon
Ingen af de to bedste cornerbacks er tilgængelige, så Cowboys må kigge andre veje. Tyron Smith har været rigtig meget skadet, og den offensive linje var usikker sidste år. Sewell kan spille både tackle eller guard her i starten og på lang sigt afløser han Tyron Smith.

Trade! New England Patriots trader sig op til 11. valget. Prisen er Patriots’ førsterundevalg i 2021 (nr. 15) og deres tredjerundevalg (nr. 96) og muligvis et midtrundevalg i 2022.

11. New England Patriots (f/Giants) – QB Justin Fields, Ohio State
David Gettleman trader aldrig ned! Jo, i år gør han! Ingen cornerbacks og ingen andre navne, man bare skal have lige her. Samtidig er Patriots i røret, fordi Justin Fields er faldet ud af top 10. De turde simpelthen ikke vente længere i frygt for, at hold i nederste del af første runde ville hoppe op.

12. Denver Broncos (f/49ers via Dolphins og Eagles) – OT Rashawn Slater, Northwestern
Broncos har været rygtet inde i QB-markedet, men jeg tror ikke, de er interesserede i Fields, og i denne mock var det Washington der løb med Lance. I stedet hopper de et par pladser ned og snupper Rashawn Slater, der med det samme kan gå ind og overtage højre tackle fra upålidelige Ju’Wuan James.

13. Los Angeles Chargers – WR DeVonta Smith
DeVonta Smith fik prisen som sidste års bedste college-spiller, men hans ranglede statur skræmmer mange NFL-hold. Derfor tror jeg, at han falder ud af top 10, hvor Chargers kan samle ham op med åbne arme. Smith og Allen på samme hold. Whew, der ryger nogle ankler hos cornerbacks i 2021.

14. Minnesota Vikings – EDGE Kwity Paye, Michigan
Vikings-fans skriger på offensiv linje, og Alijah Vera-Tucker giver mening, men jeg tror bare, at Rick Spielman og kompagni er rasende ligeglade. De skal have sig en atletisk pass rusher. Paye stinker af Vikings, hvis ikke Cowboys overrasker og tager ham med 10. valget.

15. New York Giants (f/Patriots)– LB Micah Parsons, Penn State
Fra det øjeblik, at Giants valgte tæt på top 10, stank Micah Parsons langt væk af en Gettleman-favorit. Derfor holder jeg også fast i det, selvom der går rygter om, at Joe Judge er lun på DeVonta Smith, mens andre i organisationen gerne vil gå cornerback.

16. Arizona Cardinals – OT/OG Alijah Vera-Tucker, USC
Rygterne går på, at Cardinals gerne vil op i draften for at sikre sig et af de tre store navne på receiver. Jeg kunne dog ikke finde en trade, der lige passede ind. Derfor gør de det fornuftige og bliver ved 16. valget og tager noget hjælp til en halvsvag linje. Vera-Tucker kan både spille guard eller vinde jobbet højre tackle, hvis Josh Jones/Kelvin Beachum ikke er gode nok.

17. Las Vegas Raiders – LB/S Jeremiah Owusu-Koramoah, Notre Dame
Der skal bare kigges på forsvar her, tror jeg. Den offensive linje må vente. Her får Gus Bradley er super atletisk og super alsidigt våben, der kan dække op, blitze eller bare flyve rundt og lave store spil.

18. Miami Dolphins – LB Zaven Collins, Tulsa
Rygterne går jo på, at runningback Najee Harris kan blive valgt allerede ved dette valg. Jeg synes dog, at Dolphins-organisationen har været for fornuftige de sidste to år til at tage en runningback i top 20. Derfor tager de Zaven Collins, der er en stor og atletisk linebacker.

19. Detroit Lions (f/Washington)– LB Jamin Davis, Kentucky
Efter en solid trade ned ender Lions i område langt fra deres oprindelige. Det gør dem svære at forudsige, men Jamin Davis er et navn, som flere og flere forventer går overraskende højt. Og der mangler kvalitet på linebacker hos Lions.

20. Chicago Bears – CB Greg Newsome II, Northwestern
Jeg havde lyst til give Bears Elijah Moore, men cornerbacks plejer bare at gå højt. Newsome har nogle skadesbekymringer, der kan skubbe ham længere ned, men Bears har lokalt kendskab til ham og har måske bedre information om de skader, der har kostet kampe i hans college-karriere.

21. Indianapolis Colts – EDGE Carlos Basham, Wake Forest
Endnu en overraskelse til folket! Hvad med Jaelan Phillips og Azeez Ojulari? Jo, begge har skadesbekymringer, og Colts virker som et hold, der godt kan lide at køre tingene lidt sikkert. Indsæt i stedet Carlos Basham, som NFL virker gladere for end medierne.

Trade! Baltimore Ravens trader sig op til 22. valget. Prisen er Ravens’ første førsterundevalg i 2021 (nr. 27) og deres tredjerundevalg (nr. 94).

22. Baltimore Ravens – OT Teven Jenkins, Oklahoma State
Man sendte Orlando Brown til Chiefs, og det efterlader et stor hul på den offensive linje. Med Jets lurende ved 23. valget skulle man op, hvis man skulle sikre sig Teven Jenkins. Han er en brutal run blocker og altså er perfekt fit hos Ravens.

23. New York Jets (f/Seahawks) – OT Christian Darrisaw, Virginia Tech
Teven Jenkins var ikke længere en mulighed og man vælger i stedet Christian Darrisaw, som bør passe godt ind i det nye angreb. Han kan gå direkte ind og udfordre George Fant på højre tackle. Wilson har førsteprioritet!

24. Pittsburgh Steelers – RB Najee Harris, Alabama
Dette piner mig. Jeg er ikke fan af runningbacks i første runde, men meget tyder på, at dette er valget, hvis ikke et andet hold snupper Harris før Steelers. Det skete ikke i denne mock. Øv

25. Jacksonville Jaguars (f/Rams) – WR Kadarius Toney, Florida
Meget tyder på, at Jaguars leder efter fart til deres receiver-gruppe, og Kadarius Toney ville give noget af det. Nogle (mig) ville synes, at Toney minder lidt for meget om Laviska Shenault, men jeg er ikke sikker på, at Jaguars har det på samme måde. Jeg forventer receiver ret tidligt hos Jags.

26. Cleveland Browns – EDGE Jaelan Phillips, Miami
Det kan godt være, at man har hentet Jadeveon Clowney ind, men EDGE-rusher virker stadig som holdets største need. Phillips har kæmpe talent, og forestil jer lige, hvis han forløser det modsat Myles Garrett. Det ville jo ikke være fair hold.

27. Tennessee Titans – WR Elijah Moore, Ole Miss
Traden ned hjælper på et holdkort, der har for mange huller lige nu, og man ender stadig med en mand, der virkelig kan hjælpe holdet nu. Receiver-gruppen er stort set kun A.J. Brown, men Elijah Moore vil give en helt ny dimension. Han er hurtig og løber super sprøde ruter.

28. New Orleans Saints – CB Caleb Farley, Virginia Tech
Caleb Farley har talent til at blive valgt i top 10 af årets draft, men han har et par ubehagelige rygskader med i bagagen. Der vil derfor med garanti være hold, der ikke vil tage ham overhovedet. At lede efter et hold, der vil tage chancen er derfor vanskelligt. Saints plejer dog ikke at være bange for en risiko hist og her, og Farley passer perfekt ind i systemet.

29. Green Bay Packers – CB Tyson Campbell, Georgia
Jeg har ingen idé om, hvilken vej Packers går i første runde. Nogle skriger stadig efter wide receiver, men jeg tror mere på offensiv linje, linebacker eller cornerback. I denne mock har der været et tidligt run på linebacker, og så vælger jeg Tyson Campbell over et navn som Alex Leatherwood, som ellers kunne lugte af en Packers-type.

30. Buffalo Bills – RB Travis Etienne, Clemson
Det er ikke kun Steelers, der virker klar til at begå den fejl at tage en runningback i første runde. Bills har virket meget interesseret i Travis Etienne, og der har sågar været rygter om en trade op. I denne mock falder runningbacks lidt, så Bills kan blive ved 30. valget og tage ham. Hvis de ikke går RB, forventer jeg, de går EDGE.

31. Baltimore Ravens (fra Chiefs) – WR Rashod Bateman, Minnesota
EDGE er en betydelig mangel hos Ravens, men de plejer bare ikke at tage EDGEs super tidligt. Og omvendt sluttede de sæsonen af med at snakke om, hvordan de skal kaste bolden bedre. Derfor tror jeg, at de kunne finde på at tilføje en receiver, og her passer Bateman virkelig fint ind.

32. Tampa Bay Buccaneers – EDGE Joe Tryon, Washington
Buccaneers kan gå i alle retninger, da de reelt har et hold uden kæmpe huller. Jeg kigger dog mod den defensive linje, hvor Joe Tryon ville være et glimrende projekt, der kan overtage fra Jason Pierre-Paul på lang sigt.

Herunder finder du de resterende seks runder. Du kan med fordel søge på dit favorithold i den fane, der hedder “alle valg”, hvis du kun vil se dit holds valg.

Syv runders mock

Valg Hold Spiller Position College
33 Jacksonville Jaguars Trevon Moehrig S TCU
34 New York Jets Azeez Ojulari EDGE Georgia
35 Atlanta Falcons Javonte Williams RB North Carolina
36 Miami Dolphins (Fra Texans) Gregory Rousseau EDGE Miami
37 Philadelphia Eagles Creed Humphrey C Oklahoma
38 Cincinnati Bengals Dillon Radunz OT North Dakota State
39 Carolina Panthers Alex Leatherwood OT Alabama
40 Denver Broncos Jayson Oweh EDGE Penn State
41 Detroit Lions Dyami Brown WR North Carolina
42 New York Giants Payton Turner EDGE Houston
43 San Francisco 49ers Eric Stokes CB Georgia
44 Dallas Cowboys Jevon Holland S Oregon
45 Jacksonville Jaguars (Fra Jaguars) Levi Onwuzurike DT Washington
46 New England Patriots Asante Samuel Jr. CB Florida State
47 Los Angeles Chargers Walker Little OT Stanford
48 Las Vegas Raiders Richie Grant S UCF
49 Arizona Cardinals Terrace Marshall WR LSU
50 Miami Dolphins Spencer Brown OT Northern Iowa
51 Detroit Lions (Fra Washington) Christian Barmore DT Alabama
52 Chicago Bears Kyle Trask QB Florida
53 Tennessee Titans Liam Eichenberg OT Notre Dame
54 Indianapolis Colts Samuel Cosmi OT Texas
55 Pittsburgh Steelers Landon Dickerson C Alabama
56 Seattle Seahawks Jalen Mayfield OT/OG Michigan
57 Los Angeles Rams Elijah Molden CB Washington
58 Kansas City Chiefs (Fra Ravens) Joseph Ossai EDGE Texas
59 Cleveland Browns Alim McNeill DT N.C. State
60 New Orleans Saints Rondale Moore WR Purdue
61 Buffalo Bills Quinn Meinerz IOL Wisconsin-Whitewater
62 Green Bay Packers Pete Werner LB Ohio State
63 Kansas City Chiefs Aaron Robinson CB UCF
64 Tampa Bay Buccaneers Davis Mills QB Stanford

Valg Hold Spiller Position College
65 Jacksonville Jaguars Josh Myers IOL Ohio State
66 New York Jets Ifeatu Melifonwu CB Syracuse
67 Houston Texans Milton Williams DT Louisiana Tech
68 Atlanta Falcons Elerson Smith EDGE Northern Iowa
69 Cincinnati Bengals Ronnie Perkins EDGE Oklahoma
70 Philadelphia Eagles Baron Browning LB Ohio State
71 Denver Broncos Nick Bolton LB Missouri
72 Detroit Lions Kellen Mond QB Texas A&M
73 Carolina Panthers Pat Freiermuth TE Penn State
74 Washington Football Team (Fra 49ers) Nico Collins WR Michigan
75 Dallas Cowboys Paulson Adebo CB Stanford
76 New York Giants Aaron Banks IOL Notre Dame
77 Los Angeles Chargers Tommy Tremble TE Notre Dame
78 Minnesota Vikings Brady Christensen OT BYU
79 Las Vegas Raiders (Fra Cardinals Daviyon Nixon DT Iowa
80 Las Vegas Raiders Kelvin Joseph CB Kentucky
81 Miami Dolphins Michael Carter RB North Carolina
82 Washington Football Team Chazz Surratt LB North Carolina
83 Chicago Bears Tylan Wallace WR Oklahoma State
84 Denver Broncos (Fra Colts via Eagles) Jamar Johnson S Indiana
85 Tennessee Titans Zech McPhearson CB Texas Tech
86 New York Jets (fra Seahawks) Kenneth Gainwell RB Memphis
87 Pittsburgh Steelers Robert Rochell CB Central Arkansas
88 Los Angeles Rams Drew Dalman IOL Stanford
89 Cleveland Browns Jackson Carman OT/OG Clemson
90 Minnesota Vikings (Fra Ravens) Divine Deablo S Virginia Tech
91 Cleveland Browns (Fra Saints) Jabril Cox LB LSU
92 Green Bay Packers Amari Rodgers WR Clemson
93 Buffalo Bills Dayo Odeyingbo EDGE Vanderbilt
94 Tennessee Titans (Fra Chiefs via Ravens) Hunter Long TE Boston College
95 Tampa Bay Buccaneers Tommy Togiai DT Ohio State
96 New York Giants (Fra Patriots) Marlon Tuipulotu DT USC
97 Los Angeles Chargers Benjamin St-Juste CB Minnesota
98 Indianapolis Colts (Fra Saints) Osa Odighizuwa DT UCLA
99 Dallas Cowboys Bobby Brown DT Texas A&M
100 Tennessee Titans Tyree Gillespie S Missouri
101 Detroit Lions (Fra Rams) Ben Cleveland IOL Georgia
102 San Francisco 49ers Kendrick Green IOL Illinois
103 Los Angeles Rams Quincy Roche EDGE Miami
104 Baltimore Ravens Cameron Sample EDGE Tulane
105 New Orleans Saints Jay Tufele DT USC

Valg Hold Spiller Position College
106 Jacksonville Jaguars Trey Sermon RB Ohio State
107 New York Jets Jaelon Darden WR North Texas
108 Atlanta Falcons Wyatt Davis IOL Ohio State
109 Houston Texans Rashad Weaver EDGE Pittsburgh
110 Cleveland Browns (Fra Eagles) D'Wayne Eskridge WR Western Michigan
111 Cincinnati Bengals Robert Hainsey IOL Notre Dame
112 Detroit Lions Andre Cisco S Syracuse
113 Carolina Panthers Amon-Ra St. Brown WR USC
114 Denver Broncos Chauncey Golston EDGE Iowa
115 Dallas Cowboys Cameron McGrone LB Michigan
116 New York Giants Chuba Hubbard RB Oklahoma State
117 San Francisco 49ers Trey Smith IOL Tennessee
118 Los Angeles Chargers Derrick Barnes LB Purdue
119 Minnesota Vikings Simi Fehoko WR Stanford
120 New England Patriots Marvin Wilson DT Florida State
121 Las Vegas Raiders Stone Forsythe OT Florida
122 New England Patriots Adetokunbo Ogundeji EDGE Notre Dame
123 Philadelphia Eagles (Fra Dolphins) Seth Williams WR Auburn
124 Washington Football Team James Hudson OT Cincinnati
125 Minnesota Vikings (Fra Bears) Marco Wilson CB Florida
126 Tennessee Titans Josh Palmer WR Tennessee
127 Indianapolis Colts Monty Rice LB Georgia
128 Pittsburgh Steelers Anthony Schwartz WR Auburn
129 Seattle Seahawks Keith Taylor CB Washington
130 Jacksonville Jaguars (Fra Rams) D'Ante Smith OT East Carolina
131 Baltimore Ravens Tre Brown CB Oklahoma
132 Cleveland Browns Ambry Thomas CB Michigan
133 New Orleans Saints Patrick Jones EDGE Pittsburgh
134 Minnesota Vikings (Fra Bills) Joshua Kaindoh EDGE Florida State
135 Green Bay Packers Brenden Jaimes OT Nebraska
136 Baltimore Ravens (Fra Chiefs) Deonte Brown IOL Alabama
137 Tampa Bay Buccaneers Brevin Jordan TE Miami
138 Dallas Cowboys Malcolm Koonce EDGE Buffalo
139 New England Patriots Tutu Atwell WR Louisville
140 Pittsburgh Steelers Dan Moore OT Texas A&M
141 Los Angeles Rams Brandon Stephens CB/S SMU
142 Green Bay Packers Ta'Quon Graham DT Texas A&M
143 Minnesota Vikings Tre McKitty TE Georgia
144 Kansas City Chiefs Cornell Powell WR Clemson

Valg Hold Spiller Position College
145 Jacksonville Jaguars Chris Rumph EDGE Duke
146 New York Jets Ben Mason FB Michigan
147 Houston Texans Dylan Moses LB Alabama
148 Atlanta Falcons Darrick Forrest S Cincinnati
149 Cincinnati Bengals Jonathan Marshall DT Arkansas
150 Philadelphia Eagles Tommy Doyle OT Miami (OH)
151 Carolina Panthers Ar'Darius Washington CB/S TCU
152 Denver Broncos Rhamondre Stevenson RB Oklahoma
153 New York Giants Shi Smith WR South Carolina
154 Detroit Lions Shemar Jean-Charles CB Appalachian State
155 San Francisco 49ers Tony Fields LB West Virginia
156 Miami Dolphins (Fra Cowboys via Eagles) James Wiggins S Cincinnati
157 Minnesota Vikings Jaylon Moore OT/OG Western Michigan
158 Houston Texans (Fra Patriots) Marquez Stevenson WR Houston
159 Los Angeles Chargers Patrick Johnson EDGE Tulane
160 Arizona Cardinals Thomas Graham CB Oregon
161 Buffalo Bills (Fra Raiders) Darren Hall CB San Diego State
162 Las Vegas Raiders (Fra Dolphins) Janarius Robinson EDGE Florida State
163 Washington Football Team Shaun Wade CB Ohio State
164 Chicago Bears Hamsah Nasirildeen S Florida State
165 Indianapolis Colts DJ Daniel CB Georgia
166 Tennessee Titans Tyler Shelvin DT LSU
167 Las Vegas Raiders (Fra Seahawks) Khyiris Tonga DT BYU
168 Minnesota Vikings (Fra Steelers via Ravens) Cade Johnson WR South Dakota State
169 Cleveland Browns (Fra Rams) Caden Sterns S Texas
170 Jacksonville Jaguars (Fra Browns) Jacob Harris TE/WR UCF
171 Baltimore Ravens Richard LeCounte S Georgia
172 San Francisco 49ers (Fra Saints) Shakur Brown CB Michigan State
173 Green Bay Packers William Bradley-King EDGE Baylor
174 Buffalo Bills Damar Hamlin S Pittsburgh
175 Kansas City Chiefs Kenny Yeboah TE Ole Miss
176 Tampa Bay Buccaneers David Moore IOL Grambling State
177 New England Patriots Ernest Jones LB South Carolina
178 Green Bay Packers Talanoa Hufanga S USC
179 Dallas Cowboys Buddy Johnson LB Texas A&M
180 San Francisco 49ers Demetric Felton RB/WR UCLA
181 Kansas City Chiefs Larnel Coleman OT UMass
182 Atlanta Falcons Max Duffy P Kentucky
183 Atlanta Falcons Trevon Grimes WR Florida
184 Baltimore Ravens Jordan Smith EDGE UAB

Valg Hold Spiller Position College
185 Los Angeles Chargers (Fra Jaguars via Titans) Royce Newman OT/OG Ole Miss
186 New York Jets Isaiah McDuffie LB Boston College
187 Atlanta Falcons Jermar Jefferson RB Oregon State
188 New England Patriots (Fra Texans) Kary Vincent CB/S LSU
189 Philadelphia Eagles Shaka Toney EDGE Penn State
190 Cincinnati Bengals Evan McPhearson K Florida
191 Denver Broncos Ian Book QB Notre Dame
192 Dallas Cowboys (Fra Lions) Tamorrion Terry WR Florida State
193 Carolina Panthers Gary Brightwell RB Arizona
194 San Francisco 49ers Trill Williams S Syracuse
195 Houston Texans (Fra Cowboys via Patriots) Nate Hobbs CB Illinois
196 New York Giants John Bates TE Boise State
197 New England Patriots Josh Ball OT Marshall
198 Los Angeles Chargers Camryn Bynum CB California
199 Minnesota Vikings Drake Jackson IOL Kentucky
200 Las Vegas Raiders Larry Borom OT/OG Missouri
201 New York Giants (Fra Cardinals) James Smith P Cincinnati
202 Cincinnati Bengals (Fra Dolphins via Texans) Olaijah Griffin CB USC
203 Houston Texans (Fra Washington via Raiders og Dolphins) Joshuah Bledsoe S Missouri
204 Chicago Bears Carson Green OT Texas A&M
205 Tennessee Titans Daelin Hayes EDGE Notre Dame
206 Indianapolis Colts Dazz Newsome WR North Carolina
207 Kansas City Chiefs (Fra Steelers via Dolphins) Tay Gowan CB UCF
208 Miami Dolphins (Fra Seahawks) KJ Britt LB Auburn
209 Los Angeles Rams Malik Herring DT/DE Georgia
210 Baltimore Ravens Tedarrell Slaton DT Florida
211 Cleveland Browns Avery Williams Special Teamer Boise State
212 Houston Texans (Fra Saints) Michael Menet IOL Penn State
213 Buffalo Bills Zach Davidson TE Central Missouri
214 Green Bay Packers Jamien Sherwood S Auburn
215 Tennessee Titans (Fra Chiefs) Garrett Wallow LB TCU
216 Pittsburgh Steelers (Fra Bucs) Anthony Hines LB Texas A&M
217 Tampa Bay Buccaneers Khalil Herbert RB Virginia Tech
218 New Orleans Saints Shawn Davis S Florida
219 Atlanta Falcons Jared Hocker IOL Texas A&M
220 Green Bay Packers Robert Jones IOL Middle Tennessee State
221 Chicago Bears Nick Niemann LB Iowa
222 Carolina Panthers Jonathan Adams WR Arkansas State
223 Arizona Cardinals (Fra Vikings) Javian Hawkins RB Louisville
224 Philadelphia Eagles Tyler Coyle S Purdue
225 Philadelphia Eagles Mike Strachan WR Charleston
226 New York Jets (Fra Panthers) Kylen Granson TE SMU
227 Dallas Cowboys Sam Ehlinger QB Texas
228 Chicago Bears Jalen Camp WR Georgia Tech

Valg Hold Spiller Position College
229 New Orleans Saints (Fra Jaguars) Marquiss Spencer DT Mississippi State
230 San Francisco 49ers (Fra Jets) Elijah Mitchell RB Louisiana-Lafayette
231 Miami Dolphins (Fra Texans) Charles Snowden EDGE/LB Virginia
232 Tennessee Titans (Fra Falcons via Dolphins) Landon Young OT Kentucky
233 Houston Texans (Fra Bengals) Tarron Jackson EDGE Coastal Carolina
234 Philadelphia Eagles Deon Jackson RB Duke
235 Cincinnati Bengals (Fra Lions via Seahawks) Nick Eubanks TE Michigan
236 Buffalo Bills (Fra Panthers) Jonathon Cooper EDGE Ohio State
237 Denver Broncos Jamie Newman QB Wake Forest
238 Dallas Cowboys Darius Stills DT West Virginia
239 Demver Broncos (Fra Giants) Jacoby Stevens S LSU
240 Philadelphia Eagles (Fra 49ers) Bryan Mills CB North Carolina Central
241 Los Angeles Chargers Jaret Patterson RB Buffalo
242 New England Patriots Austin Watkins WR UAB
243 Arizona Cardinals Dax Milne WR BYU
244 Miami Dolphins (Fra Raiders via Washington) Trey Hill IOL Georgia
245 Pittsburgh Steelers (Fra Dolphins) Pressley Harvin III P Georgia Tech
246 Washington Football Team Thomas Fletcher LS Alabama
247 Arizona Cardinals (Fra Bears via Raiders) Michael Carter CB Duke
248 Indianapolis Colts Pro Wells TE TCU
249 Jacksonville Jaguars (Fra Titans) Tony Poljan TE Virginia
250 Seattle Seahawks Josh Imatorbhebe WR Illinois
251 Tampa Bay Buccaneers (Fra Steelers) Alaric Jackson OT Iowa
252 Los Angeles Rams Larry Rountree RB Missouri
253 Denver Broncos (Fra Browns) Drue Chrisman P Ohio State
254 Pittsburgh Steelers (Fra Ravens) Quintin Morris TE Bowling Green
255 New Orleans Saints Ihmir Smith-Marsette WR Iowa
256 Green Bay Packers Noah Gray TE Duke
257 Cleveland Browns (Fra Bills) Kene Nwangwu RB Iowa State
258 Washington Football Team (Fra Chiefs via Dolphins) Darius Hodge EDGE Marshall
259 Tampa Bay Buccaneers Christian Uphoff S Illinois State

Runde Valg Hold Spiller Position College
1 1 Jacksonville Jaguars Trevor Lawrence QB Clemson
1 2 New York Jets Zach Wilson QB BYU
1 3 San Francisco 49ers (fra Texans via Dolphins) Mac Jones QB Alabama
1 4 Atlanta Falcons Kyle Pitts TE Florida
1 5 Cincinnati Bengals Ja'Marr Chase WR LSU
1 6 Miami Dolphins (Fra Eagles) Jaylen Waddle WR Alabama
1 7 Washington Football Team (Fra Lions) Trey Lance QB North Dakota State
1 8 Carolina Panthers Jaycee Horn CB South Carolina
1 9 Philadelphia Eagles (Fra Broncos) Patrick Surtain CB Alabama
1 10 Dallas Cowboys Penei Sewell OT Oregon
1 11 New England Patriots (Fra Giants) Justin Fields QB Ohio State
1 12 Denver Broncos (Fra 49ers via Dolphins og Eagles) Rashawn Slater OT Northwestern
1 13 Los Angeles Chargers Devonta Smith WR Alabama
1 14 Minnesota Vikings Kwity Paye EDGE Michigan
1 15 New York Giants Micah Parsons LB Penn State
1 16 Arizona Cardinals Alijah Vera-Tucker OT/OG USC
1 17 Las Vegas Raiders Jeremiah Owusu-Koramoah LB Notre Dame
1 18 Miami Dolphins Zaven Collins LB Tulsa
1 19 Detroit Lions Jamin Davis LB Kentucky
1 20 Chicago Bears Greg Newsome CB Northwestern
1 21 Indianapolis Colts Carlos Basham EDGE Wake Forest
1 22 Baltimore Ravens Teven Jenkins OT Oklahoma State
1 23 New York Jets (fra Seahawks) Christian Darrisaw OT Virginia Tech
1 24 Pittsburgh Steelers Najee Harris RB Alabama
1 25 Jacksonville Jaguars (Fra Rams) Kadarius Toney WR Florida
1 26 Cleveland Browns Jaelan Phillips EDGE Miami
1 27 Tennessee Titans Elijah Moore WR Ole Miss
1 28 New Orleans Saints Caleb Farley CB Virginia Tech
1 29 Green Bay Packers Tyson Campbell CB Georgia
1 30 Buffalo Bills Travis Etienne RB Clemson
1 31 Baltimore Ravens (Fra Chiefs) Rashod Bateman WR Minnesota
1 32 Tampa Bay Buccaneers Joe Tryon EDGE Washington
2 33 Jacksonville Jaguars Trevon Moehrig S TCU
2 34 New York Jets Azeez Ojulari EDGE Georgia
2 35 Atlanta Falcons Javonte Williams RB North Carolina
2 36 Miami Dolphins (Fra Texans) Gregory Rousseau EDGE Miami
2 37 Philadelphia Eagles Creed Humphrey C Oklahoma
2 38 Cincinnati Bengals Dillon Radunz OT North Dakota State
2 39 Carolina Panthers Alex Leatherwood OT Alabama
2 40 Denver Broncos Jayson Oweh EDGE Penn State
2 41 Detroit Lions Dyami Brown WR North Carolina
2 42 New York Giants Payton Turner EDGE Houston
2 43 San Francisco 49ers Eric Stokes CB Georgia
2 44 Dallas Cowboys Jevon Holland S Oregon
2 45 Jacksonville Jaguars (Fra Jaguars) Levi Onwuzurike DT Washington
2 46 New England Patriots Asante Samuel Jr. CB Florida State
2 47 Los Angeles Chargers Walker Little OT Stanford
2 48 Las Vegas Raiders Richie Grant S UCF
2 49 Arizona Cardinals Terrace Marshall WR LSU
2 50 Miami Dolphins Spencer Brown OT Northern Iowa
2 51 Detroit Lions (Fra Washington) Christian Barmore DT Alabama
2 52 Chicago Bears Kyle Trask QB Florida
2 53 Tennessee Titans Liam Eichenberg OT Notre Dame
2 54 Indianapolis Colts Samuel Cosmi OT Texas
2 55 Pittsburgh Steelers Landon Dickerson C Alabama
2 56 Seattle Seahawks Jalen Mayfield OT/OG Michigan
2 57 Los Angeles Rams Elijah Molden CB Washington
2 58 Kansas City Chiefs (Fra Ravens) Joseph Ossai EDGE Texas
2 59 Cleveland Browns Alim McNeill DT N.C. State
2 60 New Orleans Saints Rondale Moore WR Purdue
2 61 Buffalo Bills Quinn Meinerz IOL Wisconsin-Whitewater
2 62 Green Bay Packers Pete Werner LB Ohio State
2 63 Kansas City Chiefs Aaron Robinson CB UCF
2 64 Tampa Bay Buccaneers Davis Mills QB Stanford
3 65 Jacksonville Jaguars Josh Myers IOL Ohio State
3 66 New York Jets Ifeatu Melifonwu CB Syracuse
3 67 Houston Texans Milton Williams DT Louisiana Tech
3 68 Atlanta Falcons Elerson Smith EDGE Northern Iowa
3 69 Cincinnati Bengals Ronnie Perkins EDGE Oklahoma
3 70 Philadelphia Eagles Baron Browning LB Ohio State
3 71 Denver Broncos Nick Bolton LB Missouri
3 72 Detroit Lions Kellen Mond QB Texas A&M
3 73 Carolina Panthers Pat Freiermuth TE Penn State
3 74 Washington Football Team (Fra 49ers) Nico Collins WR Michigan
3 75 Dallas Cowboys Paulson Adebo CB Stanford
3 76 New York Giants Aaron Banks IOL Notre Dame
3 77 Los Angeles Chargers Tommy Tremble TE Notre Dame
3 78 Minnesota Vikings Brady Christensen OT BYU
3 79 Las Vegas Raiders (Fra Cardinals Daviyon Nixon DT Iowa
3 80 Las Vegas Raiders Kelvin Joseph CB Kentucky
3 81 Miami Dolphins Michael Carter RB North Carolina
3 82 Washington Football Team Chazz Surratt LB North Carolina
3 83 Chicago Bears Tylan Wallace WR Oklahoma State
3 84 Denver Broncos (Fra Colts via Eagles) Jamar Johnson S Indiana
3 85 Tennessee Titans Zech McPhearson CB Texas Tech
3 86 New York Jets (fra Seahawks) Kenneth Gainwell RB Memphis
3 87 Pittsburgh Steelers Robert Rochell CB Central Arkansas
3 88 Los Angeles Rams Drew Dalman IOL Stanford
3 89 Cleveland Browns Jackson Carman OT/OG Clemson
3 90 Minnesota Vikings (Fra Ravens) Divine Deablo S Virginia Tech
3 91 Cleveland Browns (Fra Saints) Jabril Cox LB LSU
3 92 Green Bay Packers Amari Rodgers WR Clemson
3 93 Buffalo Bills Dayo Odeyingbo EDGE Vanderbilt
3 94 Tennessee Titans (Fra Chiefs via Ravens) Hunter Long TE Boston College
3 95 Tampa Bay Buccaneers Tommy Togiai DT Ohio State
3 96 New York Giants (Fra Patriots) Marlon Tuipulotu DT USC
3 97 Los Angeles Chargers Benjamin St-Juste CB Minnesota
3 98 Indianapolis Colts (Fra Saints) Osa Odighizuwa DT UCLA
3 99 Dallas Cowboys Bobby Brown DT Texas A&M
3 100 Tennessee Titans Tyree Gillespie S Missouri
3 101 Detroit Lions (Fra Rams) Ben Cleveland IOL Georgia
3 102 San Francisco 49ers Kendrick Green IOL Illinois
3 103 Los Angeles Rams Quincy Roche EDGE Miami
3 104 Baltimore Ravens Cameron Sample EDGE Tulane
3 105 New Orleans Saints Jay Tufele DT USC
4 106 Jacksonville Jaguars Trey Sermon RB Ohio State
4 107 New York Jets Jaelon Darden WR North Texas
4 108 Atlanta Falcons Wyatt Davis IOL Ohio State
4 109 Houston Texans Rashad Weaver EDGE Pittsburgh
4 110 Cleveland Browns (Fra Eagles) D'Wayne Eskridge WR Western Michigan
4 111 Cincinnati Bengals Robert Hainsey IOL Notre Dame
4 112 Detroit Lions Andre Cisco S Syracuse
4 113 Carolina Panthers Amon-Ra St. Brown WR USC
4 114 Denver Broncos Chauncey Golston EDGE Iowa
4 115 Dallas Cowboys Cameron McGrone LB Michigan
4 116 New York Giants Chuba Hubbard RB Oklahoma State
4 117 San Francisco 49ers Trey Smith IOL Tennessee
4 118 Los Angeles Chargers Derrick Barnes LB Purdue
4 119 Minnesota Vikings Simi Fehoko WR Stanford
4 120 New England Patriots Marvin Wilson DT Florida State
4 121 Las Vegas Raiders Stone Forsythe OT Florida
4 122 New England Patriots Adetokunbo Ogundeji EDGE Notre Dame
4 123 Philadelphia Eagles (Fra Dolphins) Seth Williams WR Auburn
4 124 Washington Football Team James Hudson OT Cincinnati
4 125 Minnesota Vikings (Fra Bears) Marco Wilson CB Florida
4 126 Tennessee Titans Josh Palmer WR Tennessee
4 127 Indianapolis Colts Monty Rice LB Georgia
4 128 Pittsburgh Steelers Anthony Schwartz WR Auburn
4 129 Seattle Seahawks Keith Taylor CB Washington
4 130 Jacksonville Jaguars (Fra Rams) D'Ante Smith OT East Carolina
4 131 Baltimore Ravens Tre Brown CB Oklahoma
4 132 Cleveland Browns Ambry Thomas CB Michigan
4 133 New Orleans Saints Patrick Jones EDGE Pittsburgh
4 134 Minnesota Vikings (Fra Bills) Joshua Kaindoh EDGE Florida State
4 135 Green Bay Packers Brenden Jaimes OT Nebraska
4 136 Baltimore Ravens (Fra Chiefs) Deonte Brown IOL Alabama
4 137 Tampa Bay Buccaneers Brevin Jordan TE Miami
4 138 Dallas Cowboys Malcolm Koonce EDGE Buffalo
4 139 New England Patriots Tutu Atwell WR Louisville
4 140 Pittsburgh Steelers Dan Moore OT Texas A&M
4 141 Los Angeles Rams Brandon Stephens CB/S SMU
4 142 Green Bay Packers Ta'Quon Graham DT Texas A&M
4 143 Minnesota Vikings Tre McKitty TE Georgia
4 144 Kansas City Chiefs Cornell Powell WR Clemson
5 145 Jacksonville Jaguars Chris Rumph EDGE Duke
5 146 New York Jets Ben Mason FB Michigan
5 147 Houston Texans Dylan Moses LB Alabama
5 148 Atlanta Falcons Darrick Forrest S Cincinnati
5 149 Cincinnati Bengals Jonathan Marshall DT Arkansas
5 150 Philadelphia Eagles Tommy Doyle OT Miami (OH)
5 151 Carolina Panthers Ar'Darius Washington CB/S TCU
5 152 Denver Broncos Rhamondre Stevenson RB Oklahoma
5 153 New York Giants Shi Smith WR South Carolina
5 154 Detroit Lions Shemar Jean-Charles CB Appalachian State
5 155 San Francisco 49ers Tony Fields LB West Virginia
5 156 Miami Dolphins (Fra Cowboys via Eagles) James Wiggins S Cincinnati
5 157 Minnesota Vikings Jaylon Moore OT/OG Western Michigan
5 158 Houston Texans (Fra Patriots) Marquez Stevenson WR Houston
5 159 Los Angeles Chargers Patrick Johnson EDGE Tulane
5 160 Arizona Cardinals Thomas Graham CB Oregon
5 161 Buffalo Bills (Fra Raiders) Darren Hall CB San Diego State
5 162 Las Vegas Raiders (Fra Dolphins) Janarius Robinson EDGE Florida State
5 163 Washington Football Team Shaun Wade CB Ohio State
5 164 Chicago Bears Hamsah Nasirildeen S Florida State
5 165 Indianapolis Colts DJ Daniel CB Georgia
5 166 Tennessee Titans Tyler Shelvin DT LSU
5 167 Las Vegas Raiders (Fra Seahawks) Khyiris Tonga DT BYU
5 168 Minnesota Vikings (Fra Steelers via Ravens) Cade Johnson WR South Dakota State
5 169 Cleveland Browns (Fra Rams) Caden Sterns S Texas
5 170 Jacksonville Jaguars (Fra Browns) Jacob Harris TE/WR UCF
5 171 Baltimore Ravens Richard LeCounte S Georgia
5 172 San Francisco 49ers (Fra Saints) Shakur Brown CB Michigan State
5 173 Green Bay Packers William Bradley-King EDGE Baylor
5 174 Buffalo Bills Damar Hamlin S Pittsburgh
5 175 Kansas City Chiefs Kenny Yeboah TE Ole Miss
5 176 Tampa Bay Buccaneers David Moore IOL Grambling State
5 177 New England Patriots Ernest Jones LB South Carolina
5 178 Green Bay Packers Talanoa Hufanga S USC
5 179 Dallas Cowboys Buddy Johnson LB Texas A&M
5 180 San Francisco 49ers Demetric Felton RB/WR UCLA
5 181 Kansas City Chiefs Larnel Coleman OT UMass
5 182 Atlanta Falcons Max Duffy P Kentucky
5 183 Atlanta Falcons Trevon Grimes WR Florida
5 184 Baltimore Ravens Jordan Smith EDGE UAB
6 185 Los Angeles Chargers (Fra Jaguars via Titans) Royce Newman OT/OG Ole Miss
6 186 New York Jets Isaiah McDuffie LB Boston College
6 187 Atlanta Falcons Jermar Jefferson RB Oregon State
6 188 New England Patriots (Fra Texans) Kary Vincent CB/S LSU
6 189 Philadelphia Eagles Shaka Toney EDGE Penn State
6 190 Cincinnati Bengals Evan McPhearson K Florida
6 191 Denver Broncos Ian Book QB Notre Dame
6 192 Dallas Cowboys (Fra Lions) Tamorrion Terry WR Florida State
6 193 Carolina Panthers Gary Brightwell RB Arizona
6 194 San Francisco 49ers Trill Williams S Syracuse
6 195 Houston Texans (Fra Cowboys via Patriots) Nate Hobbs CB Illinois
6 196 New York Giants John Bates TE Boise State
6 197 New England Patriots Josh Ball OT Marshall
6 198 Los Angeles Chargers Camryn Bynum CB California
6 199 Minnesota Vikings Drake Jackson IOL Kentucky
6 200 Las Vegas Raiders Larry Borom OT/OG Missouri
6 201 New York Giants (Fra Cardinals) James Smith P Cincinnati
6 202 Cincinnati Bengals (Fra Dolphins via Texans) Olaijah Griffin CB USC
6 203 Houston Texans (Fra Washington via Raiders og Dolphins) Joshuah Bledsoe S Missouri
6 204 Chicago Bears Carson Green OT Texas A&M
6 205 Tennessee Titans Daelin Hayes EDGE Notre Dame
6 206 Indianapolis Colts Dazz Newsome WR North Carolina
6 207 Kansas City Chiefs (Fra Steelers via Dolphins) Tay Gowan CB UCF
6 208 Miami Dolphins (Fra Seahawks) KJ Britt LB Auburn
6 209 Los Angeles Rams Malik Herring DT/DE Georgia
6 210 Baltimore Ravens Tedarrell Slaton DT Florida
6 211 Cleveland Browns Avery Williams Special Teamer Boise State
6 212 Houston Texans (Fra Saints) Michael Menet IOL Penn State
6 213 Buffalo Bills Zach Davidson TE Central Missouri
6 214 Green Bay Packers Jamien Sherwood S Auburn
6 215 Tennessee Titans (Fra Chiefs) Garrett Wallow LB TCU
6 216 Pittsburgh Steelers (Fra Bucs) Anthony Hines LB Texas A&M
6 217 Tampa Bay Buccaneers Khalil Herbert RB Virginia Tech
6 218 New Orleans Saints Shawn Davis S Florida
6 219 Atlanta Falcons Jared Hocker IOL Texas A&M
6 220 Green Bay Packers Robert Jones IOL Middle Tennessee State
6 221 Chicago Bears Nick Niemann LB Iowa
6 222 Carolina Panthers Jonathan Adams WR Arkansas State
6 223 Arizona Cardinals (Fra Vikings) Javian Hawkins RB Louisville
6 224 Philadelphia Eagles Tyler Coyle S Purdue
6 225 Philadelphia Eagles Mike Strachan WR Charleston
6 226 New York Jets (Fra Panthers) Kylen Granson TE SMU
6 227 Dallas Cowboys Sam Ehlinger QB Texas
6 228 Chicago Bears Jalen Camp WR Georgia Tech
7 229 New Orleans Saints (Fra Jaguars) Marquiss Spencer DT Mississippi State
7 230 San Francisco 49ers (Fra Jets) Elijah Mitchell RB Louisiana-Lafayette
7 231 Miami Dolphins (Fra Texans) Charles Snowden EDGE/LB Virginia
7 232 Tennessee Titans (Fra Falcons via Dolphins) Landon Young OT Kentucky
7 233 Houston Texans (Fra Bengals) Tarron Jackson EDGE Coastal Carolina
7 234 Philadelphia Eagles Deon Jackson RB Duke
7 235 Cincinnati Bengals (Fra Lions via Seahawks) Nick Eubanks TE Michigan
7 236 Buffalo Bills (Fra Panthers) Jonathon Cooper EDGE Ohio State
7 237 Denver Broncos Jamie Newman QB Wake Forest
7 238 Dallas Cowboys Darius Stills DT West Virginia
7 239 Demver Broncos (Fra Giants) Jacoby Stevens S LSU
7 240 Philadelphia Eagles (Fra 49ers) Bryan Mills CB North Carolina Central
7 241 Los Angeles Chargers Jaret Patterson RB Buffalo
7 242 New England Patriots Austin Watkins WR UAB
7 243 Arizona Cardinals Dax Milne WR BYU
7 244 Miami Dolphins (Fra Raiders via Washington) Trey Hill IOL Georgia
7 245 Pittsburgh Steelers (Fra Dolphins) Pressley Harvin III P Georgia Tech
7 246 Washington Football Team Thomas Fletcher LS Alabama
7 247 Arizona Cardinals (Fra Bears via Raiders) Michael Carter CB Duke
7 248 Indianapolis Colts Pro Wells TE TCU
7 249 Jacksonville Jaguars (Fra Titans) Tony Poljan TE Virginia
7 250 Seattle Seahawks Josh Imatorbhebe WR Illinois
7 251 Tampa Bay Buccaneers (Fra Steelers) Alaric Jackson OT Iowa
7 252 Los Angeles Rams Larry Rountree RB Missouri
7 253 Denver Broncos (Fra Browns) Drue Chrisman P Ohio State
7 254 Pittsburgh Steelers (Fra Ravens) Quintin Morris TE Bowling Green
7 255 New Orleans Saints Ihmir Smith-Marsette WR Iowa
7 256 Green Bay Packers Noah Gray TE Duke
7 257 Cleveland Browns (Fra Bills) Kene Nwangwu RB Iowa State
7 258 Washington Football Team (Fra Chiefs via Dolphins) Darius Hodge EDGE Marshall
7 259 Tampa Bay Buccaneers Christian Uphoff S Illinois State

Related Articles

Skriv et svar

Check Also
Close
Back to top button