Mock Drafts

Draftbeat 2022 Mock Draft 2.0 – Post-Combine

Combine er lagt bag os, og inden free agency begynder at udfylde huller og åbne andre behov, giver vi her vores andet bud på hvordan første runde af draften kommer til at udspille sig.

Lige godt en måned er gået siden vi udgav vores første mock draft, og i mellemtiden har flere trades – Russell Wilson, Carson Wentz, Khalil Mack og Amari Cooper indenfor den seneste uge – ændret billedet og behovene hos nogle hold, mens Combine har skubbet spillere op eller ned i runden.

Det har kastet en ny mock af sig, der måske “kun” byder på fem nye navne i runden, men til gengæld har rystet godt og grundigt rundt på hvor spillerne bliver valgt. Således er kun to spillere er endt samme sted som sidst – og hele første halvdel af runden byder på nye valg til holdene.

En Deshaun Watson-trade spørger stadig, men der er ikke taget stilling til hvor han måtte ende i denne mock. En trade af ham vil nok engang kunne vende rundt på hvordan runden tager sig ud. Også free agency står for døren, og det vil uomtvisteligt betyde at behov ændrer sig til næste gang vi sammensætter en mock.

Men billedet er som det er for nuværende, og det er med de briller på, denne mock er blevet sammensat. Nedenfor følger de 32 valg. Vil du læse mere om en spiller, kan du klikke på hans navn og ryge ind til vores scouting report på ham. Du kan også klikke her og komme ind til alle vores reports.

Kommentarer modtages som altid gerne, enten nedenfor eller på twitter (@Draftbeat).

#1. Jacksonville Jaguars – EDGE Aidan Hutchinson, Michigan
Med beslutningen om at tagge Cam Robinson, begynder pendulet at svinge væk fra en tackle ved topvalget. Dermed peger pilen i højere grad mod Aidan Hutchinson, der med en stærk Combine umiddelbart cementerede sin plads som topnavnet blandt den stærke gruppe af edge rushers i årets draft.

#2. Detroit Lions – QB Malik Willis, Liberty
Hutchinson virker som et oplagt target for Lions, men selv hvis han er på brættet, skal det ikke afvises at Lions vælger at kigge i retning af en quarterback. Kvaliteten af årgangen kan sagtens diskuteres, og Willis er et projekt, der kommer med en en del risiko. Hans upside er dog svært spændende, og hvis Lions kom ud af Senior Bowl-ugen, hvor de trænede ham, med tryghed omkring ham, så er han slet ikke et urealistisk valg her. Det er ikke til at vide hvad de kan samle op senere i runden. Nu har de det tidlige valg, der kan sikre dem en franchisequarterback, og der er ingen garanti for at de vil stå i en position til at få en bedre quarterback næste år.

#3. Houston Texans – EDGE Travon Walker, Georgia
Hypen omkring Travon Walker har været tiltagende henover de seneste uger, og han gjorde intet ved Combine for at dæmpe den. Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi synes det her er (for) tidligt for Walker, men for nuværende ligner han et top 5-valg, og vi kan sagtens se Texans være klar til at slå til i top 3. Potentialet er gigantisk, og at det kan tage lidt tid at få Walker til at spille op til det, er intet problem for et hold, der er midt i en massiv genopbygning.

#4. New York Jets – CB Ahmad ‘Sauce’ Gardner, Cincinnati
Der er masser af muligheder for Jets, der har behov for opgraderinger mange steder på holdet. Intet behov virker dog mere udtalt end dét på cornerback. Sauce Gardner leverede en stærk Combine, og virker til at have slået sit navn fast som den formodet først valgte corner i årgangen. Han er et ideelt fit i Robert Salehs forsvar, og selvom det også kan lokke at tage den bedste tackle eller tilføje en stærk edge rusher til forsvaret, så slår Gardner os som det mere realistiske valg for nuværende.

#5. New York Giants – OT Evan Neal, Alabama
Draften falder fint for Giants, der har et klart behov for at få styrket den offensive linje. Neal og Ekwonu kan realistisk set begge være væk hér på draftday, men i denne mock får de muligheden for at vælge mellem dem begge. Valget er ikke clear-cut, men for nuværende får Neal fordelen.

#6. Carolina Panthers – OT Ikem Ekwonu, NC State
En trade for Deshaun Watson spøger, men for nuværende ejer Panthers stadig valget, og quarterback er et behov. Kenny Pickett er derfor inde i overvejelserne, men ligesom Giants har Panthers også brug for at få styrket den offensive linje. Ekwonu bør hurtigt kunne vise sig som én af de bedste spillere på linjen, og han er et monster i løbespillet, med stort potentiale i pass protection. Han kan line op både ind- og udvendigt, men slår Panthers til på ham hér vil det formentlig være med henblik på at starte ham udvendigt.

#7. New York Giants (f/Bears) – EDGE Kayvon Thibodeaux, Oregon
Azeez Ojulari viste nogle fine takter som rookie, men det tynder hurtigt ud bag ham, og det vil pynte med endnu en trussel. Thibodeaux var favorit til topvalget inden sæsonen, og selvom han ikke som sådan har gjort noget for at tage sig selv ud af den position, så ligner han en spiller, der godt kan vente lidt længere end talentet berettiger, før han bliver valgt. Giants bør dog løbe til podiet, hvis han er tilgængelig, og kan de med valg nummer 5 og 7 hente to spillere, der begge har været luftet som potentielle topvalg, så er det vist en godkendt start på draften.

#8. Atlanta Falcons – EDGE Jermaine Johnson II, Florida State
Falcons har ét af de mest hullede rosters i ligaen, med store behov på begge sider af bolden. Der er derfor masser af muligheder her, og Falcons kan næsten ikke ramme en spiller, der ikke udfylder et behov. Kyle Hamilton vil ganske givet blive overvejet, som den – uafhængigt af position – bedste spiller på brættet, men i årevis har holdet lidt under manglen på et effektivt pass rush, og det adresseres her med Jermaine Johnson II. Han har haft en stærk draftproces hidtil, og selvom det her er tidligere end vi ville slå til, så skal det slet ikke afvises at han kan snige sig ind i top 10.

#9. Seattle Seahawks (f/Broncos) – S Kyle Hamilton, Notre Dame
Med Russell Wilson tradet væk, er Seahawks – selvom Drew Lock kom den anden vej i traden – formentlig i markedet for en quarterback. Men er det via draften de vil finde den spiller? Det er svært at sige, og mens det ikke skal afvises, så kan det også sagtens ende med at det ikke bliver en quarterback ved dette valg. Kan Pete Carroll se på Kyle Hamilton og ikke gribe muligheden for at få Earl Thomas i Kam Chancellors krop?

#10. New York Jets (f/Seahawks) – OT Trevor Penning, Northern Iowa
Ligesom Jermaine Johnson har Trevor Penning nailet draftprocessen hidtil og katapulteret sig op til top 10-diskussion. Med det største behov adresseret med Gardner ved 4, rettes fokus nu mod angrebet, hvor der er et hul på højre side af den offensive linje foran Zach Wilson. Penning er en modbydelig run blocker, der har leveret storspil på det lavere niveau hos Northern Iowa og har masser af upside som pass protector. Et perfekt fit til right tackle.

#11. Washington Commanders – WR Garrett Wilson, Ohio State
Med traden for Carson Wentz er quarterback (formentlig) af brættet ved dette valg. Nu handler det så om at få styrket resten af holdet. Der er nogle defensive behov på linebacker og safety, men værdien virker ikke helt i skabet, så der kigges i retning af angrebet i stedet. Terry McLaurin er et stærkt våben i kastespillet, og Dyami Brown har noget potentiale, men derudover er der ikke meget at komme efter, og free agency kan også koste nogle af de sekundære våben bag McLaurin. Garrett Wilson er en eminent ruteløber, der hurtigt bør kunne bide sig fast i en starterrolle.

#12. Minnesota Vikings – EDGE David Ojabo, Michigan
Vikings er uhyre svære at gennemskue på dette tidspunkt i processen. Hvordan vil det nye regime gribe det an? Full-blown rebuild? Soft rebuild? All-in på at forsøge at vinde? Det sidste er næppe i scope, men de to andre muligheder kan begge blive udfaldet. Flere veteraner kan ende med at blive sendt væk, og på quarterback skal der også tages en beslutning om Kirk Cousins. Vi bliver formentlig klogere henover de kommende uger, men for nuværende kigger vi i retning af forsvaret, der svigtede holdet flere gange sidste år. Og i 2020 også. Danielle Hunter er en fremragende spiller, men han har blot spillet syv kampe henover de seneste to år, og bag ham mangler der et sikkert kort. Der er solide rotations-/dybdespillere, men en spiller som Ojabo vil pynte. Even more so, hvis Hunter ender med at blive handlet væk.

#13. Cleveland Browns – IDL Jordan Davis, Georgia
Browns har overordnet set stadig et bundsolidt roster, men spørgsmålstegn på quarterback, receiver og den defensive front, kan give udfordringer. Med traden for Amari Cooper, er behovet dér mindsket en smule, selvom en receiver nok stadig ikke skal udelukkes. Jordan Davis’ imponerende Combine-præstation kan dog snildt rykke ham yderligere op på nogle holds boards. Browns mangler noget kvalitet på indersiden af linjen, og Davis kan i hvert fald bidrage mod løbet. Spørgsmålet er hvad han kan gøre som pass rusher, men hans testing vidner om noget potentiale i den del af spillet.

#14. Baltimore Ravens – OT Charles Cross, Mississippi State
Tæt på et drømmescenarie her for Ravens, der har et klart behov for at få opgraderet den offensive linje. Vi har selv Cross foran Penning og ser ham være tættere på Neal/Ekwonu end Penning er på ham – så at samle ham op fire valg efter Penning er i hvert fald god værdi i vores bog. Ronnie Stanley er en glimrende tackle, men han missede ti kampe i 2020 og spillede blot én kamp i 2021, og på right tackle er Alejandro Villanueva gået på pension. Linjen skal fikses og beskyttelsen af Lamar Jackson opgraderes. Cross er et godt første skridt på vejen.

#15. Philadelphia Eagles (f/Dolphins) – CB Derek Stingley Jr., LSU
Eagles er placeret et glimrende sted med de tre valg, de har her i midten af første runde. Draftklassen mangler måske det helt klare toptalent som vi har set i andre årgange, men der er god dybde, og der er en bred gruppe af spillere, der ligner fin værdi her på dette tidspunkt. Og det virker ikke usandsynligt at en spiller med talent til et noget højere valg falder hertil. Det sker i hvert fald i denne mock, hvor Stingley – der har top 3-talent, men skadesbekymringer – falder lige i skødet på et Eagles-hold, der er tyndt besat på positionen. Et glimrende fit.

#16. Philadelphia Eagles (f/Colts) – EDGE George Karlaftis, Purdue
Free agency kan komme til at svække Eagles’ gruppe af edge rushers, men selv hvis Derek Barnett og/eller Ryan Kerrigan re-signes, er der plads til at få tilføjet en trussel til gruppen. Brandon Graham fylder 34 i næste måned og spillede blot to kampe i denne sæson. Karlaftis’ spil bringer minder om Kerrigan, og selvom NFL ikke for nuværende virker helt så høje på ham som vi er, vil han give rigtig god mening her for Eagles.

#17. Los Angeles Chargers – CB Trent McDuffie, Washington
Jordan Davis’ Combine-præstation er næppe noget Chargers er lykkelige for, da sandsynligheden for at han falder til dem, virker til at være dalende. Uden ham på brættet, bliver det lidt sværere at gennemskue hvad vej Chargers vil gå. Der er rygter om at de vil være aggressive på markedet efter en cornerback, men det garanterer ikke at de lander fx J.C. Jackson – og traden for Khalil Mack kan presse dem lidt på cappen. Bliver det via draften at corner adresseres, vil McDuffie være et ganske oplagt fit for Chargers. Et valg til én af linjerne skal heller ikke udelukkes, men det virker en tand tidligt for en spiller som Travis Jones.

#18. New Orleans Saints – QB Kenny Pickett, Pittsburgh
Så stopper faldet for Pickett. At Saints har et behov på quarterback er næppe nogen hemmelighed, og for et hold, der er i konstante udfordringer med cappen, vil det klart være at foretrække at kunne have en god quarterback på en rookieaftale, for at kunne fikse resten af holdet. Saints kan gå mange veje, og finder de en quarterback på anden vis, kan både tackle, receiver, linebacker og secondary være i spil.

#19. Philadelphia Eagles – WR Drake London, USC
Med Jason Kelce hentet tilbage til 2022, er behovet for en linjemand mindsket en smule for Eagles, selvom Zion Johnson eller Tyler Linderbaum nok stadig ikke helt skal udelukkes hér. Behovet for en receiver er dog ganske udtalt, og selvom Eagles har brugt førsterundevalg på positionen to år på stribe, skal det ikke udelukke at det også sker i år. Devonta Smith havde en god rookiesæson, men der er bare ikke ret meget kvalitet bag ham. Drake London vil give Jalen Hurts et stort mål med et enormt catch radius.

#20. Pittsburgh Steelers – IOL Zion Johnson, Boston College
Der er mange muligheder for Steelers i første runde, og er de lune på en quarterback, så vil det være oplagt her. Snakken har dog mest centreret sig omkring dem der allerede er væk i dette scenarie, selvom Matt Corral nok stadig ikke skal udelukkes her. Alle enheder på forsvaret kan snildt være i spil her, men valget falder på Zion Johnson, der skal ind og opgradere på indersiden af den offensive linje. Linjen var svag sidste år, og hvem end der er under center, skal have bedre betingelser. Og det samme skal Najee Harris. Johnson er et skridt i den rigtige retning.

#21. New England Patriots – LB Devin Lloyd, Utah
Også Patriots kan kigge mange veje her. Receiverkorpset mangler kvalitet, den offensive linje har et par startere der står foran free agency, J.C. Jackson ligner en mand der er på vej væk og på linebacker har holdet en håndfuld free agents. Der er kandidater på alle disse positioner, så valget er ikke let. Vi går med Lloyd, der har haft fremragende produktion hos Utah og både kan blitze effektivt og droppe i opdækning.

#22. Las Vegas Raiders – IDL Travis Jones, Connecticut
Dave Ziegler og Josh McDaniels har fået en sværere opgave med Broncos’ trade for Russell Wilson. Hvad vil de gøre for at forsøge at holde trit med resten af den stærke division? Man kan diskutere i hvilket omfang Travis Jones bringer dem tættere på de øvrige hold, men han er et klassisk Patriots-valg – og både Ziegler og McDaniels er altså kommet til fra Patriots. Free agency kan tørlægge indersiden af Raiders’ defensive linje, og her vil Jones være et godt fit i forsøget på at få genopbygget linjen.

#23. Arizona Cardinals – WR Treylon Burks, Arkansas
A.J. Green og Christian Kirk er begge free agents, og mens Rondale Moore sikkert er klar til en større rolle i år 2, er der plads til at tilføje endnu en stærk receiver til gruppen af spillere Kyler Murray skal kaste til. Burks skuffede en smule ved Combine, men han har stadig et skill-set der bør få ham valgt i første runde, og Cardinals bør kunne finde en effektiv måde at bruge ham på.

#24. Dallas Cowboys – IOL Tyler Linderbaum, Iowa
Receiver skal ikke udelukkes her, slet ikke efter Amari Cooper-traden, men den offensive linje er også et lidt ømt punkt. Tyler Biadasz er ikke dårlig, men han ligner ikke en langsigtet løsning i midten af linjen, og Linderbaum er en teknisk stærk, uhyre atletisk og intelligent center, der kan minde Cowboys om Jason Kelce, som de har stået overfor to gange om året i årevis. Forsvaret kan også tage et hårdt slag i free agency, så fx Nakobe Dean eller Lewis Cine skal ikke udelukkes.

#25. Buffalo Bills – CB Kaiir Elam, Florida
Skal Bills gå hele vejen til en Super Bowl, skal de kunne stoppe kastet. Det lykkedes ikke mod Chiefs i den forgangne sæson, og med Russell Wilsons ankomst til AFC, er der kommet endnu en quarterback, der kan gøre det onde mod et forsvar, der ikke leverer varen i dén del af spillet. Det vil hjælpe at få Tre’Davious White tilbage for Bills, men der skal mere endnu til. Som mange Florida-corners før ham, er Kaiir Elam en spiller der lider under noget manglende stabilitet i sit spil, men han har upside og en dejlig fysisk spillestil, der kan tiltale Bills’ stab.

#26. Tennessee Titans – OT Tyler Smith, Tulsa
Taylor Lewan har ikke spillet samtlige kampe i en sæson fire år på stribe, og trods valget af Dillon Radunz i anden runde sidste år, skal det ikke udelukkes at Titans igen kigger mod linjen. Tyler Smith kan spille både ind- og udvendigt, og selvom han er uhyggeligt rå har han kæmpestor upside. Han kan om nødvendigt starte ud på guard, hvor hans onde evner som run blocker også kan bruges effektivt foran Derrick Henry.

#27. Tampa Bay Buccaneers – QB Sam Howell, North Carolina
Tom Brady og Ali Marpet har stoppet karrieren, men næsten yderligere to håndfulde startere står foran free agency, ligesom talrige reserver. Bucs fik den Super Bowl-sejr de jagtede da de hentede Brady, og mens det ikke blev til en gentagelse i år 2, så er der næppe nogen i og omkring holdet, der fortryder beslutningen. Men nu skal der betales prisen. Bruce Arians’ mandskab kommer til at have behov praktisk talt overalt, og spørgsmålet er så hvilket af dem der skal lappes ved dette valg. Trods valget af Kyle Trask sidste år, er der ikke de store forlydener om at holdet er klar til at satse på ham, så her falder valget på arvtageren for Brady. Matt Corral skal ikke udelukkes, men Sam Howell slår os mere som den af de to Arians vil foretrække.

#28. Green Bay Packers – WR Chris Olave, Ohio State
Den er god nok. Du skal ikke have pudset brillerne. Med forlængelsen af Rodgers er Packers all-in på at prøve at få hentet endnu en Super Bowl-sejr, og nu må de også gøre det nødvendige for at give ham de rette betingelser for at vinde. Davante Adams er blevet tagget, men der mangler kvalitet bag ham. Chris Olave er en teknisk veludviklet receiver, der løber knivskarpe ruter og griber bolden effektivt.

#29. Miami Dolphins (f/49ers) – LB Nakobe Dean, Georgia
Mike McDaniel er hentet ind til at få det meste ud af Tua Tagovailoa og Dolphins-angrebet, og mens det ikke skal udelukkes at Dolphins adresserer angrebet med en offensiv linjemand, så virker det heller ikke utænkeligt at fokus kommer til at være på at styrke forsvaret, og lade McDaniel få det meste ud af det materiale der allerede er på angrebet. Nakobe Dean ligner et fint fit som den defensive styrmand.

#30. Kansas City Chiefs – S Lewis Cine, Georgia
Jameson Williams eller en anden receiver kan sagtens være i spil, men Chiefs’ defensive roster kan også tage et hit i free agency. Tyrann Mathieu, Daniel Sorensen og Armani Watts har alle kontraktudløb, og Lewis Cine vil kunne tilføje et downhill-element til den bageste enhed. Evnerne i opdækning skal der arbejdes på, men han bringer energi til forsvaret.

#31. Cincinnati Bengals – OT Bernhard Raimann, Central Michigan
Sammen med valget af Drake London er dette det eneste valg, der er fastholdt fra vores første mock. Og det giver stadig mening. Bengals må og skal have forstærket den offensive linje, og selvom Raimann er til den ældre side for en rookie, har han i kraft af den korte tid han har spillet football, et virkelig spændende potentiale som Bengals kan arbejde på at få indfriet.

#32. Detroit Lions (f/Rams) – LB Leo Chenal, Wisconsin
Størstedelen af Lions’ linebackerkæde har kontraktudløb, og efter at have brugt det første valg på at finde manden der skal lede angrebet de næste mange år ved nummer to, kan Lions afslutte første runde med at forsøge at finde en nøglebrik til forsvaret. Leo Chenal er en af vores favoritter med uhyre imponerende evner i boksen og downhill ind i backfielden, og hans Combine understregede at der også er et spændende atletisk potentiale at arbejde med når det handler om at dække op. Lions leverede en 2021-draft, der bød på flere af vores favoritter, så hvorfor ikke fortsætte i 2022?

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button