Mock drafts

 • Draftbeat 2023 Mock Draft 1.0

  Scouting Combine er lagt bag os, topvalget er handlet væk, og inden free agency begynder at lukke nogle af hullerne på mandskaberne, kommer vi her med vores første mock draft frem mod 2023-draften.

 • Mock Draft: Fire quarterbacks i top 10 i årets første mock

  I mandags var der deadline for underclassmen til at tilmelde sig draften, og vi har derfor listen med de valgbare spillere til årets 2023-draft. Derfor er det tid til at komme med årets første bud på, hvordan første runde kunne forløbe.

 • Draft 2022: 2nd Round Mock

  En vild førstedag er slut, men det betyder langt fra at draften er slut. Der er masser af rester til gode efter de første 32 valg, og vi giver her vores bud på hvordan de næste 32 valg forløber med en andenrundemock.

Draftrangeringer

Senior Bowl

 • Jaylen Watson: On the outside looking in

  Vejen til at blive et potentielt draft pick har været lang for Jaylen Watson, som først måtte slå turen et smut forbi det ukendte Ventura College i division 3, før han endelig fandt sin vej til Washington State Cougars.

 • Bo Melton: Speedy wildcard med chance for at blive bedre pro end collegespiller

  Det er tydeligt at se på Meltons tape, at hans produktion blev holdt gevaldigt tilbage af et offense, der manglede både timing og præcision. Melton selv kommer dog med en god kombination af atletiske egenskaber, fart og knowhow.

 • Rachaad White: Sun Devils’ førende runner – og receiver

  Efter en noget besværlig og langstrakt vej til spilletid på højeste collegeniveau lykkedes det endelig for White at få sit gennembrud hos Arizona State – og hans kombination af størrelse, effektive bevægelser og evner som receiver giver ham en chance for at fortsætte i NFL.

Combine

 • Combine Optakt 2023: Hvem skal vi holde øje med?

  Slutningen af februar/starten af marts er lig med combine, hvor de største af college-talenterne bliver introduceret til det brede football-publikum. Jeg har sat fokus på en stribe spillere på hver position, som jeg synes, man skal holde lidt ekstra øje med i denne weekend.

 • Combine: Vindere og tabere fra testugen

  Over 350 spillere var i sidste uge og i weekenden gennem NFL’s årlige scouting combine. Der er altid vilde præstationer og skuffende præstationer, og her sætter vi fokus på nogle af ugens store vindere og tabere.

 • Combine-optakt: Hvem skal man holde øje med?

  Den næste uges tid er alle NFL-holdene samlet til den årlige Scouting Combine. Her skal spillerne vise sig frem for holdene, og vi har samlet en udførlig liste med spillere, der er værd at holde lidt ekstra øje med.

Back to top button