Mock Drafts

Draftbeat 2021 Mock Draft 1.0

Den regulære 2020-sæson er slut og draftrækkefølgen er på plads for de første 18 valg i årets draft. Nu vil vi over den næste måned få rækkefølgen for de sidste 14 hold afklaret, men inden aftenens Wild Card-kampe begynder at ødelægge rækkefølgen, så lad os hermed præsentere den første mock draft fra Draftbeat-redaktionen frem mod 2021-draften.

Vi har fået udsendt de første 50+ scouting reports, og derigennem fået gravet os lidt ned i årets draft, og mens der stadig er lang vej igen – og også flere formodede førsterundevalg – så skal det ikke afholde os fra at komme med vores bud hér. Ved de af de 32 spillere i vores mock, hvor der er en scouting report tilgængelig, er det angivet ud for spillerens navn.

Meget vil ændre sig henover de kommende måneder når vi får bedre styr på hvordan spillerne bliver anset af holdene, får afklaret hvilke underclassmen, der tilmelder sig draften eller vender tilbage til endnu en sæson i college og i NFL får styr på træneransættelser og overstået free agency, der kan åbne eller lukke nogle huller på holdenes rosters. Dette er derfor naturligvis blot et øjebliksbillede af hvordan vi ser holdenes behov og hvilke spillere der kan udfylde disse.

Og uden yderligere intro, hermed Draftbeats første 2021-mock. Vi modtager gerne kommentarer hér eller på twitter (@Draftbeat).

1. Jacksonville Jaguars – QB Trevor Lawrence, Clemson (Scouting report)
Det står ikke skrevet i sten at Trevor Lawrence ender som topvalget i årets draft, men selv i en så topstærk årgang på positionen som denne, er han den klare favorit. Det er muligt at det nye regime foretrækker Justin Fields eller Zach Wilson, men indtil vi begynder at se indikationer i den retning, virker det forkert ikke at gå med Lawrence, ét af de bedste QB-prospects i nyere tid, ved dette valg.

2. New York Jets – QB Justin Fields, Ohio State (Scouting report)
Også Jets skal finde en ny head coach, og selvom Sam Darnold stadig har et år tilbage af sin rookieaftale, peger alt i retning af at Jets for anden gang på fire sæsoner ender med at investere et top 3-valg i en QB. Det ser tæt ud mellem Fields og Zach Wilson, og mens Wilson virker til at vinde lidt frem for tiden, kan Fields med en god præstation i den collegefinalen mod Alabama – efter en forrygende præstation i sejren over Clemson i semifinalen – gøre meget for at hjælpe sig selv. Han er den af de to vi for nuværende ser mindst risiko for falder ud af top 5.

3. Miami Dolphins (f/Texans) – WR DeVonta Smith, Alabama (Scouting report)
To go QB or not to go QB – that is the question, indeed. Dolphins udtaler selv tiltro til Tua Tagovailoa (selvfølgelig gør de det), men hans rookiesæson var uimponerende og når holdet mod forventning står med et top 3-valg efter Texans’ skuffende sæson, og muligheden for at vælge Zach Wilson, skal det så bare blankt afvises at de gør det? Ja, de har også andre behov, men intet vil gøre Dolphins relevante som at finde en løsning på den vigtigste position. Vi vil ikke afvise det, men for nuværende lader vi dem kigge i anden retning. Hvis ikke de vælger en QB, så må de give Tua noget hjælp. DeVonta Smith ligner topnavnet i endnu en forrygende stærk WR-årgang, og har netop sikret sig Heisman-trofæet som den første WR siden 1991, efter en sæson med 105 catches, 1641 yards og hele 20 touchdowns. Og han mangler stadig Ohio State i collegefinalen. Hvis ikke Dolphins vil gå QB vil en trade ned give mening her, men vi arbejder uden trades, og dermed falder valget på Smith.

4. Atlanta Falcons – CB Caleb Farley, Virginia Tech (Scouting report)
Falcons står ved en skillevej. Et nyt regime kommer til efter fyringen af både GM Thomas Dimitroff og HC Dan Quinn, og med dét følger ofte også en ny QB. Matt Ryan vil være 36 år ved starten af den kommende sæson, nebsJulio Jones runder 32 i offseason og missede syv kampe i 2020-sæsonen. De to har tilsammen et cap hit på lige under $64M i det nye år. Vælger det nye regime at gå i en genopbygning? Eller vil de forsøge at få det sidste ud af de mange-årige profiler? Vi går med det sidste og giver dem en tiltrængt opgradering af forsvaret. Trods investeringen af et førsterundevalg i A.J. Terrell sidste år, skal det slet ikke udelukkes at de igen går CB i første runde, og i Caleb Farley får de spilleren vi aktuelt formoder går først. Han har potentialet til at være en difference maker for et forsvar, der har manglet noget x-faktor.

5. Cincinnati Bengals – OT Penei Sewell, Oregon (Scouting report)
Joe Burrows brutale knæskade var et hårdt slag for Bengals, og mens en bedre offensiv linje ikke nødvendigvis havde afholdt det fra at ske, så kan der ikke herske meget tvivl om at en opgradering af linjen er Bengals’ absolut største behov ved indgangen til denne offseason. Når Bobby Hart starter på right tackle, så ved du at det står skidt til. I Penei Sewell får Bengals Justin Herberts left tackle fra Oregon, en mand, der har været kåret til den bedste offensive linjemand i college og en spiller, der meget vel kunne have været valgt som den første tackle i sidste års topstærke OT-klasse.

6. Philadelphia Eagles – WR Ja’Marr Chase, LSU (Scouting report)
Hvad sker der på QB i Philly? Der er mange mulige løsninger, og mens Wentz vil væk og Hurts ikke lignede løsningen, så er det svært at se dét at hive en rookie-QB ind være måden at løse det på. Fokus rettes i stedet mod at give hvem end der er bag center de bedst mulige betingelser. Den engang så stærke offensive linje var plaget af skader i 2020, og har flere spørgsmålstegn ved indgangen til denne offseason, men vi ser ikke en oplagt kandidat til at gå heroppe, med Sewell af brættet. Med Alshon Jeffery formentlig på vej væk og en JJ Arcega-Whiteside, der aldrig er slået igennem, vil det give mening at finde den store receiver, der kan parres med sidste års førsterundevalg, Jalen Reagor. Vi har visse forbehold omkring Chase, men anerkender at et top 10-valg absolut er muligt for ham, og Eagles er et oplagt fit.

7. Detroit Lions – LB Micah Parsons, Penn State (Scouting report)
En ny GM og en ny HC vil komme til Detroit inden længe, og – som også skrevet ved Falcons – et nyt regime kan betyde en ny QB. Matthew Stafford fylder 33 i næste måned, og mens det er muligt at de nye beslutningstagere vælger at sprænge det hele i luften og starte forfra, så bør der stadig være nogle gode år tilbage i det tidligere topvalg. Matt Patricia lavede stor udskiftning på forsvaret i løbet af sine år i klubben for at få bygget præcis dét forsvar han gerne ville have, og alligevel sluttede Lions med ét af ligaens værste forsvar i Patricias tredje – og sidste – sæson. Der er brugbare kræfter på forsvaret, men der er også brug for nyt blod, og det gælder ikke mindst i linebackerkæden, hvor Micah Parsons i dén grad vil pynte for et hold, der ikke har haft meget at arbejde med i netop den enhed i årevis.

8. Carolina Panthers – QB Zach Wilson, BYU (Scouting report)
Hele 2020-draften blev investeret i forsvaret, og nu må tiden være kommet til at Matt Rhule også får tilføjet offensive kræfter gennem draften. Med Teddy Bridgewater på QB leverede holdet to 1000-yard receivers, mens både Curtis Samuel og Mike Davis samlede over 1000 scrimmage yards sammen. Bridgewater er ikke dårlig, men han ligner ikke manden der for alvor kan løfte holdet, og med muligheden for at tilføje Zach Wilson bør Rhule og resten af Panthers-land klappe i deres små hænder.

9. Denver Broncos – CB Patrick Surtain II, Alabama (Scouting report)
Der er mange muligheder for Broncos, og mens et valg af en offensiv linjemand ikke skal afvises – RT Ja’Wuan James spillede tre kampe i 2019 inden han optede ud i 2020 – så virker det mere realistisk at rette fokus mod forsvaret. Kasteforsvaret har behov for mere talentindsprøjtning, og der kan kigges i retning af både pass rush og coverage. Vi går med det sidste. Patrick Surtain II ligner et glimrende fit i Vic Fangios forsvar, og så længe han besvarer de spørgsmålstegn, der måtte være omkring hans fart, er han i spil til top 10 – og det skal ikke afvises at han også kan være den første CB af brættet.

10. Dallas Cowboys – OT Rashawn Slater, Northwestern
Indrømmet: Vi overvejede Kyle Pitts her. Der er plads til at opgradere på tight end, og et angreb med Amari Cooper, CeeDee Lamb, Michael Gallup og Kyle Pitts vil være decideret skræmmende for ethvert hold at skulle forsøge at dække. Og det vil slet ikke overraske hvis Jerry Jones ikke kan dy sig for at lave den tilføjelse. Men det tenderer også et luksusvalg, for et hold der har andre behov. Forsvaret har flere mangler, men den offensive linje begynder også at være bekymrende. Tyron Smith har ikke spillet en fuld sæson siden 2015 – missede tre kampe hvert åt fra 2016 til 2019, og fik blot to kampe i 2020 – mens La’el Collins sad ude hele 2020. Rashawn Slater har alsidighed nok til at kunne starte karrieren indvendigt og skubbe Connor Williams ud af startopstillingen – eller evt. ind på center – og på sigt tage over på ydersiden.

11. New York Giants – WR Jaylen Waddle, Alabama (Scouting report)
Giants’ WR-room er som sådan ikke dårligt med Darius Slayton, Sterling Shepard og Golden Tate, men der mangler en x-faktor, og det kan Alabama-speedsteren Waddle bringe til holdet. Waddle snittede 22,3 yards pr. catch for Alabama i fem kampe i denne sæson inden den blev afsluttet af en brækket ankel. Af hans 103 catches i 33 kampe siden 2018 blev 17 omsat til touchdown, og dertil kommer tre touchdowns som returner. Han har fart, ball skills og er elektrisk med bolden i hænderne. X-faktor? You’ve got it right here.

12. San Francisco 49ers – QB Trey Lance, North Dakota State (Scouting report)
Kyle Shanahan tog 49ers til en Super Bowl-optræden med Jimmy Garoppolo på QB. Hvad kan det blive til med en opgradering på dén position? Nuvel, der er ingen garanti for at Lance ender med at vise sig bedre, og han har en stejl læringskurve foran sig efter at have domineret på det lavere niveau hos North Dakota State. Det er boom-or-bust, men i Shanahans system er der absolut potentiale for et boom af de store.

13. Los Angeles Chargers – EDGE Kwity Paye, Michigan (Scouting report)
Melvin Ingram fylder 32 kort før draften, har misset tolv kampe over de seneste to år, samlede ikke ét eneste sack sammen i sine syv optrædener i 2020 og står foran free agency. Der er ingen garanti for at han vender tilbage til Chargers i den kommende sæson, og selv hvis han gør vil det give mening for Chargers at finde den fremtidige makker til Joey Bosa og sikre dybden på positionen. Kwity Paye ligner et godt fit til Chargers, har masser af atletisk potentiale og kan med en god Combine snildt etablere sig som den bedste EDGE i årets klasse.

14. Minnesota Vikings – OT Christian Darrisaw, Virginia Tech
Forsvaret kollapsede for Vikings i 2020, men det bør blive hjulpet på vej af at få spillere som Danielle Hunter og Anthony Barr tilbage fra skade, have Michael Pierce er klar efter at være optet ud i 2020 og af at nogle af de unge spillere fra 2020-draften har fået spilletid. Det skal dog ikke afskrække Vikings fra at adressere et defensivt behov hvis et klart toptalent er på brættet, men det understreger at der stadig er håb for forsvaret, selv hvis de adresserer angrebet hér. Den offensive linje er stadig lidt et spørgsmålstegn, og der har været en del rokeringer. Med valget af Christian Derrisaw får Vikings sin left tackle og kan skubbe Riley Reiff indvendigt.

15. New England Patriots – TE Kyle Pitts, Florida (Scouting report)
Cam Newton var ikke løsningen på QB. Ikke overraskende ligner Jarrett Stidham det heller ikke. Det ligner dermed endnu en offseason hvor Patriots skal forsøge at finde den langsigtede løsning på positionen. Men med de fire topnavne af brættet må Patriots i dette scenarie kigge i anden retning. Det er sjældent at tight ends går i top 10 – det er sket fire gange de seneste tyve år – men Pitts er et sjældent stærkt prospect på positionen, og efter at have overvejet ham så tidligt som ved Eagles’ valg, må hans fald stoppe her. Og at Bill Belichick skulle forelske sig i en tight end virker bestemt ikke urealistisk – og selvom det ikke sluttede så godt sidst han valgte en fra Florida, så afholder det ham næppe fra at slå til på Pitts hvis muligheden byder sig.

16. Arizona Cardinals – CB Jaycee Horn, South Carolina (Scouting report)
Angrebet floppede i slutningen af 2020-sæsonen for Cardinals, og det er bestemt ikke utænkeligt at Kliff Kingsbury vil kigge i retning af en offensiv spiller fra start i denne draft for at få givet Kyler Murray de bedst mulige betingelser – ikke mindst hvis Larry Fitzgerald indstiller karrieren – men der er absolut også andre behov, og med både Patrick Peterson og Dre Kirkpatrick stående foran free agency, vil det give mening at kigge mod en opgradering af CB-positionen. Vi mangler endnu for alvor at få føling med hvordan årgangen ser ud bag de to formodede topnavne, men Jaycee Horn ligner et realistisk bud på den næste i rækken. Joe Horns søn er stor, atletisk, spiller med glimrende fysik og kan meget vel ende som Patrick Petersons afløser i Cardinals’ secondary.

17. Las Vegas Raiders – LB Jeremiah Owusu-Koramoah, Notre Dame (Scouting report)
Kender vi Raiders ret ender de sikkert med at gå med et uatletisk andendagstalent, men lad os lade tvivlen komme dem til gode i den her ombæring. Forsvaret tillod tredjeflest point i ligaen i 2020, og 24+ 14 af 16 kampe, så der skal skal opgraderinger til. Owusu-Koramoah ligner det bedste defensive prospect tilbage på brættet og vil være en tiltrængt tilføjelser til et sløjt forsvars måske svageste enhed.

18. Miami Dolphins – RB Travis Etienne Jr., Clemson
Owusu-Koramoah ville have pyntet hos Dolphins, og mens vi overvejede Zaven Collins tror vi det er lige en tand for tidligt for ham hér. Med beslutningen om ikke at gå QB ved nummer tre, vil det give mening at investere mere draftkapital i angrebet omkring Tua. En center er en mulighed, men det virker også lige tidligt nok hér. Dybden på WR er stærk nok til at de kan vente til senere med at slå til på positionen igen, og så ender vi pludselig på RB. Vi er alt andet end fans af at adressere det så tidligt, men NFL virker endnu ikke til helt at være med ombord på #runningbacksdontmatter, så det er slet ikke utænkeligt at Dolphins går den vej. Det står formentlig mellem Etienne og Najee Harris, og for nuværende vil vi skyde på superfreaken Etienne – med forbehold for om Harris er et bedre fit hos den offensive koordinator, der ender med at tage over fra Chan Gailey.

19. Washington [TBA] – QB Mac Jones, Alabama
Det er tidligere end vi umiddelbart bryder os om – inden vi for alvor er dykket ned i hans tape, bemærkes – men efter en sæson hvor man startede Dwayne Haskins (og fyrede ham), Kyle Allen og Alex Smith, og alligevel hev en divisionstitel hjem, må fokus være på at finde en langsigtet løsning på positionen. Syv sejre er næppe nok til en divisionstitel igen næste år, og den hurtigste vej til flere sejre vil være at finde sin QB. Jones har endnu ikke tilmeldt sig draften, men vinder Alabama det nationale mesterskab virker det ikke utænkeligt at han tager springet til NFL – og skulle de ikke vinde skal det stadig ikke afvises at han gør det.

20. Chicago Bears – IOL Alijah Vera-Tucker, USC (Scouting report)
Hvis Allen Robinson forlader Chicago i free agency vil WR være et klart behov i denne offseason for Bears, og holdet står også foran en beslutning på QB-positionen hvor Mitchell Trubisky er free agent. Men selv hvis ikke de henter Trubisky tilbage – og mon ikke de gør det? – ligner QB ikke en mulighed med Mac Jones af brættet. WR-klassen er tilpas dyb til at det kan adresseres senere, og fokus i stedet kan rettes mod den offensive linje. Indersiden af linjen lader en del tilbage at ønske og med flere af spillerne også stående foran free agency, er behovet ikke just mindre. Vera-Tucker vil i dén grad pynte indvendigt på linjen.

21. Jacksonville Jaguars (f/Rams) – OT Samuel Cosmi, Texas
Med Trevor Lawrence på plads retter Jaguars fokus mod at give ham de bedste betingelser for at få succes. Der er lidt at arbejde med i receiverkorpset, og det kan også adresseres senere, så en opgradering af den offensive linje ligner et mere oplagt bud tidligt. Med Cosmi får Jaguars deres quarterback og left tackle for fremtiden i første runde. Det er et mere end solidt udgangspunkt for det nye regime.

22. Indianapolis Colts – EDGE Azeez Ojulari, Georgia (Scouting report)
Colts har et hold med generelt solid dybde, men uden de store difference makers. Fremtiden på QB er usikker med Rivers’ alder og kontraktudløb og Brissett også stående foran free agency, og det kan meget vel blive nødvendigt for holdet enten at handle sig op i draften eller adressere det med en veteran (Carson Wentz?). På forsvaret lader pass rushet fra ydersiden lidt tilbage at ønske og rutinerede Justin Houston er free agent. I Ojulari får Colts en spiller, der kan blive en difference maker for holdet. Han har talent til at gå tidligere, men hans manglende størrelse kan godt få ham til at falde.

23. Cleveland Browns – EDGE Gregory Rousseau, Miami (FL) (Scouting report)
Der er mange muligheder for Browns, men det virker logisk at rette blikket mod den defensive side af bolden. Der er plads til opgraderinger i praktisk talt alle enheder, men med Olivier Vernon på vej mod det frie marked, kan vi sagtens se for os at Browns kigger i retning af Gregory Rousseau. Han er en spiller, der kan sagtens kan være meget spredte holdninger til, og vi er ikke blandt dem der er allerhøjest på ham. Han er uhyre rå, og hans beslutning om at opte ud af 2020-sæsonen har kostet ham muligheden for at vise en positiv udvikling i sit spil. Potentialet er dog uomtvisteligt og med Myles Garrett på den anden side af linjen til at trække opmærksomhed fra offensiven, kan det her sagtens være et landing spot hvor han kan indfri potentialet.

24. Tennessee Titans – EDGE Jayson Oweh, Penn State (Scouting report)
78 tilladte point i sæsonens sidste to kampe var på nippet til at koste Titans divisionstitlen i AFC South, og var det ikke for et angreb, der fem gange i sæsonen satte 40+ point på tavlen kunne denne sæson snildt have været slut allerede nu. Angrebet mangler måske nok lidt bredde, men forsvaret mangler simpelthen talent. Og intet behov er større for Titans end pass rush. Blot 19 sacks blev det til for Titans, der blot omsatte 2,9% af alle modstandernes dropbacks til sacks – dårligst i ligaen. Der skal en opgradering til modsat Harold Landry, og i Jayson Oweh får holdet en spiller med kæmpepotentiale, om end produktionen endnu har ladet noget tilbage at ønske.

25. Tampa Bay Buccaneers – IDL Daviyon Nixon, Iowa
Bucs har generelt et stærkt roster uden de store huller, men med flere profiler på vej mod free agency, kan behovene hurtigt hobe sig op. Lavonte David, Ndamukong Suh og Shaquil Barrett er blot tre spillere, der har kontraktudløb. Selv hvis Suh hentes tilbage vil en adressering af den defensive front dog give mening. Vi har endnu til gode for alvor at dykke ned i IDL-årgangen, men fornemmelsen er dog at Daviyon Nixon kan etablere sig som en spiller, der kan gå af brættet i dette område, og han vil pynte på linjen.

26. Baltimore Ravens – OG Wyatt Davis, Ohio State
Der er mange muligheder for Ravens, og mens den defensive front kan blive et halvstort behov hvis nogle af Matt Judon, Yannick Ngakoue, Derek Wolfe, Tyus Bowser, Pernell McPhee, Jihad Ward og Justin Ellis forsvinder i free agency, så kan vi heller ikke underkende at der er nogle offensive behov, det også vil give mening at kigge på. WR-korpset lader noget tilbage at ønske, og den offensive linje har kæmpet med at erstatte Marshal Yanda og finde stabilitet på indersiden. I Wyatt Davis skulle de gerne komme nærmere en stærk offensiv linje, der både kan beskytte Lamar Jackson og skabe plads til løbespillet.

27. New York Jets (f/Seahawks) – CB Derion Kendrick, Clemson
Et roster fyldt med huller skal have tilføjet noget talent. En receiver er en mulighed, men Jets vælger igen i starten af anden runde, hvor der stadig bør være mange gode WRs på brættet. Få steder står det dog værre til for Jets end i det bageste forsvar, og slutningen af første runde ligner et sted hvor vi sagtens kan få et lille run på corners. Med valget af Kendrick kan Jets komme først i køen.

28. Pittsburgh Steelers – OT Jalen Mayfield, Michigan
Steelers er presset på cappen til 2021, og står foran en offseason, hvor der kan være behov for at tage nogle hårde beslutninger. Spillere som Bud Dupree, Ali Villanueva, JuJu Smith-Schuster, Avery Williamson, Mike Hilton og Matt Feiler foran free agency, og der vil ganske givet være nogle af dem der ikke vender tilbage. En cornerback er en mulighed, men vi ender med at kigge mere i retning af en offensive tackle, hvor vi ser Mayfield som et bedre fit end Alex Leatherwood.

29. New Orleans Saints – CB Tyson Campbell, Georgia
Saints kunne meget vel foretrække at drafte $60-90M cap space, men det får de næppe lov til, så de må nøjes med at vælge en spiller. En receiver skal ikke afvises, men de største behov er umiddelbart på forsvaret. Zaven Collins er en overvejelse værd, men vi ender med at kigge i retning af det bageste forsvar. Janoris Jenkins har et stort cap hit og har haft sine udfordringer i løbet af sæsonen. Det skal ikke afvises at Saints må finde en erstatning for ham i draften. Valget falder på Campbell, der har størrelse og fart til at finde vej til første runde. Kun én interception i karrieren kan måske koste ham lidt, men for nu får han lov at snige sig ind i bunden af runden.

30. Buffalo Bills – OT Alex Leatherwood, Alabama
En adressering af den defensive front – ind- eller udvendigt – vil give mening for Bills, de kommende måneder kan meget vel åbne op for at gå i retning af den offensive linje. En håndfuld offensive linjemænd står foran free agency, og skal Josh Allens flotte udvikling i denne sæson videreføres til 2021, vil det give mening at forsøge at fastholde de optimale betingelser for ham. Hvis offensive coordinator Brian Daboll får en head coach-position, og et nyt system skal køres ind, vil det formentlig kun blive dét vigtigere at tilsikre at beskyttelsen af Allen er på plads. De defensive behov er ikke uvæsentlige, men der er stærke defensive trænere på holdet, der forhåbentlig kan udvikle nogle senere valgte spillere. Alex Leatherwood vil give alverdens mening her.

31. Green Bay Packers – LB Zaven Collins, Tulsa (Scouting report)
Packers har flere behov og med Kevin King på vej mod det frie marked, skal en CB ikke udelukkes. Vil Packers efter en (formoder vi) MVP-sæson fra Aaron Rodgers komme ham i møde og endelig give ham en førsterunde-WR? Linebackerkæden mangler dog også noget talent og Zaven Collins er en spiller, der allerede er faldet længere end vi egentlig bryder os om. Værdi og behov går op for Packers.

32. Kansas City Chiefs – WR Rashod Bateman, Minnesota
The rich get richer. Batemans værdi er svær at gennemskue. Bateman var anset for en mulig WR1 i årgangen inden denne sæson, men hans draft stock virker til at være dalende. Der er dog stadig næsten fire måneder til at rette op på det, og han vil tilføje en enhed til Chiefs-offensiven som den lidt mangler. Chiefs har både Sammy Watkins og Demarcus Robinson på vej mod free agency, og de vil ganske givet gerne tilsikre at Patrick Mahomes har de bedst mulige betingelser. Bateman tilbyder meget af det Robinson har vist i flashes, men kæmpet med kontinuerligt at bidrage med for Chiefs – og er generelt bare et større talent. Hills speed bliver suppleret med Batemans fysik og gode ruteløb. Går de ikke med en receiver er der flere steder på forsvaret, der kan adresseres – primært cornerback og pass rush.

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button