Mock Drafts

Draftbeat 2022 Mock Draft 3.0 – Post-Free agency og tradeapalooza

Free agency og et væld af trades har ændret behov for en masse af ligaens hold, og vendt op og ned på draftrækkefølgen. Vi kommer her med vores bud på en to-runders mock små tre uger før draften.

Sjældent – hvis nogensinde – har der været så meget aktivitet med høje draftvalg, som vi har oplevet i denne offseason. Siden vi udsendte vores anden mock draft ovenpå Combine og Russell Wilson-traden, har vi set yderligere fire handler, der har inkluderet førsterundevalg i årets draft. Deshaun Watson til Browns, Davante Adams til Raiders, Tyreek Hill til Chiefs og senest Saints’ pick trade med Eagles.

Hele 11 valg i den draftrækkefølge vi (for nu) står til at gå ind til draftday med, tilhører ikke det hold, der oprindeligt ejede det. Lions, Texans, Giants, Jets, Eagles, Saints, Packers og Chiefs ejer alle to valg. Seahawks og Eagles (x2) vælger andetsteds end deres oprindelige valg ville have dikteret. Bears, Broncos, Browns, Colts, Dolphins, Raiders, 49ers og Rams står uden et valg i første runde.

Der er små tre uger til det går løs med årets draft, og meget er endnu uklart omkring hvordan det kommer til at forløbe, men nedenfor følger vores bud på en to-runders mock, som billedet tager sig ud nu. Vi har inkluderet fire trades i første runde. Du kan læse nærmere om spilleren ved at klikke på hans navn og komme ind til vores scouting report på ham. Vil du læse om andre spillere, kan du søge efter spilleren og se om vi har en report i vores spillerdatabase.

Ligesom sidste år har vi gæstet Det Ovale Kontor til en snak om spillerne i årets draft. Gennemgangen af de offensive spillere lander én af de kommende dage, men for nu kan du høre gennemgangen af de defensive spillere, hvor Peter og Teis guider jer igennem årgangen.

Kommentarer modtages vanen tro gerne, enten som kommentar herunder ellers via Twitter (@Draftbeat).

1. RUNDE:
#1: Jacksonville Jaguars – EDGE Aidan Hutchinson, Michigan
En tackle skal stadig ikke komplet afvises, og Travon Walkers upside kan nå at blæse Jaguars omkuld, men for nuværende peger det meste stadig i retning af Aidan Hutchinson som årets topvalg

#2: Detroit Lions – EDGE Travon Walker, Georgia
Falder Hutchinson virker det som det helt oplagte valg, men er han væk, åbnes der godt op for mulighederne. En quarterback kan ikke udelukkes, men Walkers skyhøje potentiale slår os for nuværende som mere realistisk, selvom vi synes det er lidt for tidligt for ham.

#3: Houston Texans – OT Ickey Ekwonu, North Carolina State
Texans kan gå alverdens veje, og skal reelt set bare fylde talent ind på holdet. Davis Mills skal hjælpes, og hvad end det er på right tackle eller indvendigt til at starte med, kan Ekwonu opgradere den offensive linje, og på sigt tage over fra Laremy Tunsil, hvis fremtid i klubben udover denne sæson virker lidt uvis.

#4: New York Jets – CB Sauce Gardner, Cincinnati
Jets’ største behov møder et oplagt fit. Det er lidt tidligere end vi ville vælge Gardner, men vælger Jets at adressere behovet for hjælp i den bageste enhed med dette valg – over eksempelvis en tackle eller edge rush – så er Gardner det realistiske bud.

#5: New York Giants – OT Evan Neal, Alabama
Det er blevet gjort klart at Giants agter at forsøge at give Daniel Jones nogle bedre betingelser, og den offensive linje er det helt oplagte sted at starte. Neal er et godt fit og kan starte karrieren hvor end Giants finder det oplagt. Han kan spille både ind- og udvendigt, og giver noget fleksibilitet når Giants forsøger at få fikset beskyttelsen.

#6: Carolina Panthers – QB Kenny Pickett, Pittsburgh
Efter dette valg er det ikke Panthers’ tur igen før på tredjedagen, og i en do-or-die sæson for Matt Rhule, skal de have fundet deres mand under center. Rhule rekrutterede Pickett, da han var hos Temple, og Panthers-ejer David Tepper er Pittsburgh-alumne, der stadig har en tæt tilknytning til universitetet. Det giver for meget mening til ikke at ske. Der er dog også spekulation lokalt om at Panthers har kig på en tackle her, og kan de hente en spiller som Baker Mayfield eller Jimmy Garoppolo, kan det ende med at de går en anden vej end quarterback her.

PROJEKTERET TRADE
#7: New Orleans Saints (f/Bears via Giants) – QB Malik Willis, Liberty
Saints opgiver #16+#19+#161 for #7+#81
Efter at have tradet bl.a. næste års førsterundevalg for at få lov at overtage Eagles’ ene førsterundevalg, ligner Saints et hold, der er indstillet på at arbejde sig op efter en quarterback. De to førsterundevalg de er i besiddelse af, kan være nok til at handle sig op til nummer fem, hvor de i dette scenarie vil kunne vælge frit mellem quarterbacks. Spørgsmålet er dog om Giants vil risikere at miste Neal, hvis de handler det valg væk, Saints vælger en quarterback og Panthers gør alvor af at tage en tackle. Som det falder her kan Saints dog stadig samle én af de to topquarterbacks op ved at opgive lidt mindre, og Giants kan omsætte det førsterundevalg de fik fra Bears i sidste års Justin Fields-trade til yderligere værdi.

#8: Atlanta Falcons – WR Garrett Wilson, Ohio State
Hvis man syntes at Lions’ receiverkorps så tyndt ud forud for starten af sidste sæson, så er det ingenting mod hvordan Falcons’ ser ud i år. Det skal adresseres. Wilson er teknisk poleret receiver og løber stærke ruter og bør blive et godt mål for Marcus Mariota – eller hvem end der måtte ende under center i år.

#9: Seattle Seahawks (f/Broncos) – EDGE Kayvon Thibodeaux, Oregon
Vi er ikke overbeviste om at Pete Carroll og co. kan dy sig for at slå til på Jordan Davis’ størrelse og atletiske evner, men også Derek Stingley Jr. og Kayvon Thibodeaux virker som realistiske bud på spillere her. Seahawks kan også – som de har gjort så mange gange før – lave et valg helt ud af det blå, men for nuværende går vi med Thibodeaux, der har huseret i staten lige syd for Washington, hvor Seahawks holder hjemme. Der er behov for en talentindsprøjtning, og selvom Thibodeauxs stock ikke er hvor mange forventede for et halvt år siden, er han i vores bog klart ét top 10-prospect.

#10: New York Jets (f/Seahawks) – LB Devin Lloyd, Utah
Efter at have spillet blot to kampe i sine første to år hos Jets, kom C.J. Mosley endelig tilbage sidste år, men selvom han spillede fast, spillede han ikke godt. Han bliver dyr over de kommende år, og kan cuttes billigt efter den kommende sæson, så 2022 kan meget vel være hans sidste år i klubben. Lloyd har leveret forrygende produktion hos Utah, og med eller uden Mosley bør han kunne tage et starterjob i år 1, og at worst bør han kunne tage over næste år hvis Mosley er væk.

#11: Washington Commanders – WR Drake London, USC
Commanders har investeret i Carson Wentz som deres quarterback til den kommende sæson, og nu handler det om at give ham hjælp. Der var ikke meget i receiverkorpset bag Terry McLaurin i sidste sæson, og selvom Curtis Samuel er tilbage fra skade og Dyami Brown har lagt rookiesæsonen bag sig, vil en stor receiver, der kan vinde contested, stadig pynte i enheden. Vi er lidt splittet på London internt på redaktionen, men han ligner for nuværende et valg til øverste del af første runde.

PROJEKTERET TRADE
#12: New York Giants (f/Vikings) – S Kyle Hamilton, Notre Dame
Giants opgiver #16+#112+#147 for #12
Kyle Hamilton er svær at placere i første runde. Vi har set flere safeties falde længere end talentet berettiger – se Derwin James i 2018 – og snakken om top 10 er begyndt at forstumme for Hamilton. Det vil ikke være et chok hvis han falder ud af top 16, men vi satser på at et hold alligevel ser talentet i ham og slår til. Giants har samlet ekstra værdi sammen efter traden ned fra nummer 7, og har råd til at handle op efter en spiller der kan opgradere den bageste enhed.

#13: Houston Texans (f/Browns) – IDL Jordan Davis, Georgia
Jordan Davis’ stock peger kun opad efter hans imponerende Combine, og det er absolut muligt at han i sidste ende viser sig at være long gone ved dette valg. Er han på brættet, virker Texans som et oplagt hold til at slå til. Flere af folkene i deres front office har set hvad en spiller som Vince Wilfork gjorde hos Patriots, og her kan de få en større og mere atletisk spiller til positionen, som dog også skal bevise at han kan håndtere en større arbejdsbyrde end han gjorde hos Georgia.

#14: Baltimore Ravens – OT Charles Cross, Mississippi State
Ravens var raseret af skader sidste år, og de står med overraskende mange behov forud for draften. De kan kigge i retning af forsvaret, men beskyttelsen af Lamar Jackson må tage prioritet. Charles Cross er en poleret pass protector, der bør hjælpe Jackson hurtigt, men skal udvikles som run blocker.

#15: Philadelphia Eagles (f/Dolphins) – CB Trent McDuffie, Washington
Der er behov for mere talent i Eagles’ bageste forsvar, og i McDuffie får Jonathan Gannons enhed en energisk cornerback, der mangler lidt størrelse og ball skills, men ellers er en noget nær komplet spiller på positionen. Han kan spille i slotten eller udvendigt, gør en ære i at bidrage mod løbet, og kommer med et stort potentiale.

#16: Minnesota Vikings (f/Colts via Eagles, Saints og Giants) – CB Derek Stingley Jr., LSU
Colts sendte valget til Eagles for Carson Wentz, og Eagles har senest tradet det til Saints. Efter yderligere to trades med valg nummer 16 kan Vikings nu slå til, og tage en spiller de meget vel kunne være klar til at tage allerede ved #12, hvis de ikke havde tradet ned. Der skal talent ind på et forsvar, der har blødt yards og point i crunch time, og hvis ikke for et par skadesplagede sæsoner ville Stingley næppe være faldet ud af top 5.

#17: Los Angeles Chargers – OT Trevor Penning, Northern Iowa
Med Brian Bulaga væk, er der åbnet et hul på højre side af den offensive linje. Chargers skal have opgraderet den defensive front, men de ved også at Justin Herbert er nøglen til succes, så en opgradering af linjen foran ham eller receiverkorpset kan også meget vel komme i spil. Trevor Penning har blæst mange omkuld i draftprocessen, og står til at blive den tidligst valgte spiller nogensinde fra Northern Iowa, og selvom der er et spring i niveau fra FCS, kan han hurtigt bide sig fast i starterjobbet modsat sidste års førsterundevalg Rashawn Slater.

#18: Philadelphia Eagles (f/Saints) – EDGE George Karlaftis, Purdue
Ved Purdues Pro Day var det Eagles’ stab, der kørte Karlaftis gennem drills, og har de kunnet lide hvad de så, så vil det give alverdens mening for dem at slå til på ham her. Brandon Graham har rundet 34 år, Derek Barnett har aldrig haft flere end 6,5 sacks i en sæson og mens Josh Sweat arbejder sig i den rigtige retning, er der plads til at sikre mere dybde til gruppen.

#19: New York Giants (f/Eagles via Saints) – EDGE Jermaine Johnson II, Florida State
Azeez Ojulari leverede god produktion i sin rookiesæson, men han mangler en partner til at skabe pres fra ydersiden. Johnson har imponeret henover de seneste måneder, og kan sagtens ende med at gå tidligere end dette, men er han tilgængelig, kan det være svært for Giants at sige nej.

#20: Pittsburgh Steelers – QB Matt Corral, Ole Miss
Ben Roethlisberger er fortid i Pittsburgh, og selvom de har signet Mitchell Trubisky vil det næppe afholde holdet fra at søge efter fremtidens mand. Steelers har nærstuderet gruppen af quarterbacks i år, og Kevin Colbert vil sikkert også gerne afslutte sit tenure med at finde manden til de næste mange år. Om Corral er den mand, må tiden vise, men han er ikke et dårligt bud på at være den spiller de giver chancen for at blive det.

PROJEKTERET TRADE
#21: Kansas City Chiefs (f/Patriots) – WR Jameson Williams, Alabama
Chiefs opgiver #29+#62 for #21+#127
Tyreek Hill er væk, og det efterlader Patrick Mahomes’ receiverkorps tyndt besat. JuJu Smith-Schuster er kommet til, men der mangler en god pass catcher til at tage toppen af forsvaret. Jameson Williams overrev et korsbånd i collegefinalen, og det er ikke givet at han er klar til sæsonstart, men han bør komme i aktion i år, og han kan blive en afgørende faktor når det begynder at blive afgørende.

#22: Green Bay Packers (f/Raiders) – WR Chris Olave, Ohio State
Er det virkelig tid? Det må det næsten være. Packers har tradet Davante Adams væk, og forlænget med Aaron Rodgers. Så må de få taget sig sammen til også at lave den tunge investering i draften i en receiver. Olave er, ligesom Garrett Wilson, en stærk ruteløber, der har nydt godt af at være blevet trænet af Brian Hartline hos Ohio State, og han bør hurtigt kunne blive et stærkt våben for Rodgers.

#23: Arizona Cardinals – IOL Zion Johnson, Boston College
Cardinals kan kigge i mange retninger, men en opgradering af linjen foran Kyler Murray vil ikke være af vejen. Både Justin Pugh og free agent-signing Will Hernandez er blot under kontrakt for den kommende sæson, og Zion Johnson kan allerede i år presse på for ét af de to starterjobs ved siden af Rodney Hudson.

#24: Dallas Cowboys – WR Treylon Burks, Arkansas
Der er mange muligheder for Cowboys, der sagtens kan kigge mod den offensive linje eller en opgradering af forsvaret. Valget falder dog på Burks, der vil give endnu et stærkt våben til Dak Prescott og kasteangrebet.

#25: Buffalo Bills – RB Breece Hall, Iowa State
Der er lidt buzz omkring muligheden for at det bliver Bills, der kommer til at tilsikre at der også i år vælges en running back i første runde. En cornerback kan også være i spil, men her vælger de altså at styrke angrebet omkring Josh Allen med Hall, der testede eminent ved Combine og har den vel nok bedste vision i årets running back-klasse.

#26: Tennessee Titans – IOL Tyler Linderbaum, Iowa
Ben Jones har gjort det godt for Titans, og mens han fik en to-årig forlængelse i offseason, så vil det ikke nødvendigvis afholde dem fra at finde fremtidens mand til midten af linjen. Jones åbnede også karrieren som guard, så selvom han har været holdt eksklusivt på center hos Titans, skal det ikke udelukkes at de vil forsøge at finde en opgradering på to positioner ved at hente én spiller.

#27: Tampa Bay Buccaneers – IOL Kenyon Green, Texas A&M
Tom Brady er tilbage og Bucs er dermed igen i win-now mode. Ali Marpets overraskende karrierestop har åbnet et hul på den offensive linje. Shaq Mason er kommet til, men de kan gøre det bedre end Aaron Stinnie på left guard. Kenyon Green kan være en plug-and-play starter, der sikrer beskyttelsen af Brady og kan være med til at åbne huller i løbespillet.

PROJEKTERET TRADE
#28: Atlanta Falcons (f/Packers) – QB Desmond Ridder, Cincinnati
Falcons opgiver #43+#74+2023-4th for #28.
Matt Ryan er sendt til Colts, og mens Marcus Mariota er hentet ind, er han næppe den langsigtede løsning. Den forsøger Falcons at finde i Desmond Ridder, der på nogle fronter kan minde lidt om Mariota. Vi er ikke helt enige om Ridder på redaktionen (det kan I høre mere om når podcast med vores gennemgang af de offensive spillere lander), men han ligner en kandidat til et valg i bunden af første runde eller starten af anden runde, og Falcons har med Mariota sikret sig lidt ro til at forsøge at udvikle Ridder.

#29: New England Patriots (f/49ers via Dolphins og Chiefs) – S Daxton Hill, Michigan
Devin McCourty runder 35 inden sæsonstart, og blev kun hentet tilbage på en ét-årig aftale. Patriots er nødt til at tænke på fremtiden på positionen og i Daxton Hill får de manden, der kan overtage fra McCourty. Hill bør dog allerede kunne gøre sig fortjent til snaps som rookie i et secondary, der er lidt presset på bredden.

#30: Kansas City Chiefs – EDGE David Ojabo, Michigan
David Ojabo er spækket med potentiale, men efter at have overrevet en akillessene ved sin Pro Day, kan han stå foran et fald på draftday. Et hold i bunden af første runde, der har tid til at lade ham komme sig over skaden uden at rushe ham på banen, kan dog sagtens tænkes at slå til. Chiefs mangler noget pass rush og bør være stærkt nok besat til at bringe sig i position til at Ojabo, hvis han ikke ender med at misse hele sæsonen, kan blive klar til at forsøge at bidrage når det virkelig gælder.

#31: Cincinnati Bengals – IDL Devonte Wyatt, Georgia
Efter en free agency-periode med fokus på at styrke den offensive linje, har Bengals sat sig i en position, hvor de ikke længere virker tvunget til at kigge mod hjælp foran Joe Burrow med førsterundevalget. Det giver mulighed for at styrke den defensive front, hvor der mangler noget pass rush-hjælp. Devonte Wyatt bør hurtigt kunne etablere sig som den bedste trussel mod modstandernes quarterbacks fra indersiden af linjen.

#32: Detroit Lions (f/Rams) – LB Nakobe Dean, Georgia
Med den defensive front styrket med Travon Walker ved valg nummer to, rettes fokus mod linebackerkæden med dette valg. Derrick Barnes var ikke meget bevendt som rookie sidste år, Jarrad Davis er hentet tilbage fra Jets, men leverede hverken varen dér eller i hans første stint hos Lions og Alex Anzalone ligner heller ikke en langsigtet løsning. Der skal nyt, og kompetent, blod til, og Nakobe Deans intensitet, instinkter og evner som blitzer bør tiltale Lions. Også selvom han mangler lidt størrelse.

2. RUNDE:
#33: Jacksonville Jaguars – OT/OG Tyler Smith, Tulsa
Doug Pederson er vant til at arbejde med en stærk offensiv linje, og mens Cam Robinson er blevet tagget og Brandon Scherff signet i free agency, vil det stadig give mening med et relativt tidligt valg til den offensive linje. Tyler Smith har et skyhøjt potentiale, men skal udvikles. Det kan der være tid til hos Jaguars – men han skal gerne være klar senest i 2023.

#34: Detroit Lions – QB Sam Howell, North Carolina
Lions kan gå quarterback allerede med valg nummer to, men det er langt fra givet. De bør dog finde ud af en måde hvorpå de i hvert fald efter andendagen har fået adresseret positionen. Jared Goff er ikke den langsigtede løsning, men han kan godt starte indtil Sam Howell måtte være klar.

#35: New York Jets – WR Christian Watson, North Dakota State
Ligesom Lions har Jets adresseret forsvaret med begge førsterundevalg i dette scenarie, men der er også plads til at styrke offensiven. Zach Wilson har brug for mere hjælp, og Christian Watson har et skyhøjt potentiale og kombinerer størrelse og fart på imponerende vis. Kan Jets få udviklet ham teknisk, kan han blive et stærkt våben for Wilson.

#36: New York Giants – LB Quay Walker, Georgia
Blake Martinez kommer tilbage fra et overrevet korsbånd, men der er plads til en opgradering ved hans side, hvor Tae Crowder var skidt kørende sidste år. Quay Walker kan dække op, er teknisk velfunderet og pålidelig, og bør kunne starte tidligt på Don Martindales forsvar.

#37: Houston Texans – WR Skyy Moore, Western Michigan
Texans har behov næsten overalt, og skal bare have tilføjet gode spillere. Trods sin begrænsede størrelse kan Skyy Moore vinde overalt på banen, og han virker som en spiller, der trender i den rigtige retning og sågar kan snige sig ind i første runde.

#38: New York Jets (f/Panthers) – S Lewis Cine, Georgia
Det fjerde valg i top 40, og endnu engang kigges mod det bageste forsvar. Jordan Whitehead blev hentet på en to-årig aftale i free agency, men der er stadig plads til at styrke bredden på positionen. Cine mangler nogle evner i opdækning, men han kan bibringe noget energi og en fysisk spillestil til forsvaret og hjælpe til mod løbet mens han udvikles i opdækning.

#39: Chicago Bears – WR Alec Pierce, Cincinnati
Allen Robinson er væk, og Byron Pringle og Equanimeous St. Brown lugter altså ikke af at være de tilføjelser, der løser Bears’ wide receiver-position. Alec Pierce ligner et solidt supplement til Darnell Mooney, og hans kropskontrol og catch radius giver Justin Fields et solidt våben at kaste til.

#40: Seattle Seahawks (f/Broncos) – IDL Perrion Winfrey, Oklahoma
Seahawks kan ikke være tilfredse med hvad forsvaret har leveret over de seneste år, og selvom der også er plads til forbedringer på angrebet (fx en quarterback…), så kan vi sagtens se for os at de prøver at få forsvaret tilbage på tidligere tiders niveau, så angrebet ikke behøver gøre det store. Winfrey dominerede ved Senior Bowl og har et stor upside, hvis det hold der vælger ham, kan få udviklet ham ordentligt.

#41: Seattle Seahawks – CB Kaiir Elam, Florida
Der er ikke den bedste historik for Florida-corners, men Kaiir Elam har nogle evner der gør at man med en vis ret kan gøre sig realistiske forhåbninger om at han ikke bliver den næste skuffelse i rækken. Han har de fysiske forudsætninger Seahawks bør sætte pris på, en fysisk spillestil, gode instinkter og er blevet bedre mod løbet år for år.

#42: Indianapolis Colts (f/Commanders) – IDL/EDGE Logan Hall, Houston
Colts’ første valg kan gå mange veje. Det kan blive hjælp til Matt Ryan, enten med en pass catcher eller en forstærkning til den offensive linje, men det kan også meget vel blive en opgradering af forsvaret. Matt Eberflus er væk og Gus Bradley kommet til, og han får her et stærkt kort til den defensive front. Hall er stærk mod løbet og har potentiale som rusher og kan sikre en talentfuld defensiv linje.

#43: Green Bay Packers (f/Falcons) – EDGE Boye Mafe, Minnesota
Rashan Gary fik sit gennembrud sidste år, og Preston Smith har fået forlænget sin aftale hos Packers, så holdet står med to gode startere for nuværende. Men der er plads til at styrke dybden og i Mafe får Packers et projekt, de i ro og mag kan udvikle bag Gary og Smith i år. Skulle Gary forsvinde når hans rookiekontrakt udløber, er arvtageren klar. Hvis han forlænges, er der potentiale for en stærk rotation.

#44: Cleveland Browns – WR Jahan Dotson, Penn State
Tro ikke at Browns er ude af wide receiver-markedet bare fordi de har hentet Amari Cooper. Dybden er tvivlsom og Jakeem Grant eller Anthony Schwartz skal ikke være tredjevalg i et receiverkorps i dagens NFL. Dotson mangler noget størrelse, men han har fart, løber fine ruter og har gode hænder, og der er lidt førsterundebuzz omkring ham – som med mange andre af de receivers, der snakkes om i første runde, kan han dog godt ende med at ryge af brættet i et wide receiver-run i anden runde.

#45: Baltimore Ravens – EDGE Arnold Ebiketie, Penn State
Odafe Oweh leverede en lovende rookiesæson, men der mangler en rusher på den anden side af formationen. Za’Darius Smith var på vej til at blive signet, men valget i sidste ende Vikings. Ebiketie mangler noget stabilitet og skal forbedre sig mod løbet, men selv i en rolle som situational pass rusher, kan han få et impact allerede som rookie.

#46: Minnesota Vikings – WR Calvin Austin III, Memphis
Adam Thielens cap number tager et hop efter den kommende sæson, så Vikings skal så småt til at tænke mod fremtiden på positionen. Justin Jefferson har etableret sig som én af de bedste unge receivers i ligaen, men selvom spillere som K.J. Osborn og Ihmir Smith-Marsette har noget potentiale, så har vi ikke set nok til at skulle udelukke et valg af en receiver i løbet af de første dage. Calvin Austin er lille og skal nok spille i slotten, men han er eksplosiv og kan vide både over midten og dybt, og så har han også værdi som returner, hvis det skulle vise sig nødvendigt.

#47: Washington Commanders (f/Colts) – LB Christian Harris, Alabama
Den defensive front er stærkt besat for Commanders, men der er plads til at styrke de bageste enheder. Jamin Davis kom svært fra start efter at være valgt i første runde, men har stadig potentiale til at få udviklet sig til en kvalitetsspiller. Cole Holcomb er solid, men rammer free agency efter sæsonen, og dybden i enheden halter. Christian Harris er en three-down linebacker med stort potentiale, og med ham bag Daron Payne og Jonathan Allen kan Ron Riveras mandskab mønstre en midterakse i deres front-seven med lutter Alabama-folk.

#48: Chicago Bears (f/Chargers) – CB Andrew Booth Jr., Clemson
Det bageste forsvar mangler lidt kvalitet, især på cornerback, og i Booth får Bears en spiller, der stadig er rå, men som modstandere alligevel aktivt kastede væk fra når de mødte Clemson. Han har ball skills, alsidighed og atletisk potentiale til at blive en profil, hvis han lærer at tøjle sin til tider lidt for aggressive spillestil.

#49: New Orleans Saints – TE Trey McBride, Colorado State
Med Malik Willis tilføjet, skal der findes hjælp til ham. Receiverkorpset er tyndt besat, men det er tight end også. Taysom Hill og Adam Trautman bør ikke være topnavnene på positionen, og i McBride får Saints en intelligent spiller med gode hænder, der var omdrejningspunktet i Colorado States kasteangreb.

#50: Kansas City Chiefs (f/Dolphins) – S Jalen Pitre, Baylor
Tyrann Mathieu er væk og trods signingen af Justin Reid er der plads til at tilføje en alsidig spiller som Pitre, der kan line op i slotten, i boksen og bagtil, og som spiller med glimrende instinkter tæt ved line of scrimmage. Der skal arbejdes på evnerne i opdækning, men Pitre bør hurtigt kunne tilspille sig en rolle.

#51: Philadelphia Eagles – LB Leo Chenal, Wisconsin
Én af Draftbeat-favoritterne. Chenal er en real-life juggernaut, der spiller eminent i boksen, blitzer fantastisk og er supereksplosiv. Hans testing vidner også om en spiller med god upside i opdækning. Vi har ham rangeret som et førsterundevalg, og mens vi ikke vil afvise at han kan snige sig ind på førstedagen, ligner han mere realistisk et valg her omkring midten af anden runde. Eagles’ linebackerkorps er ikke dårligt, men det kan sagtens bruge en spiller som Chenal.

#52: Pittsburgh Steelers – WR George Pickens, Georgia
JuJu Smith-Schuster og James Washington er væk og det efterlader et tyndt besat receiverkorps bag Diontae Johnson og Chase Claypool. Pickens overrev et korsbånd i marts sidste år og fik blot begrænset spilletid i fire kampe, men han har sat tilpas gode ting på tape til at han stadig bør blive samlet op i anden runde, og give Matt Corral et godt våben.

#53: Green Bay Packers (f/Raiders) – OT Bernhard Raimann, Central Michigan
David Bakhtiari er blandt ligaens bedste left tackles, men foruden Elgton Jenkins, der sluttede sidste sæson på IR, kommer resten af Packers’ linje med nogle spørgsmålstegn omkring kvaliteten. Raimann har ikke spillet football i mange år, men han er ganske veludviklet teknisk, og har et stort potentiale. Det er ikke givet at han er klar til at bidrage fra dag 1, men han bør være starter senest ved indgangen til 2023-sæsonen.

#54: New England Patriots – CB Kyler Gordon, Washington
Efter at være blevet kastet i sænk af Josh Allen i slutspillet, fortsætter opgraderingen af kasteforsvaret. Kyler Gordon kan spille ind- og udvendigt, har evnerne til at levere varen i alle typer opdækning, og selvom han ikke testede helt så imponerende som mange ventede, vil han stadig være blandt de mest atletiske corners i ligaen.

#55: Arizona Cardinals – IDL Travis Jones, UConn
Den defensive front lader lidt tilbage at ønske for Cardinals, og Leki Fotu har ikke overbevist om at han er manden der skal satses på i midten af linjen. Travis Jones er en effektiv two-gapper med glimrende størrelse, styrke og evnerne til at skabe noget push i lommen i kastespillet.

#56: Dallas Cowboys – S Jaquan Brisker, Penn State
Der mangler noget kvalitet i den bageste enhed for Cowboys, og i Brisker får holdet en leder og tone-setter, der dog spillemæssigt har plads til at bygge på sit spil, både mod løbet og i opdækning.

#57: Buffalo Bills – IOL Sean Rhyan, UCLA
Ike Boettger blev hentet tilbage på en ét-årig aftale og Cody Ford står også foran free agency næste år. Sean Rhyan er en glimrende run blocker med god spilforståelse, der med bedre teknik hurtigt kan blive en bedre pass blocker. Han kan spille tackle, men hans bedste fit ligner guard. En rookiesæson som reserve og evt. spot starter inden han overtager et starterjob senest i 2023 virker realistisk.

#58: Atlanta Falcons (f/Titans) – RB Kenneth Walker III, Michigan State
Mike Davis er free agent efter sæsonen og mens Cordarrelle Patterson er hentet tilbage og havde en fremragende sæson sidste år, er han 31 år og ikke en every-down back. Der mangler noget kvalitet i bredden af Falcons’ backfield, og mens Walker er en skrækkelig pass blocker, der ikke bidrager meget i kastespillet, er han en tackle breaking-machine med burst, quickness og en god evne til at finde det rette gap at eksplodere op gennem.

#59: Green Bay Packers – CB Roger McCreary, Auburn
Eric Stokes kom lovende fra start sidste år, og Jaire Alexander har etableret sig som en stærk mand i det bageste forsvar, men dybden er udfordret, og McCreary er en battle-tested corner fra college footballs stærkeste konference, der er sticky i coverage, og har alsidigheden til at spille i slotten eller udvendigt – eller sågar på safety, hvis det skulle være.

#60: Tampa Bay Buccaneers – TE Greg Dulcich, UCLA
Rob Gronkowski har endnu ikke besluttet sig for om han vender tilbage, men selv hvis han gør, er det på lånt tid. Der skal tænkes på fremtiden på tight end-positionen, og selvom der har været meldinger om at hold anser Dulcich for den bedste på positionen i årgangen, så tror vi stadig på McBride som den første, men Dulcich kan stadig snildt snige sig ind i bunden af anden runde.

#61: San Francisco 49ers – EDGE Cameron Thomas, San Diego State
Thomas trak førsterundebuzz tidligt i processen, men en skade ved Senior Bowl satte en stopper for det, og han ser efterhånden ud til at have etableret sig som et dag 2-prospect. Der mangler noget kvalitet modsat Nick Bosa, og Thomas har haft fantastisk produktion på det lavere niveau og short-area quickness til at volde problemer for sine modstandere. Et oplagt fit som strong-side end modsat Bosa.

#62: Kansas City Chiefs – IDL DeMarvin Leal, Texas A&M
Inden draftprocessen for alvor tog fat, var Leal flere steder anset som et potentielt top 10-valg, men han ser ud til at have fundet sit leje på andendagen, hvor vi også føler han passer bedre – selvom vi også synes anden runde er for tidligt. Chiefs mangler lidt kvalitet på indersiden af linjen ved siden af Chris Jones, og Leal har potentialet til at levere et impact. Men han kommer ikke uden risiko. Den slags har Chiefs dog masser af erfaring med.

#63: Cincinnati Bengals – CB Tariq Woolen, UTSA
Eli Apple er ikke løsningen som den ene starter på cornerback, og det må Bengals også så småt have indset. Der mangler noget kvalitet i den bageste enhed, og i en konference, der kun er blevet stærkere på quarterbackpositionen, er vigtigheden af at kunne dække op kun blevet større. Tariq Woolen er relativt ny på positionen og skal have udviklet sin spilforståelse, men han har en frygtindgydende kombination af størrelse, længde, fart og atletiske evner, der vidner om et skyhøjt potentiale. Han starter ikke nødvendigvis i år, men med den rette udvikling kan han træde ind i en starterrolle næste år.

#64: Denver Broncos (f/Rams) – TE Jelani Woods, Virginia
Noah Fant røg til Seahawks i traden for Russell Wilson, og mens Broncos meldes at have tiltro til Albert Okwuegbunam, så er der plads til at styrke tight end-positionen. Jelani Woods er en konverteret quarterback med imponerende størrelse og atletisk formåen, og har alle de fysiske værktøjer til at blive en profil. Han skal bare lære at sætte det sammen og udvikle sine evner som pass catcher, hvor han ikke for alvor er naturlig endnu.

Related Articles

Skriv et svar

Check Also
Close
Back to top button