Mock Drafts

Efter Super Bowl: Draftbeat Mock Draft 2021 2.0

Et par trades, fire quarterbacks i top 9 og en tangering af rekorden for den højest valgte tight end. Det er blevet Mock Draft-tid ovenpå Tampa Bay Buccaneers’ Super Bowl-sejr og dermed draftsæsonens begyndelse.

Tampa Bay Buccaneers er Super Bowl-mestre, og dermed er draftsæsonen officielt igang. Vi kender nu også udgangspunktet for rækkefølgen på draften, og derfor er det et perfekt tidspunkt til en mock draft.

I denne mock har vi inkluderet et par trades, der betyder, at fire quarterbacks går i top 9. Derudover er der gang i både EDGE-rushere, offensive tackles og wide receivere.

1. Jacksonville Jaguars – QB Trevor Lawrence, Clemson (Scouting report)
Trevor Lawrence er den bedste spiller i årets draft, og Jaguars mangler en quarterback. En af de største no-brainere i nyere tid. Ingen grund til at komplicere tingene.

2. New York Jets – QB Zach Wilson, BYU  (Scouting report)
Beholder Jets Sam Darnold og trader ned, eller bliver de liggende ved andetvalget og tager en quarterback? Det bør være de to scenarier i spil for Jets, og hvis de vælger at blive og tage en quarterback, hvilken quarterback tager de så? Justin Fields eller Zach Wilson virker som duoen, der kæmper om titlen som den næstbedste quarterback. I denne mock sender vi Wilson til New York, hvor han skal forsøge at bryde NFL’s længste aktive stime af sæsoner uden en slutspilsoptræden.

3. PROJEKTERET TRADE: Carolina Panthers (f/Texans via Dolphins) – QB Justin Fields, Ohio State  (Scouting report)
Lad os få lidt gang i sagerne. Carolina Panthers var meget aggressive i jagten på Matthew Stafford, så de er helt tydeligt ikke tilfredse med Teddy Bridgewater som quarterback. Derfor trader de op til tredjevalget og sikrer sig fremtidens mand, Justin Fields. Det vil sandsynligvis koste næste års førsterundevalg plus måske lidt mere. 

4. Atlanta Falcons – CB Caleb Farley, Virginia Tech (Scouting report)
En trade ned kunne sagtens give mening for Falcons, så værdien bliver bedre på eksempelvis EDGE, men vi ser ikke nogle, der vil helt her op lige nu. Derfor bliver Falcons hængende ved fjerdevalget og vælger at investere yderligere i forsvaret. Sidste år draftede man A.J. Terell i første runde, og han så lovende ud i sin rookiesæson. Resten af cornerback-gruppen er dog på ingen måde etableret og sikker, så Caleb Farley kan komme ind og give Falcons en af de mest spændende unge cornerback-duoer. 

5. Cincinnati Bengals – OT Penei Sewell, Oregon (Scouting report)
Det gik helt galt, da Joe Burrow i 2020 fik en meget alvorlig knæskade. Beskeden er derfor klar til Bengals. BESKYT Burrow! Penei Sewell er stadig en ung spiller, der skal polere forskellige småting, men er du tosset, hvor er han allerede god, og potentialet er bare enormt. Han var venstre tackle i college, og det betyder nok, at man må flytte Jonah Williams til højre tackle eller guard, men sådan må det være. Hellere sikre en potentiel superstjerne til at agere dørmand for Burrow.

6. Philadelphia Eagles – TE Kyle Pitts, Florida (Scouting report)
Kunne Eagles gå med endnu en North Dakota State-quarterback? Der er simpelthen så mange mulige retninger for Eagles, der virker til at skulle skifte godt ud i truppen. Vi tror, at de holder sig fra Trey Lance og i stedet kigger mod en anden position, hvor de ser ud til at miste Zach Ertz. Kyle Pitts er et af de største tight end-talenter, måske nogensinde, og han er reelt mere et offensivt våben end en decideret tight end. Han kan nærmest erstatte både Zach Ertz og Alshon Jeffery ene mand.

7. Detroit Lions – WR Ja’Marr Chase, LSU (Scouting report)
Nye tider i Detroit, og en ny quarterback i form af Jared Goff. Forsvaret er ringe, men Marvin Jones ligner fortid på holdet, og Kenny Golladay skal nok franchise tagges, hvis han skal blive. Wide receiver er altså i høj grad en nødvendighed, hvis Goff skal føle sig tryg i de nye rammer. Chase ødelagde college-football som 19-årig og har noget af den physicality, som Dan Campbell ser ud til at lede efter. Også selvom han ikke bider knæskallerne af andre spillere. Så vidt vi ved.

8. Miami Dolphins (f/Panthers) – WR Devonta Smith, Alabama (Scouting report)
Efter en trade ned får Dolphins stadig fat i et af deres helt store needs med en wide receiver, der kan skabe bedre separation end de nuværende. Smith kender Tua fra deres fælles år hos Alabama, og Smith var i 2020 den bedste receiver i college-football. En lav vægt hos Smith betyder, at han falder ned under Chase i vores mock, men han er alt, hvad Dolphins kunne ønske sig.

9. PROJEKTERET TRADE: Washington TBD’s (f/Broncos) – QB Trey Lance, North Dakota State (Scouting report)
Broncos har adskillige positioner på forsvaret, der kan forbedres, men steder som EDGE, LB og CB skal nok også have spillere lidt længere nede i første runde. Til gengæld tror vi, at man skal op i top 10, hvis man vil være helt sikker på at få Trey Lance, og i denne mock er det Washington, der tager chancen. Hovedstadsklubben har forsvaret og en erfaren træner, der før har integreret en mobil og upoleret quarterback ind i NFL. Lance har alverdens talent, men kommer fra kun én collegesæson, og den var også på lidt lavere niveau. Riveras erfarne hænder er det helt rigtige til at håndtere Lances udvikling.

10. Dallas Cowboys – OT Rashawn Slater, Northwestern (Scouting report)
Forsvaret kunne være oplagt for Dallas, og en spille som Patrick Surtain Jr. var bestemt overvejet, men i sidste ende er angrebet den store drivkraft på holdet, og den offensive linje havde store problemer i 2020 grundet skader og dalende niveau hos en spiller som Tyron Smith. Rashawn Slater er som udgangspunkt tackle, men ville nok kunne spille alle pladser på den offensive linje. Han kan starte indvendigt på linjen, indtil han om et par år måske skal overtage for Smith på venstre tackle.

11. New York Giants – LB Micah Parsons, Penn State (Scouting report)
Våben til Daniel Jones, eller flere playmakere til forsvaret? I dette tilfælde bliver det den sidste af de to muligheder. Micah Parsons er faldet ud af top 10, og det kan David Gettleman simpelthen ikke stå for. Han ved fra sin Panthers-tid, hvor meget værdi en atletisk linebacker kan give et hold, og Parsons har alle redskaberne til at blive Giants’ Devin White.

12. San Francisco 49ers – CB Patrick Surtain II, Alabama (Scouting report)
Det frister at kigge på den offensive linje, men cornerback-gruppen havde også store problemer i 2020, da den blev ramt af nogle skader. Richard Sherman er free agent og oppe i årene. Måske er det tid til at finde hans afløser her i draften. Patrick Surtain Jr. er en høj cornerback, som 49ers ofte kan lide dem, og så lever han på sin strålende spilintelligens og alsidighed, som vil klæde cornerback-gruppen på holdet.

13. Los Angeles Chargers – OT Christian Darrisaw, Virginia Tech (Scouting report)
Justin Herbert er holdets lysende fremtid, og derfor skal der investeres i hans arbejdsforhold. Vi så i 2020, hvordan Trey Pipkins, Sam Tevi og de andre ikke bør være fremtidens venstre tackle. Det kunne Christian Darrisaw derimod være. Darrisaw har en masse potentiale med sine atletiske evner, og han er allerede nu en blændende spiller i løbespillet.

14. Minnesota Vikings – EDGE Kwity Paye, Michigan (Scouting report)
Danielle Hunter var skadet i 2020, og det gjorde det tydeligt, at der var alt for lidt at skyde med på resten af den defensive linje. Kwity Paye er en super eksplosiv pass rusher, der i 2020 viste store fremskridt teknisk. Han er derudover rigtig solid mod løbet, og er tung og stærk nok til at kunne bruges på flere positioner på linjen, når der skal jagtes quarterbacks.

15. New England Patriots – LB Zaven Collins, Tulsa (Scouting report)
Det er nok de færreste mocks, der har Zaven Collins i top 15, men Collins’ spillestil stinker af Patriots, og han minder en del om Jamie Collins, som Patriots tidligere har haft stor glæde af. Collins er en stor og super atletisk linebacker, der både kan dække op og blitze. Arbejdet mod løbet skal udvikles, men han har alle forudsætningerne for, at dette også med tiden kan blive godt.

16. Arizona Cardinals – WR Jaylen Waddle, Alabama (Scouting report)
Meep, meep! Cardinals har savnet noget fart i receiver-gruppen, og gør klogt i at investere yderligere i Murray og Kingsburys offensive projekt. Jaylen Waddle er en gave, der falder ned til dem. Farten, evnen til at vinde vertikalt og gøre en masse ved screens er alt, hvad man kan ønske sig i Kingsburys angreb.

17. Las Vegas Raiders – DT Christian Barmore, Alabama (Scouting report)
Det må være forsvaret, som Raiders kigger på i toppen af årets draft. Det var en af ligaens dårligste enheder, og der er mange steder, de kan bruge hjælp. Raiders plejer at elske de store skoler, så vi har stukket dem en talentfuld Alabama-defensive tackle. Christian Barmore har ikke spillet alverdens snaps i college, men han viste potentiale til at dominere alt og alle. Stor, stærk og atletisk, og så minder han lidt om divisionsrivalerne Chiefs’ Chris Jones.

18. Miami Dolphins – LB Jeremiah Owusu-Koramoah, Notre Dame (Scouting report)
Angrebet blev forstærket med deres første valg, og nu får forsvaret en tur. Jeremiah Owusu-Koramoah er årets altmuligmand. Han er super, super atletisk og har fantastisk erfaring i opdækningen. Derudover er han en dygtig blitzer, og han er på alle måder bare en spændende skakbrik at give til en aggressiv defensiv hjerne som Brian Flores.

19. Denver Broncos (f/Washington) – CB Jaycee Horn, South Carolina (Scouting report)
Efter en trade ender Broncos med at vælge som nr. 19, og her kan de stadig få en spiller til en position, hvor de mangler noget kvalitet, og hvor A.J. Bouye meget let kan være væk. Jaycee Horn er en aggressiv cornerback, der i Vic Fangios system vil få masser af muligheder for at angribe bolden. 

20. Chicago Bears – WR Rashod Bateman, Minnesota (Scouting report)
Vi synes stadig, at en offensiv linjemand giver mening for Bears, men hvis vi leger med tanken om, at Allen Robinson kan være fortid hos Bears, så vil receiver have en høj prioritet. Rashod Bateman minder på nogle punkter om Robinson og vil kunne gå ind og være en naturlig afløser. Bateman har både noget størrelse og fysik som Robinson, og så er han en kreativ og dygtig ruteløber.

21. Indianapolis Colts – S Trevon Moehrig, TCU (Scouting report)
Quarterback skal bestemt ikke udelukkes, men vi føler ikke, at Mac Jones helt er Chris Ballards type, så vi prøver noget andet. Malik Hooker kan meget vel forlade holdet, og selvom Julian Blackmon og Khari Willis er dygtige, så har Moehrig coverage-egenskaber i mandsopdækningen som ingen af de to har. Han ville give Colts’ secondary en virkelig alsidig brik, der kan gøre bagkæden mere solid.

22. Tennessee Titans – EDGE Azeez Ojulari, Georgia (Scouting report)
Titans havde ligaens dårligste pass rush i 2020, og det skal forbedres. Der er overraskende mange muligheder stadigvæk, da dybden på EDGE meget vel kan få nogle af dem til at falde lidt. Ojulari bliver valget, fordi han passer perfekt ind i Titans’ system, og her kan han bruge sin fantastiske evne til at runde hjørnet til at give Titans alt det, de savnede i 2020.

23. New York Jets (f/Seahawks) – EDGE Gregory Rousseau, Miami (FL) (Scouting report)
Kan du huske, hvornår New York Jets sidst havde en god pass rusher? Ja, det kan vi også knapt nok. Det slutter nu. Robert Saleh kender nødvendigheden af noget pass rush fra sin tid hos 49ers, og Gregory Rousseau har enormt potentiale. Han er stadig meget ung, og han skal lære at styre de lange lemmer, men han har bare nogle unikke egenskaber, som meget få spillere har.

24. Pittsburgh Steelers – IOL Alijah Vera-Tucker, USC (Scouting report)
Offensiv linje virker oplagt for Pittsburgh Steelers, og selvom offensive tackle nok står øverst på ønskelisten, så går holdet med den bedste offensive linjemand tilbage. Alijah Vera-Tucker har virkelig god quickness og spilintelligens, og med udsigt til at Maurkice Pouncey stopper karrieren vil det give mening for Steelers at rykke ham helt ind som center, hvor vi også føler han vil kunne spille.

25. Jacksonville Jaguars (f/Rams) – DT Levi Onwuzurike, Washington (Scouting report)
Den sidste måned er Levi Onwuzurikes navn steget i anseelse, og selvom Jaguars også kunne kigge på sin offensive linje, så mangler de noget kvalitet på defensive tackle. Taven Bryan er ikke slået til, og Onwuzurike ville give dem 110% på alle spil. Han har god teknik mod løbet, og hans eksplosivitet giver ham rigtig fint potentiale mod kastet, selvom hans teknik skal udvikles.

26. Cleveland Browns – EDGE Jaelan Phillips, Miami (FL) (Scouting report)
Myles Garrett er fænomenal, men Olivier Vernon er alvorligt skadet igen, og Adrian Clayborn er oppe i årene. Man mangler virkelig den komplementerende rusher, der kan true modsat Garrett, og Jaelan Phillips er måske den mest talentfulde rusher af dem alle i år. Phillips er bare lidt upoleret, og så har han en skadeshistorik, som kan holde ham ude af top 15. Browns tager i dette tilfælde chancen på potentialet.

27. Baltimore Ravens – EDGE Joseph Ossai, Texas (Scouting report)
Ravens har brug for pass rush, og Joseph Ossai stinker af en Ravens-type. Han spiller med en vanvittig høj intensitet, og hans eksplosivitet og physicality vil bare være fantastisk i Ravens’ system, der giver masser af 1v1 pass rush-muligheder. Teis Joranger har sågar sammenlignet ham med Matthew Judon i sin scouting report af ham – og netop Judon kan meget vel forlade holdet i free agency.

28. New Orleans Saints – WR Kardarius Toney, Florida (Scouting report)
Vi overvejede at give Saints en quarterback, men for nu må de nøjes med Taysom Hill og måske Jameis Winston. I stedet giver vi deres wide receiver-gruppe lidt ekstra at arbejde med. Kadarius Toney er en hurtig lille laban, som Sean Payton kan bruge kreativt til at skyde noget fart i angrebet, der har manglet noget ved siden af Michael Thomas de sidste par år. Vi er ikke fans af at tage Toney så højt, men vi anerkender at det ikke virker urealistisk.

29. Green Bay Packers – LB Nick Bolton, Missouri (Scouting report)
Hjælp til den offensive linje ville give mening, men det er en dyb årgang, så vi kigger i stedet på en linebacker, der har alt det, som Packers har savnet i årevis. Bolton læser spillet super, og han kommer bragende ned ad bakke med styrke og physicality. Det ville virkelig klæde et Packers-forsvar, der i for lang tid har været soft mod løbet.

30. Buffalo Bills – OT Teven Jenkins, Oklahoma State (Scouting report)
Bills har mange offensive linjemænd med kontraktudløb, og deres villighed til at vælge en tackle afhænger nok meget af, om Daryl Williams forlænges. Williams bliver dog næppe billig, og Bills kunne i stedet kigge på at tilføre hans erstatning i draften. Teven Jenkins er en strålende run blocker, der også hænger godt i mod kastet. 

31. Kansas City Chiefs – OT/IOL Jalen Mayfield, Michigan (Scouting report)
Med Super Bowl frisk i erindringen er det svært at komme udenom at tage en offensiv linjemand til Chiefs. Jalen Mayfield eller Samuel Cosmi var mulighederne, og vi føler at Mayfield passer bedst ind hos Chiefs af de to. Mayfield kan sagtens spille guard, og er måske endda bedst indvendigt, og så har han de atletiske evner, som Chiefs ofte efterspørger. Perfekt til at bolstre den offensive linje.

32. Tampa Bay Buccaneers – EDGE Jayson Oweh, Penn State (Scouting report)
Hvor skal Bucs kigge hen? De har næsten ingen åbenlyse mangler på holdet, og kan gå med den bedste spiller på tværs af positionen. Her er Jayson Oweh et godt bud, og når Buccaneers samtidig kunne miste Shaq Barrett i free agency og Jason Pierre-Paul er oppe i årene, så er det måske ikke dumt at finde en pass rusher mere. Oweh er helt vildt eksplosiv, men han er stadig teknisk upoleret som pass rusher. Perfekt valg i bunden af første runde.

Related Articles

En kommentar

  1. Det bliver spændende frem til draften og se hvor mange QB’s der bliver tradet og hvor stor påvirkning det får på draften.
    Men jeg er enig i det bliver 3 QB’s i toppen af draften på en eller anden måde.

    Hvis ikke Saints går i rebuild mode, så kunne jeg godt se Mac Jones passe ind der som afløser for Brees.

Skriv et svar

Check Also
Close
Back to top button