Mock Drafts

Draftbeat 2022 Mock Draft 1.0

Super Bowl LVI har fundet sin vinder, og draft season er dermed officielt over os. Vi sparker den i gang med vores første mock draft.

Los Angeles Rams trak det længste strå mod Cincinnati Bengals, og husk du kan læse alle reaktionerne på kampen i Gul Kluds Super Bowl-sektion. Med tanke på hvordan Rams har brugt deres draftvalg henover de seneste år, er det måske ikke den bedste måde at gå draft season i møde på, men det skal ikke forhindre os i at gøre det.

Vi har de første 113 scouting reports klar, og har givet et tidligt indblik i nogle af vores rankings. Teis’ første top 50 følger derudover indenfor den nærmeste fremtid.

Men med Super Bowl lagt bag os, har vi også fået draftrækkefølgen fastlagt, og med alle 32 holds fans nu så småt i draftmode, så lad os løfte sløret for vores første mock draft.

Læs også: De bedste Super Bowl-reklamer

Det er en første runde, hvor begge New York-mandskaber har to valg i top 10, mens Eagles vælger tre gange indenfor fem valg i løbet af top 20, mens Lions som det fjerde hold har mindst to valg i første runde – nummer to og nummer 32.

Meget vil ændre sig henover de kommende 2½ måned, når holdenes behov ændres i free agency, mens vi via Combine, Pro Days og alverdens meldinger i medierne får et bedre indblik i hvor spillere ventes at blive valgt.

Men for nu, hermed vores første mock. Du kan komme ind til vores scouting report på den valgte spillere ved at klikke på valget. Kommentarer modtages hér eller på twitter (@Draftbeat).

#1. Jacksonville Jaguars – OT Evan Neal, Alabama
Edge eller tackle? Og hvilken edge eller tackle? Fire spillere virker for nuværende til at være i spil for Jaguars ved topvalget: Aidan Huchinson og Kayvon Thibodeaux, hvis de vil kigge i retning af forsvaret, og Evan Neal og Ikem Ekwonu, hvis de vil vælge en offensiv spiller. Med Cam Robinson stående foran free agency, og en solid gruppe af edge rushers, er der allerede dér et vist argument for at gå tackle, og kombineret med at offensive-minded Doug Pederson er hentet ind som head coach for at få mest muligt ud af sidste års topvalg, Trevor Lawrence, giver det i vores optik mest mening at Jaguars forsøger at styrke angrebet omkring Lawrence. Meningerne er delte omkring hvem af Ekwonu og Neal, der er den bedste tackle, og der kan sagtens fremføres argumenter for begge spillere. Evan Neal passer umiddelbart mest på den type linjemænd Pederson fik valgt til linjen i sin tid hos Eagles, og det får lov at gøre udslaget.

#2. Detroit Lions – EDGE Aidan Hutchinson, Michigan
Ligesom på tackle, er meningerne også lidt delte når det handler om hvem der er den bedste edge rusher i klassen. Der virker dog efterhånden til at være en del konsensus om at det er mest realistisk at Aidan Hutchinson ryger af brættet først. Hans mentalitet og spillestil virker også som et aldeles oplagt fit til Dan Campbell, og Lions sukker efter noget mere pass rush. Hutchinson har måske ikke den samme store upside som de øvrige topnavne på positionen, men hans teknik er den mest veludviklede i gruppen, og han kan sagtens blive en faktor tidligt i sin rookiesæson.

#3. Houston Texans – EDGE Kayvon Thibodeaux, Oregon
Medmindre Texans laver et horribelt værdivalg kan de næsten ikke gå galt i byen med dette valg. Lovie Smiths mandskab har behov praktisk talt overalt. Efter en 2021-sæson hvor blot én Texans-spiller havde flere end fire sacks – Jonathan Greenard med otte – vil Kayvon Thibodeaux kunne give et tiltrængt boost til pass rushet. Oregons defensive scheme gjorde ikke Thibodeaux mange tjenester, men det er stadig let at se hvorfor han af mange var udset som det formodede topvalg inden 2021-sæsonen, og han bør være for god til at lade falde forbi for et Texans-hold, der sukker efter en talentindsprøjtning.

#4. New York Jets – S Kyle Hamilton, Notre Dame
Med to valg i top 10 har Jets en gylden mulighed for at få styrket holdet i denne draft, og de slår her til og vælger hvad vi anser for at være det klart bedste prospect i årgangen, uafhængigt af position. Det er højt for en safety – vil være det tidligste siden Eric Turner blev taget som nummer 2 tilbage i 1991-draften – men Hamilton er det værd. En helt unik spiller med sin kombination af størrelse og fart. Han dækker et område som få andre er i stand til og giver et forsvar nogle muligheder de simpelthen bare ikke vil have under normale omstændigheder. Jets kan vælge at forsøge at styrke angrebet omkring Zach Wilson yderligere, fx med et valg af Ekwonu til den offensive linje, men Wilson kan også hjælpes ved at styrke forsvaret, og her er der især behov for hjælp til den bageste enhed. Cornerback er nok det større behov, men det virker lige en tand for tidligt hér, medmindre Jets føler sig helt trygge ved Derek Stingley Jr., som vi dog for nuværende hælder mod nok falder en smule ift. hvor hans talent ellers berettiger at han kunne ryge af brættet. Marcus Maye er free agent og har tidligere i flere omgange været nævnt som en tradekandidat, så det virker ikke urealistisk at han er væk næste år. Enter: Kyle Hamilton.

#5. New York Giants – OT Ikem Ekwonu, North Carolina State
Pressekonferencerne hos Giants ovenpå ansættelserne af Joe Schoen og Brian Daboll indikerer, at holdet vil give Daniel Jones endnu et år som starter. Et år, hvor de ikke gør alt hvad de kan for at ødelægge hans udvikling, vel at mærke. Det er muligt det er en melding, der kun varer ved indtil de kan se at den quarterback de gerne vil have, er til rådighed, men vi kan være i tvivl om hvorvidt den quarterback er der i denne draft, og for nuværende køber vi at de vil forsøge at give Jones bedre betingelser. Skal de forsøge at rette op på hvor svært de har gjort det for Jones, så må en adressering af angrebet omkring ham tage prioritet, og med tre free agents på den offensive linje, så må Ekwonu være for god til at lade falde forbi.

#6. Carolina Panthers – QB Kenny Pickett, Pittsburgh
Det ligner efterhånden en make-or-break sæson for Matt Rhule hos Panthers, og efter to sæsoner uden nævneværdig succes på quarterbackpositionen, er tiden kommet til at droppe lappeløsningerne. Der har allerede været nogle ret klare indikationer af at Panthers skulle have Kenny Pickett i kikkerten, og med tanke på at ejer David Tepper har giået på University of Pittsburgh, og fik sin bachelorgrad der, og flere gange har doneret penge til universitetet, bl.a. til scholarships, så er der i hvert fald flere prikker, der kan kædes sammen og føre til et valg af Kenny Pickett.

#7. New York Giants (f/Bears) – EDGE George Karlaftis, Purdue
Hvor all-in er Giants på at styrke angrebet omkring Jones? Tyler Linderbaum til midten af linjen kunne være i spil her, selvom to offensive linjemænd i top 7 vil være ret aggressivt. En receiver kan være i spil, men på papiret er gruppen ganske stærk i forvejen, selvom den skuffede sidste år, og i sidste ende giver det nok mest mening at vælge til forsvaret. Værdien virker bedst på corner og edge, og her ser behovet størst ud på sidstnævnte. Karlaftis er stærk, teknisk velfunderet og en imponerende atlet med et eksplosivt første skridt, og sammen med sidste års andenrundevalg Azeez Ojulari, kan han udgøre en stærk pass rush-duo.

#8. Atlanta Falcons – WR Treylon Burks, Arkansas
Der er mange behov at adressere for Falcons, og forsvaret der tillod fjerdeflest point i ligaen vil være oplagt at kigge i retning af. På den baggrund lokker et valg af en cornerback at parre A.J. Terrell med, ligesom en edge rusher ikke skal afvises. Vi kigger dog mod angrebet, hvor Kyle Pitts havde en stærk rookiesæson, men også i lange stræk var eneste våben ned ad banen. Cordarrelle Patterson havde en stærk sæson, hvad end det var som running back eller receiver, men er free agent, og i receiverkorpset er der usikkerhed om Calvin Ridley, mens både Russell Gage og Tajae Sharpe har kontraktudløb. Treylon Burks fremkalder nogle minder om A.J. Brown, som head coach Arthur Smith kender fra sin tid hos Titans, og han vil give noget mere at arbejde med på et angreb, hvor Matt Ryan skal have bedre betingelser, hvis Falcons skal kunne levere et run inden han stopper karrieren.

PROJEKTERET TRADE:
#9. Green Bay Packers (f/Broncos) – OT Charles Cross, Mississippi State
Der er meldinger om at Aaron Rodgers og Packers står et bedre sted end længe, men det afholder os ikke fra at projektere en trade, der sender Rodgers til AFC West. Broncos har en general manager i George Paton, der har haft hjemme i NFC North, og har nu hyret Rodgers’ offensive koordinator fra de seneste år, Nathaniel Hackett som head coach. Rodgers har talt i meget rosende vendinger om Hackett, og det virker oplagt at Broncos i hvert fald vil gå aggressivt efter at forsøge at hente Rodgers. Om Packers i sidste ende byder på, er svært at sige med sikkerhed, men vi siger det lykkes her. Prisen skal vi ikke kloge os for meget om, men dette valg vil i hvert fald være ét af flere førsterundevalg, der skal til.

Med Rodgers væk, skal Packers have styr på angrebet omkring Jordan Love. En receiver var inde i overvejelserne med usikkerheden om Davante Adams, der har kontraktudløb, men det kan adresseres senere, og i stedet rettes fokus mod den offensive linje. Linjen har været et ømt punkt for Packers de seneste år, og selvom David Bakhtiari stadig er én af ligaens bedste tackles, så er der plads til at opgradere på den anden side af linjen. Charles Cross kan ikke helt måle sig med Neal og Ekwonu i toppen af årgangen, men han er en glimrende pass blocker med god teknik, og formår bare at få det han laver til at se enkelt ud. Han kan på den korte bane bemande right tackle, og på den lange bane være arvtageren for David Bakhtiari.

#10. New York Jets (f/Seahawks) – CB Ahmad Gardner, Cincinnati
En receiver kunne være i spil for Jets, med Jamison Crowder, Keenan Cole og Braxton Berrios stående foran free agency, men værdien virker mere oplagt til at få den første cornerback af brættet. Back-to-back valg til det bageste forsvar i top 10 kan virke voldsomt, men cornerback er dét største enkeltstående behov for Jets. Ahmad Gardner er et perfekt fit til Robert Salehs forsvar.

#11. Washington Commanders – QB Malik Willis, Liberty
Taylor Heinicke er en ok quarterback, men han er ikke en brugbar langsigtet løsning for et hold, der vil være en contender. Det vil næsten give mening at Washington med en ny start og et nyt navn også sætter trumf på ved at vælge deres quarterback for fremtiden, men det er nu ikke derfor vi ender med valget. Det giver bare mening at et Commanders-roster, der på mange fronter ser ganske velbesat ud, nu også forsøger at finde manden, der skal være under center i årene fremover. Malik Willis har måske den største upside af alle quarterbacks i denne draftklasse, men han er også et projekt, der i stil med Josh Allen hos Bills meget vel kan være afhængig af stabilitet – ikke noget Washingtons franchise just er kendt for – og dét at blive omgivet af de rette folk og få tiden til at finde sig til rette. Det kan let gå galt, men hvis det går godt, så kan Commanders blive en magtfaktor i NFC East.

#12. Minnesota Vikings – CB Derek Stingley Jr., LSU
At gå cornerback hér er lidt det lette valg for os. Behovet er der, og Stingleys talent er et top 5-valg værdigt, så på den baggrund er det let nok at lave. Men med en ny general manager, en ny head coach og en quarterback i Kirk Cousins på en stor aftale, står Vikings med nogle store og vigtige beslutninger henover den kommende tid for at få afklaret hvordan fremtiden skal gribes an. Skal nogle af veteranerne handles væk, eller vil Vikings forsøge et ret soft rebuild henover de kommende år? De mange beslutninger vil påvirke hvordan Vikings står når vi rammer draft day, og kan åbne for nogle behov der ikke for alvor skriger til himlen på nuværende tidspunkt. Men som det står nu er Stingley det oplagte valg.

#13. Cleveland Browns – WR Garrett Wilson, Ohio State
Free agency kan give Browns’ defensiv et slag, men hvis de vil give Baker Mayfield én sidste chance for at vise at han er manden for fremtiden, så må de også give ham de rette betingelser. Nu får han en offseason til at komme sig over de skader han kæmpede med gennem 2021-sæsonen, og med Garrett Wilson får Browns så tilføjet en fremragende ruteløber med kropskontrol, bløde hænder og evnen til at skabe noget med bolden i hænderne. Et glimrende fit til angrebet.

#14. Baltimore Ravens – CB Trent McDuffie, Washington
Draften falder ikke helt som Ravens-fans nok ville ønske. Der hersker ikke meget tvivl om at en offensive tackle vil være den oplagte position at kigge efter, men vi er ikke overbeviste om værdien. Trevor Penning er et fremragende fit, men det virker en tand for tidligt for ham. En center vil også give mening, men Tyler Linderbaum virker omvendt ikke som et supergodt fit. På forsvaret står flere profiler på den defensive linje foran free agency, hvorfor spillere som David Ojabo og Jordan Davis var inde i overvejelserne. Vi går dog med et valg til det bageste forsvar. Skader raserede Ravens’ cornerbackgruppe i den forgangne sæson, og både Jimmy Smith og Anthony Averett har kontraktudløb. Trent McDuffie er en spiller, det er ufatteligt let at sætte pris på, når man ser ham spille, og spillestilen bør passe glimrende ind i Ravens’ secondary.

#15. Philadelphia Eagles (f/Dolphins) – EDGE David Ojabo, Michigan
Det første af to Eagles-valg på stribe og det første af tre indenfor fem valg. Eagles står i position til virkelig at kunne få opgraderet deres hold, hvis de kan ramme plet på de tre valg. Jason Kelce er free agent, og Tyler Linderbaum har et skill-set, der passer perfekt til at tage over, hvis Kelce ikke vender tilbage. Med Landon Dickerson på holdet, er der dog allerede en spiller på holdet, der meget oplagt kan glide ind og overtage. Fokus rettes i stedet mod forsvaret, hvor pass rushet kan bruge en talentindsprøjtning. Derek Barnett og Ryan Kerrigan er free agents, og mens de ikke nødvendigvis begge er væk fra holdet næste år, så kan en spiller som Ojabo med sin skyhøje upside, give et boost til en enhed, der mangler en konstant trussel modsat Josh Sweat på linjen. Brandon Graham vil være 34 når næste sæson starter, skal kæmpe sig tilbage fra en overrevet akillessene og er free agent efter næste sæson. At han er på holdet skal ikke afholde Eagles fra at adressere positionen.

#16. Philadelphia Eagles (f/Colts) – LB Devin Lloyd, Utah
Efter at have forstærket den defensive linje går Eagles én kæde tilbage på forsvaret med dette valg. T.J. Edwards har vist fint spil, men en spiller som Devin Lloyd vil pynte gevaldigt. Han har sideline-to-sideline range, kan dække op og har været uhyre produktiv både i løbe- og kastespillet med flere interceptions, sacks, tackles for loss og fumbles. Han kan sagtens minde head coach Nick Sirianni om en spiller han hos Colts trænede mod dagligt i form af Darius Leonard.

#17. Los Angeles Chargers – IDL Jordan Davis, Georgia
Angrebet er i det store hele på plads for Chargers, selvom der venter nogle beslutninger på angrebet med både Mike Williams og Jared Cook på vej mod free agency. Men i det store billede er det småting for et Chargers-hold, der simpelthen ikke havde det rette personnel på forsvaret til at stå imod i denne sæson. Det bageste forsvar står nogenlunde til, men især på den defensive linje skal der ske noget. Jordan Davis er en kæmpe klump, der kan smides ind i midten af linjen, og hjælpe med at stoppe løbet og med noget udvikling vil han også kunne få et impact i kastespillet, selvom han ikke nødvendigvis nogensinde selv bliver en stor sack-trussel.

#18. New Orleans Saints – QB Matt Corral, Ole Miss
Nye tider i New Orleans, og mens der er mange muligheder med dette valg, så vil det give mening at få markeret overgangen til post-Sean Payton-æraen med at forsøge at finde manden til fremtiden under center. Saints skal have fundet en løsning på positionen, og ikke køre videre med 1-årige løsninger – Siemian eller Winston kan måske godt re-signes for at agere bridge-quarterback – og Corral har potentialet til at blive en god starter. Han skal udvikles en del, og levere mere stabilt spil, ikke mindst med et højere bundniveau, men han oser af upside.

#19. Philadelphia Eagles – WR Drake London, USC
Efter to valg til forsvaret, rettes blikket mod angrebet med det sidste af de tre førsterundevalg. Devonta Smith leverede en stærk rookiesæson, men kvaliteten bag ham på positionen lader meget tilbage at ønske. Jalen Reagor har ikke slået til og selvom Quez Watkins har leveret fint spil, skal han ikke være andetvalget. Jalen Hurts skal have bedre betingelser, og i Drake London får Eagles tilføjet en høj receiver med glimrende kropskontrol, der kan vinde contested. Tre år på stribe med et førsterundevalg på positionen er meget, men Eagles er i en position hvor de kan tillade sig det – og hvor de reelt bør gøre det.

#20. Pittsburgh Steelers – IOL Tyler Linderbaum, Iowa
Med Ben Roethlisberger på pension skal Steelers også have fundet en løsning til fremtiden på den vigtigste position i football. Det virker ikke utænkeligt at de forsøger at adressere positionen via en trade for en veteran, eller at de prøver at finde en 1-årig løsning på det frie marked – hvis ikke de bare giver Mason Rudolph eller Dwayne Haskins mulighed for at kæmpe om starterjobbet gennem training camp. Der er snak om at de har god fidus til Malik Willis, men med ham af brættet, går de i en helt anden retning her, og kigger i stedet mod en opgradering af den offensive linje. Den var skidt kørende gennem store dele af den forgangne sæson, og ikke mindst i midten var rookie Kendrick Green ude hvor han ikke kunne bunde. Tyler Linderbaum er et fremragende center-prospect, der meget vel kan tænkes at gå en del højere end dette. Falder han hertil vil han være en oplagt kandidat for Steelers.

#21. New England Patriots – WR Chris Olave, Ohio State
Ét af de sværeste valg i runden for os. Patriots kan gå virkelig mange veje, og både Roger McCreary, Nakobe Dean og Jermaine Johnson var inde over, inden vi i sidste ende lagde os fast på en receiver. Mac Jones leverede en overraskende god rookiesæson, men han led i perioder under noget manglende kvalitet på receiverpositionen. Med Josh McDaniels væk, kan behovet for at have en pålidelig spiller at kaste til, vise sig dét vigtigere for Jones, mens der omstilles til en ny play-caller. Olave er muligvis den bedste ruteløber i årgangen, og er bare teknisk velfunderet efter at være blevet trænet af Brian Hartline hos Ohio State.

#22. Las Vegas Raiders – CB Kyler Gordon, Washington
Josh McDaniels har hentet Giants’ defensive koordinator Patrick Graham med til Las Vegas for at varetage forsvaret, og mens der er mange steder at forsøge at opgradere Raiders-rosteret, så er det bageste forsvar i hvert fald ét sted. Damon Arnette er smidt på porten, mens Casey Hayward og Desmond Trufant er free agents. Giants gjorde hvad de kunne for at tilsikre at Graham var godt besat på cornerback, og det vil give fin mening for Raiders at gøre det samme. Kyler Gordon er én af de bedste atleter i cornerback-årgangen, har et alsidigt skill-set og kan spille både ind- og udvendigt. Han er ikke Casey Hayward, men hvis ikke Hayward hentes tilbage, gør Gordons evner ham til et fint bud på en spiller, der kan gå ind og erstatte ham.

#23. Arizona Cardinals – EDGE Jermaine Johnson II, Florida State
Chandler Jones er free agent og kan meget vel være fortid hos Cardinals, og det åbner et hul på den ene edge hos Kliff Kingsburys mandskab. Jermaine Johnson II havde en glimrende Senior Bowl-uge, og kan meget vel være long gone når Cardinals kommer på klokken – for nuværende ligner top 20 en klar mulighed. Men skulle han falde en smule, så bør Cardinals stå klar til at slå til.

#24. Dallas Cowboys – LB Nakobe Dean, Georgia
Linebacker i første runde back-to-back? Ja, det kan meget vel blive tilfældet for Cowboys, der over de seneste år ikke har holdt sig tilbage fra bare at tage den bedste spiller på brættet, også selvom det er en velbesat position. Spørgsmålet er så hvor godt det står til for Cowboys på linebacker. Micah Parsons havde en forrygende rookiesæson, men vil han spille linebacker eller edge rusher fremadrettet? Selv hvis han bliver på linebacker, står Cowboys dog med både Keanu Neal og Leighton Vander Esch, der rammer free agency, og det åbner for en plads til Dean, der bl.a. i kraft af sine glimrende evner som blitzer, ligner et fint fit til Dan Quinns forsvar.

#25. Buffalo Bills – CB Andrew Booth Jr., Clemson
Tre’Davious White er en fremragende cornerback, men bag ham ser det lidt tyndt ud for Bills, der også har Levi Wallace og Siran Neal foran free agency. Nederlaget til Chiefs understregede behovet for at få styrket det bageste forsvar til næste forsøg på at spille sig forbi Mahomes og co. i slutspillet. Booth har en dejlig fysisk spillestil, glimrende ball skills og stort potentiale, og kan han gennemgå en udvikling som den A.J. Terrell – som han godt kan minde om – har gennemgået hos Falcons, så kan Bills indenfor få år stå med én af de bedste cornerback-duoer i ligaen med White og Booth.

#26. Tennessee Titans – OT Trevor Penning, Northern Iowa
Isaiah Wilson var ét af de største førsterundeflop nogensinde, da Titans valgte ham for to år siden for blot at se ødelægge sin NFL-karriere før den overhovedet kom i gang, med tåbeligheder udenfor banen. David Quessenberry bemandede right tackle kompetent i den forgangne sæson og leverede spil, men han står foran free agency, og hvis ikke han hentes tilbage, efterlader det et hul der skal lukkes. Penning er en small-schooler med glimrende evner i løbespillet og solid teknik til at begå sig i kastespillet, mens han udvikles yderligere i den del af spillet.

#27. Tampa Bay Buccaneers – IOL Zion Johnson, Boston College
Buccaneers valgte at gå all-in på to sæsoner med Tom Brady, og det kan de komme til at betale for i de kommende år. Brady har indstillet karrieren og talrige spillere, der signede for at spille for Bucs mens Brady holdt deres Super Bowl-vindue åbent, står foran free agency. Der er overordnet set meget få positioner på holdet, der ikke ligner et need frem mod draften, medmindre de får dem lukket på anden vis inden da. Nogle vil blive re-signet, men mange vil formentlig være væk. To af dem, der kan risikere at være væk er center Ryan Jensen og right guard Alex Cappa. Zion Johnson spillede guard hos Boston College, men trænede på center ved Senior Bowl, og gjorde god figur i den forbindelse. Han er en god historie, som en spiller der var et 0-stjernet recruit ud af high school, men har arbejdet sig op til et potentielt førsterundevalg, og han kommer med Pro Style-erfaring fra Boston College, og er en bundsolid spiller, der er stabil i sin teknik og sit spil.

#28. Green Bay Packers – IDL/EDGE Travon Walker, Georgia
En receiver var inde i overvejelserne, men Travon Walker lokkede i sidste ende for meget hér. Packers har ikke nødvendigvis kæmpestore behov på forsvaret, men Tyler Lancaster er free agent, og kan sagtens opgraderes. Walker har alsidigheden til både at spille 3-4-end og –linebacker og 4-3-end og -tackle, og han minder på mange fronter om Packers’ 2019-førsterundevalg Rashan Gary, der også var en stor og stærk, atletisk og alsidig spiller, der var ret rå og havde behov for udvikling. Den udvikling har Packers fået lavet med Gary, der havde en fremragende sæson i år. Nu kan de så prøve at gentage den succes med Walker.

#29. Miami Dolphins (f/49ers) – IOL Kenyon Green, Texas A&M
Det har været en lidt kaotisk måned i Miami siden afslutningen på den regulære sæson, men magtkampen der endte med at koste Brian Flores jobbet har cementeret Tua Tagovailoa som quarterbacken, der skal satses på, og den defensive trænerstab er som udgangspunkt fastholdt. Mike McDaniel har overtaget cheftrænerjobbet, og nu handler det så om at forsøge at give ham og Tua de bedste betingelser for succes. Det må starte på den offensive linje. Dolphins har haft investeret indtil flere første- og andendagsvalg i linjen de seneste år, men afkastet har ikke været imponerende indtil nu. Kenyon Green har imponerende alsidighed og har taget snaps overalt på Texas A&Ms linje. I NFL ser han dog ud til at være begrænset til enten guard eller right tackle, men her er der bestemt også plads til at få opgraderet for Dolphins. Find a spot.

#30. Kansas City Chiefs – CB Roger McCreary, Auburn
Chiefs’ bageste forsvar kan blive hårdt ramt når free agency kører i næste måned. Charvarius Ward, Mike Hughes og Tyrann Mathieu er alle free agents, og selv hvis én eller flere af dem hentes tilbage, kan Chiefs godt se tilbage på den forgangne sæson og føle at de med bedre kvalitet i enheden ville stå et bedre sted. Et nyt våben til Mahomes skal ikke afvises, ligesom pass rushet også meget vel kan blive adresseret, men i vores optik ligner cornerback, som draften falder ud her, det mere oplagte valg. McCreary er en sticky man cover corner, der har været testet på højeste niveau i SEC-konferencen og fører alle corners i college med 25 forcerede incompletions siden 2020. Han har derudover spillet safety tilbage i high school, så skulle Tyrann Mathieu ikke vende tilbage, skal det ikke afvises at McCreary kan ende med at skulle overtage hans rolle.

#31: Cincinnati Bengals – OT Bernhard Raimann, Central Michigan
Sidste år stod valget for Bengals mellem en tackle og en receiver. De valgte receiveren, og det må siges at det gik ganske godt efter Ja’Marr Chase hentede æren som Offensive Rookie of the Year hjem. Nu må tiden så være kommet til at vælge en tackle. Man kan ikke have set Bengals opgive ni sacks mod Titans og senest syv i Super Bowl mod Rams – hvor den offensive linje leverede en pass block win rate på 14%, lavest i ligaen i hele sæsonen – og tænke andet end at Bengals skal have fokus på at opgradere den offensive linje i denne offseason. Raimann har blot to års erfaring på positionen efter at være blevet konverteret fra tight end til offensive tackle i 2020, og han fylder 25 kort efter sæsonstart, men med tanke på sin begrænsede erfaring, er han overraskende veludviklet fra et teknisk perspektiv. Det bliver ikke nødvendigvis kønt fra dag 1, men kan han fortsætte udviklingen i det tempo det er sket hidtil, kan han vise sig klar til at begå sig i NFL overraskende hurtigt. Uanset hvad kan kan det næsten ikke blive værre end det var i 2021.

#32. Detroit Lions (f/Rams) – QB Sam Howell, North Carolina
Traden for Matthew Stafford kastede en Super Bowl-titel af sig til Rams, mens det førsterundevalg Lions fik for ham i dette års draft nu ender med at blive det allersidste i runden. Det var ikke nødvendigvis lige hvad Lions havde sat næsen op efter, men det er hvad det er, og nu må de få det bedste ud af det. Jared Goff var, ca. som ventet, udfordret i de svære betingelser hos Lions, og trods nogle lyspunkter undervejs, er det svært at se Lions føle han er manden for fremtiden. Sam Howell er en præcis quarterback, der har mobilitet og armstyrke til at levere de nødvendige kast overalt på banen. Der er dog også nogle udfordringer han skal overkommem, bl.a. af den mentale art. Han skal undgå at låse sig fast på sine targets, lære at gå kontinuerligt gennem progressions og blive bedre til at beskytte sig, især når han løber bolden. Han er en tough runner, der kæmper for hver yard og ofte får vredet sig fri af modstandere for større gains, men på NFL-niveau kan det koste nogle gevaldige skrald, som han skal lære ikke at tage. Det er dog en spillestil, som man let kan se tiltale Dan Campbell.

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button